Seuran suuri kesähoroskooppi 2019 – Suoko tähtimerkkisi ennustus sinulle iloa, onnea vai rakkautta?

Onko luvassa ikimuistoisia hetkiä ystävien ja perheen kanssa, vai onko nyt luovuuden tai uuden ihmissuhteen aika puhjeta kukkaan? Katso, mitä kesähoroskooppi lupaa tähtimerkillesi tänä vuonna.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onko luvassa ikimuistoisia hetkiä ystävien ja perheen kanssa, vai onko nyt luovuuden tai uuden ihmissuhteen aika puhjeta kukkaan? Katso, mitä kesähoroskooppi lupaa tähtimerkillesi tänä vuonna.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Oinas (21.3. – 19.4.)

Luvassa on lukuisia ikimuistoisia hetkiä, ja etenkin lähimmät suhteesi kukoistavat ja syvenevät. Myös jokin uusi ja merkityksellinen suhde voi saada alkunsa. Olet tunteissasi poikkeuksellisen avoin ja vilpitön, mikä ruokkii aitoa vuorovaikutusta ja myötätuntoa niin ystävyyssuhteissa kuin romanttisissakin kohtaamisissa. Varsinkin elokuu on tässä mielessä antoisa.

Muissakin hankkeissasi riittää myötätuulta, ja tuskin maltat lomallakaan pysyä täysin erossa keskeneräisistä suunnitelmistasi. Nautit rankoista fyysisistä haasteista, mutta kehoasi ja mieltäsi hellisivät nyt paremmin lempeät liikuntamuodot.

Härkä (20.4. – 20.5.)

Olet päässyt yli jostain kohtaamastasi pettymyksestä tai surusta ja tunnet olosi varmaksi, vapaaksi ja seesteiseksi. Muutkin huomaavat sinusta huokuvan itsevarmuuden, mikä tekee sinusta hyvin puoleensavetävän. Itse taas viihdyt niin hyvin omissa nahoissasi ja luottoystäviesi seurassa, että se, joka toivoo saavansa vikitellyksi sinut kesäheilakseen, saa totisesti panna parastaan.

Pallo on nyt sinulla. Toteuta itseäsi monipuolisesti ja anna varsinkin luovuudellesi tilaa, sillä se virvoittaa sieluasi paremmin kuin pelkkä rannalla makoilu. Pieni varoituksen sana koskee ylenpalttista tuhlaamista.

Kaksoset (21.5. – 20.6.)

Sinulla on lukuisia keskeneräisiä projekteja, jotka riistävät aikaa ja energiaa ihmissuhteiltasi. Sinkkujen seuraelämä on nyt helpompaa, sillä uusiin ihmisiin tutustuminen onnistuu vaivatta ja on luonteeltaan kepeää.

Vakiintuneiden kumppanit sen sijaan odottavat syvällisempää panostusta yhdessäoloon, ja mikäli et ota kumppanin tarpeita riittävästi huomioon, epäsopua ja pahaa mieltä on taatusti luvassa. Tähän voit toki itse toiminnallasi vaikuttaa paljonkin, joten raivaa aikaa kiireettömälle yhdessäololle ja lomailulle vaikka väkisin. Se tekee hyvää sinullekin. Loppukesästä paineet helpottavat.

Rapu (21.6. – 22.7.)

Olet hyvin aktiivinen, ja pitkin kesää sinulle tarjoutuu tilaisuuksia tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin, jotka rikastuttavat elämääsi monin eri tavoin tarjoamalla joko erilaisiin velvollisuuksiisi liittyvää inspiraatiota tai henkilökohtaisia oivalluksia. Jonkun tuttavuuden kanssa saatat tuntea tavallista syvempää sielujen sympatiaakin, ja suhde voi osoittautua merkitykselliseksi myös pitkällä tähtäimellä.

Käytännön asioissa voi esiintyä kitkaa, ja saatat tuskastua siihen, miten hitaasti ja vaikeasti asiat ottavat sujuakseen. Hankaluudet ovat kuitenkin pieniä ja ohimeneviä, joten älä anna niiden pilata lomatunnelmiasi.

