Seuran horoskooppi 9.8–15.8. – Paljon onnea, Jake Nyman!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Musiikkitoimittaja Jake Nyman viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 10. elokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

© Om-arkisto

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Musiikkitoimittaja Jake Nyman viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 10. elokuuta.
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, musiikkitoimittaja Jake Nyman!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämässäsi on muutospaineita, mutta vältä turhaa hosumista. Pysy luottavaisena, vaikka tuntisit olevasi vapaassa pudotuksessa. Olet löytämässä uutta suuntaa ja sisältöä elämällesi ja kasvamassa ulos jostain vanhasta. Suhtaudu asioihin ja kohtaamisiin avoimin ja uteliain mielin. Jokin mieluisa yllätys odottaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Nyt ei ole voimainponnistusten tai urotekojen aika. Jos olet kokenut olosi vetämättömäksi tai haluttomaksi, se on kielinyt tarpeestasi saada kerätä rauhassa voimia ja ajatuksiasi. Nyt kannattaakin kuunnella, mitä sisimpäsi ja intuitiosi sinulle viestittävät. Kunhan saat akkusi ladattua, koittaa tekojen vuoro.

Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi elokuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä elokuussa 2023 on luvassa. © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Ihmissuhteissasi esiintyy nyt tavallista enemmän jännitteitä. On tärkeää, ettet selitä asioita itsellesi parhain päin silloin, kun jokin oikeasti hiertää. Uskalla myös ilmaista eriävätkin mielipiteesi. Toisin kuin ehkä pelkäät, se ei johda umpikujaan tai ilmiriitaan vaan auttaa löytämään entistä aidomman yhteyden.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Käyt kovilla kierroksilla ja olet lähtökuopissa jonkin erityisen kiinnostavan hankkeen suhteen. Onnistuminen edellyttää kuitenkin kärsivällisyyttä ja hyvin tehtyä pohjatyötä, jossa ei kannata käyttää oikopolkuja. Hyödynnä jakso siten, että otat asioista kunnolla selvää. Laadi realistinen budjetti ja aikataulu.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Jousimies (23.11.–21.12.)

Innokkuutesi ja kunnianhimosi joutuvat ­koetukselle, kun moni asia viivästyy tai mutkistuu ­itsestäsi riippumattomista syistä. Älä puske ­väkisin vaan käännä huomiosi asioihin, jotka sujuvat mutkattomasti ja tuottavat iloa ja ­nautintoa. Rakkauselämäsi puhkeaa kukkaan, kun annat kumppanillesi aikaa ja huomiota.

Kauris (22.12.–19.1.)

Asiat eivät mene suunnitelmiesi mukaan, mutta enimmän harmin hälvettyä saat huomata oppineesi jotain uutta ja hyödyllistä. Jakso on muutenkin yllätyksellinen. Henkilö, jota kohtaan olet kenties kokenut ennakkoluuloja, saattaa osoittautua hengenheimolaiseksi, ja jokin asia, jota olet pitänyt ikävänä, hauskaksi.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Ihmissuhteesi ovat suurennuslasin alla, ja niissä voi ilmetä yllättäviä jännitteitä tai valtataistelua. Joku saattaa osoittautua aivan toisenlaiseksi kuin olet kuvitellut, ja joudut kenties riisumaan ruusunpunaiset lasit silmiltäsi. Vaikka saattaisit joutua pettymään, on silti hyvä, että saat tietää totuuden.

Kalat (19.2.–20.3.)

Ammennat nyt oivalluksia ja ideoita menneisyydestäsi. Aiemmat kokemukset tai suhteet ovat opettaneet paljon, mutta vasta nyt ymmärrät, missä määrin ja mihin suuntaan ne ovat sinua kehittäneet. Jaat auliisti viisauttasi muillekin, ja neuvosi otetaan kiitollisin mielin vastaan. Jokin viesti tai tieto yllättää.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Oinas (21.3.–19.4.)

Nyt on mitä parhain hetki panna kuntoon rempallaan olevia kohtia tai asioita kotona tai ylipäätään elämässäsi. Niin uusien asioiden aloittaminen kuin vanhasta painolastista luopuminenkin onnistuvat tavallista kitkattomammin. Jos olet kaivannut enemmän toimintaa rakkauden saralla, sitä on niin ikään luvassa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Keskity asioihin, joilla on sinulle aidosti merkitystä, ja jätä turha huseeraaminen vähemmälle. Asiat, joille annat nyt täyden huomiosi, lähtevät lentoon ja saattavat tuoda sinulle huomiota, menestystä ja kenties rahaakin. Jakson lopulla joku henkilö menneisyydestäsi saattaa yllättäen pyrkiä jälleen suosioosi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jakson vauhti ei ehkä verkkaisuudessaan ole sinun mieleesi. Siitä, että asiat ottavat nyt tavallista enemmän aikaa, on sinulle kuitenkin lopulta paljonkin hyötyä, sillä ehdit kypsytellä ajatuksiasi kunnolla ja kenties huomata haluavasi sittenkin jotain aivan muuta. Varaa aikaa myös ystävillesi ja rakkaillesi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Joudut ehkä kiristämään hieman vyötäsi saadaksesi taloutesi tasapainoon, mutta iloa ja hauskuutta se ei silti elämästäsi vie. Rakkauselämäsi on sangen vireää ja antoisaa. Sinkut saattavat ihastua palavasti, ja vakiintuneiden suhde kukoistaa. Ole tarkka puheissasi. Älä levitä luottamuksellisia asioita eteenpäin.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X