Seuran horoskooppi 7.6–13.6. – Hyvää syntymäpäivää, Juha Itkonen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Juha Itkonen viettää 48-vuotissyntymäpäiväänsä 8. kesäkuuta

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Juha ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Juha Itkonen viettää 48-vuotissyntymäpäiväänsä 8. kesäkuuta
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, kirjailija Juha Itkonen!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jakso suosii etenkin rahaan ja erilaisiin hankintoihin liittyviä asioita. Ehkä onnistut tekemään erityisen onnistuneet kaupat tai löytämään uuden tulolähteen. Ihmissuhteissa jakson loppupuoli on alkua aktiivisempi. Silloin sekä seuraelämä että romantiikka kukoistavat. Ystävyyssuhteista on sekä iloa että hyötyä.

Rapu (21.6.–22.7.)

Ihmissuhteissasi vallitsee tyytyväisyys, mutta muuten huomaat kenties kaipaavaasi elämääsi enemmän vaihtelua. Haluat ehkä kokeilla uutta harrastusta tai vaihtaa maisemaa. Sopivan kokoinen haaste virkistää ja tuo elämääsi mielekkyyttä ja mukavaa meininkiä. Muista, että muihin sinun ei tarvitse tehdä vaikutusta.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kesäkuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa 2023 on luvassa. © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Lempeät tuulet puhaltavat ja sallivat sinun rentoutua ja nauttia elämästä. Vakiintuneet löytävät suhteestaan uutta syvyyttä ja lämpöä. Myös ystävyyssuhteet nousevat nyt keskeiseen rooliin. Sinulla ei ole tarvetta korostaa itseäsi vaan annat mielelläsi välillä muiden loistaa. Jakso on hauska ja palauttava.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Pääset nyt nauttimaan aiempien ponnistelujesi tuloksista, mutta et kuitenkaan halua jäädä laakereillesi lepäämään. Onnistumisen kokemukset pikemminkin innostavat sinua kokeilemaan kykyjäsi laajemminkin. Parisuhde ja muut kumppanuudet ovat hyvällä tolalla. Yhteisymmärrystä, huumoria ja hyvää tahtoa löytyy.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso koettelee kärsivällisyyttäsi ja uskoasi johonkin hankkeeseesi tai omiin kykyihisi. Epätoivoon ei ole syytä, sillä onnistut kyllä selättämään hankaluudet. Joudut keksimään uusia lähestymistapoja asioihin ja ottamaan rohkeasti ohjat omiin käsiisi, mistä on sinulle hyötyä jatkossa. Käytä rahaa viisaasti.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet tavallista joustavampi ja pehmeämpi etkä koe tärkeäksi saada viimeistä sanaa tai päättää asioista. Rakkauselämäsi kukoistaa, ja ystävyyssuhteissa on voimaa ja vastavuoroisuutta. Ymmärrät levon ja rentoutumisen tärkeyden etkä vaadi nyt ihmetekoja itseltäsi etkä muiltakaan. Jokin luova projekti alkaa itää.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Jousimies (23.11.–21.12.)

Odottamattomia tarjouksia tai mahdollisuuksia ilmestyy nyt eteesi kuin tyhjästä. Innostut helposti, mutta varsinkin rahallisten investointien suhteen kannattaa käyttää harkintaa. Sen sijaan tilaisuuksiin osallistua yhteiseen tekemiseen tai seuraelämään kannattaa tarttua kaksin käsin. Romantiikkaa on ilmassa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinulta löytyy sekä tarvetta että uskallusta jättää taaksesi jotain sellaista, joka on syönyt voimiasi liian pitkään antamatta mitään takaisin. Vapaus huumaa ja innostaa kokeilemaan asioita, joita et aiemmin olisi mitenkään pitänyt mahdollisina. Sinussa on nyt valovoimaa, joka herättää muissa kiinnostusta.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Ihmissuhteissasi voi olla hieman huojuntaa, epäluottamusta tai valtataistelua. Asettele sanasi taitavasti äläkä keikuta venettä. Muuten et voi juuri vaikuttaa asioihin, sillä ongelmat eivät johdu sinusta. Jakson loppupuoli on sopuisampi, ja romantiikkakin puhkeaa kukkaan. Jokin oivallus tai läpimurto odottaa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Haluat nyt osoittaa kykyjäsi ja tehdä asioita omin päin. Sinulla onkin hyviä visioita, mutta älä yritä olla kaikessa liian itsenäinen. Jossain asiassa ulkopuolinen apu voi säästää sinut turhalta harmilta tai odottelulta. Saat osaksesi paljon romanttista kiinnostusta, mutta sinua voi juuri nyt olla vaikea valloittaa.

Oinas (21.3.–19.4.)

Varsinkin kumppania etsivien kannattaa nyt pysyä liikkeellä ja pitää silmänsä auki, sillä mahdollisuudet hengenheimolaisen kohtaamiseen ovat tavallista paremmat. Nyt kannattaa myös pyrkiä saattamaan jokin keskeneräinen projekti päätökseen, sillä asiat ja yhteistyö luistavat hyvin. Jokin mukava yllätys odottaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Jos ihmissuhteissasi on ollut väärinkäsityksiä, nyt on sopiva hetki yrittää oikoa niitä. Sinulla on suuria suunnitelmia ja ideoita, mutta niiden toteuttaminen nielee paljon rahaa. Se ei tarkoita, etteivät ne silti voisi toteutua. Laske realistinen budjetti ja mieti, mistä muusta voisit ehkä olla valmis tinkimään.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan?

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X