Seuran horoskooppi 8.6-14.6. – Hyvää syntymäpäivää, Michael Monroe!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Michael Monroe
Michael Monroe syntyi 17. kesäkuuta vuonna 1962. Onnea Michael ja muut merkkipäiviään viettävät! © Tiia Ahjotuli
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Rockmuusikko Michael Monroe viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä 17. kesäkuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Michael Monroe!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sosiaalinen kanssakäyminen on nyt erityisen vilkasta. Sisarus- tai muut sukulaisuussuhteet nousevat tavalla tai toisella jakson keskiöön. Sinulla on monta rautaa tulessa, mutta nyt jokin uusi hanke tai kiinnostuksen kohde voi kiilata niiden ohi ja viedä sinut mennessään. Tapahtumarikas ja tunnepitoinen jakso.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Rapu

(21.6.–22.7.)

Osaat nyt suhtautua muutoksiin ja yllätyksiin tavallista avoimemmin ja joustavammin, mikä tuo elämääsi lisää spontaaniutta ja hauskuutta. Toiset viihtyvät mainiosti seurassasi, ja rento asenteesi auttaa tiukkapipoisimpiakin vapautumaan. Romantiikan saralla tapahtuu. Saatat nyt saada itsellesi uuden ihailijan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kepeä ja hauska jakso, joka suosii etenkin seuraelämää. Olet valloittava ja helposti lähestyttävä, ja minne menetkin, vedät puoleesi uusia tuttavuuksia. Joku heistä voi jopa osoittautua hengenheimolaiseksi tai tulla muuten elämääsi jäädäkseen. Jokin aivan erityinen onnenpotkukin saattaa nyt osua kohdallesi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi kesäkuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kesäkuussa on luvassa. © iStock

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakson parasta antia ovat aidot kohtaamiset ja syvälliset keskustelut. Oivallat nyt ehkä jotain tärkeää omasta elämästäsi tai autat jotakuta toista selviämään elämän solmukohdasta. Mielesi on avoin ja aktiivinen, ja olet halukas kehittämään osaamistasi ja ymmärrystäsi monin eri keinoin. Jokin suhde syvenee.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Asiat tuntuvat sujuvan lähes omalla painollaan, sillä tulet nyt helposti ymmärretyksi ja osaat esittää toiveesi siten, että muut täyttävät ne mielellään. Jos haluat edistää jotain projektiasi, sekin onnistuu nyt vaivatta, mutta kenties valitset sen sijaan rentoutumisen ja seuraelämän. Jakso sopiikin lomailuun.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet kenties hieman levoton tai päättämätön, ja mielesi tuppaa harhailemaan. Vaikka aikarajoissa ja suunnitelmissa pysyminen voikin tuottaa vaikeuksia, on jakso hyvin luovaa aikaa ja pitää sisällään mahdollisuuden jonkin kuningasidean tai kunnianhimoisen tavoitteen syntymiseen. Anna ajatustesi liitää vapaina.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tunnet ehkä tarvetta irtiottoon tai radikaaleihin muutoksiin, mutta maltti on valttia. Arvostelukykysi ei ole parhaimmillaan, ja vauhtisokeus ottaa helposti vallan, joten hillitse haluasi tehdä jotain repäisevää ja nuku yön yli ennen kuin suostut yltiöpäisiin hankkeisiin. Mikään tärkeä ei silti mene sivu suun.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jakson alkupuolella olet kiinnostunut lähinnä omista projekteistasi. Saatat innostua kuntokuurista, tai jokin uusi harrastus vie aikaasi ja energiaasi. Jakson lopulla olet seurallisempi ja jaksat taas huomioida rakkaitasi. Jokin yhteinen tempaus, kekkerit tai matka voi silloin tuoda iloa ja nostetta elämääsi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sosiaaliset taitosi ovat huipussaan ja pääsevät oikeuksiinsa, kun joudut sovittelemaan jotain kiistaa. Omat hankkeesi ovat myötätuulessa, mutta saisivat vielä lisää tuulta purjeisiinsa, jos antaisit enemmän tilaa luovuudelle niitä toteuttaessasi. Löysää aikatauluasi, sillä joutilaisuus voi poikia upean idean.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jos sinulla on ollut työn alla jokin projekti, siinä tapahtuu merkittävä käänne. Ehkä jokin ahaa-elämys saa sinut ajattelemaan ja toimimaan uudella tavalla. Muut eivät välttämättä pysy aivoitustesi tasalla, mutta tulokset puhuvat aikanaan puolestaan. Jaksoon mahtuu myös romantiikkaa ja kenties jokin hankinta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ajatuksesi ovat nyt linjassa puheidesi kanssa. Olet vakuuttava, ja sinun on helppoa saada ideoillesi kannatusta. Jokin keskeneräinen asia tai väärinymmärrys menneisyydestä voi nyt nousta esiin, mutta tällä kertaa saat sen hoidettua tyylikkäästi loppuun asti. Ihmissuhteissa on kepeyttä, ja nautit seuraelämästä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Etenet kohti tavoitettasi pienin, harkituin askelin. Näin pysyt koko ajan tilanteen tasalla ja ehdit sopeutua muutokseen. Joku on katsellut sinua jo tovin sillä silmällä, mutta ei ole vielä rohjennut tehdä aloitetta. Jos olet kiinnostunut, kannattaa mennä puolitiehen vastaan, sillä jakso suosii romantiikkaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X