Seuran horoskooppi 8.-14.12.2017

Jaa kaverilleTilaa Seura

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Merkissäsi on planeettakasauma, joka raivaa tietäsi dynaamisesti eteenpäin. Enää et odottele, vaan laitat töpinäksi viimeaikaisissa suunnitelmissa. Kaikkea värittävät idealismi ja suuret odotukset, eikä lopputulos ole vielä varma. Juhlatunnelmissa arki on ristiriidassa rentoutumisen halun kanssa. Suhdekäyrä lähtee nousuun.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet herkässä mielentilassa, joka altistaa sinut haaveilulle. Parhaimmillaan löydät itsestäsi henkisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua olemaan parempi ihminen. Ehkä huono-osaisten tai sairaiden asiat kiinnostavat yllättäen. Poissaoloa voi tulla rutkasti, ehkä muualla lomaillen tai flunssan kourissa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Joulunalusaika käynnistyy vinhalla vauhdilla. Tiedossa on lukuisia tapaamisia ja työpalavereja, ja joissakin niistä suunnitellaan innokkaasti tulevaisuutta. Viihdyt pikkujoulukekkereillä, joulumessuilla, markkinoilla ja kaikkialla, missä on paljon ihmisiä. Ystävyyssuhteissa on ennennäkemätöntä iloa tai railakkuutta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Hamuat kohti ihannettasi suurella palolla ja aatteella. Energiatasosi ei kuitenkaan välttämättä riitä suuriin ponnistuksiin, ja saat usein jäädä nuolemaan näppejäsi. Taiteelliset yritykset sen sijaan onnistuvat. Joudut vielä parin viikon ajan hiomaan työseikkaa, joka turhauttaa. Rakkaus vaatii uhrautumista.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Seikkailu on mielessäsi ykkösasiana, ja se voi haitata työntekoa. Työ puolestaan kiinnostaa, jos saat vapautta liikkua ja ilmaista mielipiteitäsi riittävästi. Joku näkee sinut sankarina, ja nautit huomiosta. Planeetat suosivat romantiikkaa, jos siihen yhdistyy testosteroni.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Mitähän vaativia laskelmia sinun pitää suorittaa? Raha-asioissa riittää pohdittavaa liiaksi asti, mikä voi johtua budjetin tiukkuudesta tulevia juhlapyhiä ajatellen. Muitakin mutkikkaita solmuja on ratkottavana työasioissa, ja saat selvitettyä palasen kerrallaan. Suhteissa ilmenee parin viikon ajan mustasukkaisuutta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Et voi hetkeäkään levätä laakereillasi, sillä vastassasi on vaatimuksia ja vaativia ihmisiä. Nyt tai seuraavalla jaksolla saat kuulla, mitä joku on oikeasti mieltä sinusta. Älä kuitenkaan anna tiukkojen tilanteiden häiritä, vaan nauti myös Mars-planeetan tarjoamista herkuista harrastusten ja valloitusten saralla.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ahertaminen on nyt avainsana. Älä siis väistele vastuita, sillä ne tulevat muuten kahta kauheammin eteesi. Ehkä jopa nautit pienestä puurtamisesta enemmän kuin pitkiin aikoihin, ja tulokset voivat näkyä aikaansaannoksina pikkujouluissa tai juhlapyhien vietossa. Tee yhdessä pipareita ja joulutorttuja lähipiirin kanssa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jos jollain on tiedossa juhlintaa niin sinulla. Alkavatko pikkujoulupirskeet, vai onko työpaikalla ehkä muita juhlatilaisuuksia? Saat pukeutua parhaimpiisi moneen otteeseen, ja kiinnität erityistä huomiota tyyliisi. Blingblingiäkin löytyy. Esiinnyt todennäköisesti jossain, mikä kuuluukin luonteenlaatuusi. Vetovoimasi on huikea.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Kodin ja perheen suhteen näyttäisi olevan paljon järjestettävää. Oletko kyllästynyt tapetteihisi tai huonekaluihisi, ja haluat vaihtaa niitä? Vai ovatko tarpeesi muuttuneet, eikä asuntosi koko tai sijainti enää vastaakaan nykyiseen tilanteeseesi? Yhteydenpidossa voi tulla kireä tilanne, jos et ole varuillasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tiedon hankkimisessa voi olla merkittävä vaihe nyt ja seuraavalla jaksolla. Saat kaivettua kauan kadoksissa ollutta tietoa, tai sitten palaat yksityiskohtaisesti vanhaan hankkeeseen. Tämä on suotuisa aika opiskella jotain todella hyödyllistä. Liikut enemmän lähiympäristössä tai naapurikaupungeissa, ehkäpä myös suhteen perässä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Heitätkö rakkaita tavaroitasi pois vai hankitko uusia, jotka muistuttavat entisistä ajoista tai ovat muutoin nostalgisia? Joululahjaostoksissa kiinnostavat esineet, jotka ovat peräisin vieraasta kulttuurista. Ravintolanautintokin on eksoottinen. Lempiaktiviteettisi ovat nyt enimmäkseen katseiden ulottumattomissa.

X