Seuran horoskooppi 5.7–11.7. – Paljon onnea, Jussi 69!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Muusikko Jussi 69 viettää 51-vuotissyntymäpäiväänsä 11. heinäkuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jussi 69 täyttää 51-vuotta heinäkuun 11. päivänä.

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Muusikko Jussi 69 viettää 51-vuotissyntymäpäiväänsä 11. heinäkuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, muusikko Jussi 69! 

Rapu

(21.6.–22.7.)

Pienet mutkat matkassa eivät tunnu sinua lannistavan. Nyt ne saavat sinut suorastaan syttymään ja yrittämään enemmän. Löydät riittävästi mielekkäitä haasteita lähipiiristäsi etkä tunne hinkua lähteä varta vasten etsimään seikkailuja. Ihmissuhteissa joudut ehkä käyttämään suostuttelutaitojasi tai venymään hieman.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Onni on sinulle myötäinen, ja jyvät satavat laariisi ilman että joudut itse paljoakaan ponnistelemaan. Teet nyt mielelläsi asioita toisin kuin yleensä ja nautit päästessäsi kokemaan jotain aivan uutta. Tuttavapiirisi saa kiinnostavan lisän, mutta se ei tapahdu laskelmoiden vaan jollain yllättävällä tavalla.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Heinäkuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi heinäkuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä heinäkuussa 2023 on luvassa. © iStock

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakson alussa saatat olla hieman varautunut ja viihtyä omissa oloissasi, mutta kunhan saat akkusi ladattua, sinusta kuoriutuu varsinainen seurapiiriperhonen. Hurmaat uudet tuttavuudet mennen tullen, mutta jo elämässäsi olevissa suhteissa joudut ehkä setvimään ongelmia, pitämään puoliasi tai asettamaan rajoja.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sosiaaliset taitosi ovat tunnetusti hyvät, ja nyt niistä koituu sinulle paljon hyötyäkin. Eteesi tulevat ongelmat hoituvat helposti, kun vain avaat suusi ja pyydät apua. Jos olet haaveillut romanssista, nyt tarjokkaita löytyy yllin kyllin. Sinussa on nyt selvästi sitä jotain, joka saa muut syömään kädestäsi.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Intuitiosi on nyt tavallistakin vahvempi, ja maltat myös kuunnella, mitä se sinulle viestittää. Ratkaisusi ja tempauksesi saattavat saada kulmakarvoja kohoamaan, mutta et piittaa muiden mielipiteistä vaan toimit niin kuin sydämesi sanoo. Jokin elämäsi osa-alue saattaakin nyt joutua melkoiseen myllytykseen.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulle tarjoutuu tilaisuus kohentaa elämänlaatuasi. Siihen kannattaa tarttua, sillä mahdollisuus on liukasta laatua eikä ole voimassa loputtomiin. Seuraelämän kannalta jakso on oikea runsaudensarvi, mutta romanttiset viritelmät eivät tahdo ottaa tuulta. Keskity muihin puuhiin ja odota otollisempaa hetkeä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sukuun ja perheeseen liittyvät asiat vievät nyt erityisen paljon aikaasi ja huomiotasi. Toisaalta ne antavat vastineeksi myös tunteen yhteen kuulumisesta ja yhteen hiileen puhaltamisesta. Muissa ihmissuhteissa voi olla myrskyisämpää. Saatat joutua sovittelijaksi vaikkapa naapurien tai työkavereiden väliseen kiistaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Asiat eivät nyt mene suunnitellusti, eteen tulee yllätyksiä ja haasteita. Niiden vuoksi ei kui­tenkaan kannata menettää yöuniaan, sillä ­mistään ylivoimaisesta ei ole kyse, ja osa ­yllätyksistä on luonteeltaan varsin mukavia. Tärkeintä on, että jaat voimasi ja aikasi oikein. Täydellisyyttä ei kannata tavoitella.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Rakkauden saralla saatat nyt olla hieman laiska tai aloitekyvytön, mutta muilla elämän ­osa-alueilla panet sitten tuulemaan senkin edestä. Sinulla on sekä kunnianhimoa että kurinalaisuutta, joiden avulla isommatkin esteet on mahdollista selättää ja jonkin pitkäaikaisen haaveen toteuttaminen voi onnistua.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Rakkauselämässäsi on nyt sähäkkyyttä. ­Sinkuilla piisaa vientiä, ja pitkäänkin yhdessä olleet saattavat huomata kipinöintiä riittävän kuin alkuaikoina konsanaan. Myös ystävyyssuhteet kukoistavat. Joku menneisyydestäsi saattaa nyt antaa kuulua itsestään tai huomaat itse ­kaipaavasi nuoruudenystäviäsi. Ota yhteyttä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulta vaaditaan nyt tavallista enemmän panostusta niin ihmissuhteissasi kuin muissakin hankkeissasi, mutta vaivannäkösi palkitaan kyllä. Unohda siis laiskottelu ja pane parastasi, niin jaksosta tulee sekä menestyksekäs että hauska ja rakkauden saralla antoisa. Tärkeää on välttää turhia valtataisteluita.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Tunteesi heilahtelevat laidasta laitaan, mikä vaikuttaa ihmissuhteisiisi. Välillä on kuumaa, välillä viileää, ja muiden voi olla vaikea ymmärtää, mistä milloinkin tuulee. Liikoja höyryjä kannattaa päästellä vaikka lähtemällä lenkille mieluummin kuin kiukuttelemalla rakkaillesi. Älä ota itseäsi liian vakavasti.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X