Seuran horoskooppi 7.9-13.9. – Hyvää syntymäpäivää, Jukka Puotila!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Horoskooppi Jukka Puotila
Näyttelijä Jukka Puotila syntyi 9. syyskuuta vuonna 1955. Hän on horoskooppimerkiltään neitsyt. Paljon onnea Jukka ja muut merkkipäiviään viettävät! © Pekka Nieminen/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä, koomikko ja imitaattori Jukka Puotila viettää 67-vuotissyntymäpäiväänsä 9. syyskuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Jukka Puotila!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet loistavassa vedossa, ja mielesi on valoisa. Uhkut salaperäistä vetovoimaa, joka saa muut taipumaan tahtoosi ja haluamaan miellyttää sinua. Romanttisia yrityksiä piisaa, ja saatatkin nyt innostua lähtemään mukaan pieneen flirttiin. Sosiaalinen elämäsi on hienossa nosteessa ja kiistatta jakson parasta antia.

Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi syyskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Informaatio ja kommunikointi ovat jakson avainsanat. Eteesi voi nyt tulla isoja päätöksiä, tai saatat joutua hoitamaan jonkun sukulaisesi tai muun läheisesi asioita. Ajatustenvaihto ja tietojen kerääminen sujuvat sinulta nyt luontevasti. Roolisi jossain yhteisössä voi tämän myötä kasvaa entistä keskeisemmäksi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on onnea hankkeissasi, etenkin sellaisissa, jotka palvelevat yhteistä hyvää. Myös raha-asiasi ovat myötätuulessa, ja jokin omaisuuteen liittyvä mieltäsi askarruttanut asia voi nyt ratketa eduksesi. Ihmissuhteissa on hyvä vire, mutta jakson painopiste on enemmän ystävyydessä kuin romanttisessa rakkaudessa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Osaat asetella sanasi tavallista paremmin, ja jakso suosiikin sekä puhumista että kirjoittamista. Anna siis kielesi ja kynäsi laulaa. Ota kantaa epäkohtiin ja tee aloitteita, ne saavat nyt hyvän vastaanoton. Myös läheisesi arvostavat sitä, että muistat välillä kehua heitä ja kertoa, mitä he sinulle merkitsevät.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vedät maagisesti juuri oikeita henkilöitä ja asioita puoleesi, joten riittää, kun pidät silmäsi auki ja katsot, mitä ja keitä jakso tuo eteesi. Olet nyt jonkin uuden kynnyksellä, mutta malta odottaa asioiden selkeytymistä ennen kuin ryntäät tekemään mitään konkreettista. Elät yllätyksellistä ja antoisaa aikaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Nautit älykkäistä keskusteluista, neuvotteluista ja väittelyistäkin, joista yleensä suoriudut voittajana. Ja vaikka jäisitkin alakynteen, osaat arvostaa päteviä argumentteja ja myönnät auliisti, jos ne ovat parempia kuin omasi. Kaikki aivoja stimuloiva toiminta kiehtoo sinua nyt. Olet innokas ja altis omaksumaan uutta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Et ole aivan tasapainoisimmillasi ja saatat olla ihmissuhteissasi tavallista tarvitsevampi. Jos kumppani ei mielestäsi huomioi sinua riittävästi tai ilmaise tukeaan ja tunteitaan tarpeeksi selkeästi, voit heittäytyä melkoiseksi marttyyriksi. Turha draama ei auta. Sinun pitää löytää rauha ja varmuus sisältäsi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on energiaa ja aloitekykyä, mutta mielialasi vaihtelevat kovin nopeasti, minkä myötä suunnitelmasi voivat mennä uusiksi. Niinpä jaksosta ei kovasta touhuamisesta huolimatta jää paljoakaan käteen, mikäli et pysty päättämään, mihin panostat. Ihmissuhteet tarjoavat monia hauskoja hetkiä ja romantiikkaakin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

0saat nyt ottaa rennosti, eivätkä pienet pulmat rauhaasi hetkauta. Olet hyvin suosittua seuraa, ja joku saattaa haaveilla hieman syvemmästäkin suhteesta kanssasi. Jakso sopii hyvin lomailuun, seuraelämään ja palautumiseen. Voit myös innostua laatimaan suunnitelmia, mutta niiden toteuttamisen aika on myöhemmin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet aloitteellinen, optimistinen ja eloisa sekä alati liikkeellä. Jakso sopii kaikenlaiseen hauskanpitoon, mutta jos eteesi tulee velvollisuuksia tai ongelmia ratkaistavaksi, hoidat nekin samalla tarmolla ja myönteisellä asenteella. Ei ihme, että seurassasi viihdytään. Muutkin haluavat annoksen elämänilostasi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sosiaaliset taitosi ovat huipussaan, ja onnistut solmimaan suhteita ja sovittelemaan kiistoja taitavammin kuin kukaan. Jos haluat edistää omiasi tai muiden hankkeita, se sujuu nyt leikiten ilman että kukaan kokee tulevansa hyväksikäytetyksi. Toimit ehkä myös Amorina ja autat sopivia henkilöitä löytämään toisensa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Eteen voi nyt tulla odottamattomia ongelmia tai viivästyksiä. Aikatauluissa pysyminen on hankalaa, ja lisää selviteltävää ilmestyy heti, kun olet entisistä päässyt. Hermosi joutuvat epäilemättä koetukselle, mutta kuin ihmeen kaupalla kaikki kuitenkin hoituu. Jakson loppu tarjoaa mukavia tilaisuuksia rentoutumiselle.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X