Seuran horoskooppi 24.3-30.3. – Hyvää syntymäpäivää, Vilma Melasniemi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
horoskooppi Vilma Melasniemi
Näyttelijä Vilma Melasniemi syntyi 30. maaliskuuta vuonna 1973. Onnea Vilma ja muut syntymäpäiviään juhlivat! © Kristiina Kurronen/om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Vilma Melasniemi viettää 49-vuotissyntymäpäiväänsä 30. maaliskuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Vilma Melasniemi!

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet vahvassa vedossa ja viihdyt nahoissasi. Sinua ei ole nyt helppo horjuttaa tai puhua ympäri, mikäli olet saanut jotain päähäsi. Itsevarmuutesi ja toimeliaisuutesi ansioista uskallat puuttua asioihin, jotka mielestäsi kaipaavat oikomista. Kurkotat rohkeasti myös kohti omia henkilökohtaisia unelmiasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Herkeät nyt herkästi haaveilemaan, ja käytännön asiat jäävät puolitiehen. Vaikka konkreettinen tekeminen ja fyysinen ponnistelu eivät nyt maistuisikaan, ei se tarkoita, että vain haahuilisit ympäriinsä tyhjän panttina. Luomisvoimasi on vahvaa, ja mielesi tuottaa ideoita, joille löytyy taatusti käyttöä myöhemmin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Maaliskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi maaliskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä maaliskuussa on luvassa. © iStock

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kukoistat saadessasi antaa oman panoksesi yhteisen tavoitteen eteen. Muiden tuki, apu ja esimerkki kannustavat sinua panemaan pa­rastasi ja jopa ylittämään itsesi. Viihdyt nyt muutenkin paremmin seurassa kuin omissa oloissasi. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta, ja olet itsekin innokas järjestämään tilaisuuksia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tekemisissäsi on määrätietoisuutta ja sydämessäsi­ paloa, joka valaa sinuun uskoa ja rohkeutta tehdä isoja muutoksia ja päätöksiä. Joku voi kyseenalaistaa hankkeittesi mielek­kyyden, mutta sinä tiedät itse, mitä haluat, etkä ole halukas kompromisseihin tai perääntymään. Tahtosi vie nyt vaikka läpi harmaan kiven.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kaipaat toimintaa ja haasteita ja jos joudut olemaan paikoillasi tai askaroimaan mer­kityksettöminä pitämiesi puuhien parissa, sinusta kuoriutuu nopeasti äkäinen kiukku­pussi. Voimajaksosi kaipaakin arvoistansa tekemistä, joten aseta rima korkealle. Kartuta osaamistasi, tiukenna treeniäsi tai aloita uusi hanke.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on kevättä rinnassa ja pilkettä silmässä. Romanttinen ja sensuelli puolesi kaipaa päästä esiin asiallisen ja työkeskeisen puurtajan roolin alta. Toivota se tervetulleeksi ja anna sille tilaa puhjeta kukkaan. Nyt kannattaa tehdä aloitteita ja flirttailla sydämensä kyllyydestä. Saat takuulla vastakaikua.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Huomiosi on kääntymässä isoista hankkeista ja kysymyksistä henkilökohtaisempiin asioihin. Nautit saadessasi rentoutua kotona rakkaimpiesi kanssa, ja sosiaalinen elämäsikin on maltillista. Isoja juhlia tai kokoontumisia enemmän arvostat pieniä illanistujaisia ja syvällisiä keskusteluja luottoystäviesi kanssa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Vaikka pärjäät hyvin tiukoissakin tilanteissa ja osaat toimia omin päin, ei ole häpeä pyytää apua ja tukea silloin kun niitä tarvitsee. Älä turhaan ­yritä ponnistella yli voimiesi ja kykyjesi vaan uskalla jakaa vastuu ja paine muiden kanssa. Yhdessä tehden tuloksia syntyy, ja taakkasi ja mielialasi kevenevät.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Pitkään hautomasi unelma alkaa poltella siihen malliin, että sen toteuttamiseksi on ryhdyttävä toimeen. Toiminta voi olla vaikkapa aikataulujen tai rahoituksen järjestämistä, välineiden hankintaa tai ilmoittautuminen kurssille. Pienikin askel valaa sinuun uskoa siihen, että kykenet saavuttamaan haluamasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Mikäli elämäsi on ollut viime aikoina tavallista hektisempää, tai koet muuten joutuneesi lujille, on vain viisasta vetäytyä välillä omiin oloihinsa lepäämään ja keräämään voimia. Kunnianhimosi ja kykysi eivät katoa mihinkään, vaikka ottaisitkin vaihteeksi rennommin. Päin vastoin – visiosi kirkastuu ja terävöityy.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Nyt riittää virtaa ja vipinää! Viihdyt ihmisvilinässä ja tapahtumien keskipisteessä ja onnistut löytämään kiinnostavaa tekemistä missä oletkin. Samanhenkisten seura virkistää ja stimuloi, mutta hitaammat tuppaavat nyt jäämään kyydistäsi. Kaikki luovuuteen ja kommunikointiin liittyvä onnistuu yli odotusten.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Henkilökohtainen elämäsi laajenee. Ehkä innostut uudesta harrastuksesta, muutat isompaan asuntoon tai tuttavapiirisi kasvaa. Sinussa voi myös herätä pakottava tarve syvälliseen itsetutkiskeluun ja halu kehittyä. Raha-asioissakin tapahtuu. Jokin sopimus tai kauppa voi osoittautua kannaltasi hyvin suotuisaksi.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

X