Leijona (23.7. – 22.8.)

Sinua odottaa oikea elämäsi kesä. Rakkaus on avainasemassa, ja jos olet haaveillut löytäväsi rinnallesi kumppanin, siihen on nyt tavallista paremmat mahdollisuudet. Oman puolisonsa jo löytäneiden suhde kukoistaa ja syvenee entisestään.

Jakso suosii kaikenlaista sitoutumista, joten ihmissuhteiden lisäksi erilaiset sopimukset, yhteistyökumppanuudet sekä uusien hankkeiden käynnistämiset ovat vahvassa myötätuulessa. Olet hyvin hereillä ja vireä niin henkisesti kuin fyysisestikin, joten näet tilaisuuksia kaikkialla ja uskallat tarttua niihin aikailematta. Niistä voi koitua myös taloudellista hyötyä.

Neitsyt (23.8. – 22.9.)

Energiasi on hermostunutta, mutta toisaalta se pitää sinut hereillä, joten jos pidät silmäsi auki, huomaat paljon sellaista, mikä toisilta jää näkemättä – mukaan lukien pienet onnenpotkut, joita tiellesi osuu nyt tavallista enemmän.

Ihmissuhteissasi saatat joutua selvittelemään joitain kasaantuneita ongelmia, mutta kunhan vain saat ryhdytyksi toimeen, huomaat sen olevan hyvin vapauttavaa ja antoisaa ja tuottavan tulosta varsin nopeasti. Älä sorru ylianalysointiin tai takerru pikkuseikkoihin vaan keskitä huomiosi siihen, mikä on hyvää ja kaunista. Kohtuullisen rasittava liikunta auttaa rentoutumaan.

Vaaka (23.9. – 23. 10.)

Olet sovussa menneisyytesi kanssa ja valmis aloittamaan uuden vaiheen elämässäsi puhtaalta pöydältä. Sinulla on menestystä ihmissuhteissa, haaveiletpa sitten kevyestä kesäromanssista tai sielunkumppanin löytämisestä.

Myös työhön tai muihin hankkeisiin liittyvät aloitukset ja uudistukset onnistuvat yli odotusten, mutta kannattaa kuulostella vointiasi kesän mittaan, sillä uusien asioiden aloittaminen vie energiaa, jota haluat varmasti säästää myös seuraelämään, kulttuuririentoihin ja muuhun hauskaan. Liikuntamuotona pitkät, rauhalliset kävely- tai pyöräretket toimivat rajua riuhtomista paremmin.

Skorpioni (24.10. – 22.11.)

Luvassa on menestystä useammallakin sektorilla, mutta varsinkin raha-asioissasi tuntuu onnetarten kosketus. Mikäli olet tehnyt aikaisemmin sijoituksia, pääset korjaamaan niiden hedelmiä tai sitten voit keksiä uusia tuottoisia tapoja lisätä varallisuuttasi.

Rakkauselämäsi on antoisaa, mutta vain mikäli näytät itsestäsi muutakin kuin pelkkää siloteltua pintaa. Aitous ja rehellisyys vievät paljon pidemmälle kuin pelkkä halu valloittaa tai hurmata, jossa toki olet edelleen mestari. Fyysisesti olet vireä, vahva ja levoton ja käytät energiaasi mielelläsi näyttäviin tempauksiin. Matkustelu kiinnostaa myös.

Jousimies (23.11. – 21.12.)

Olet energinen ja viriili, ja varsinkin rakkauden fyysinen puoli kukoistaa läpi kesän. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa pyrkiä pitämään maltti matkassa eikä syöksyä suhteeseen päätä pahkaa, sillä kaikki ei välttämättä ole aivan sitä, miltä ensi silmäyksellä näyttää.

Vakiintuneiden suhde sujuu, mutta vaatii kyllä tietoista panostusta kukoistaakseen kunnolla. Kesän loppua kohti kuljettaessa se puhkeaa varsinaiseen roihuun. Muutenkin loppukesä sopii lomailuun alkukesää paremmin, varsinkin jos saat hoidettua keskeneräiset projektit alta pois. Raha-asioissa kannattaa varoa ylittämästä budjettia.

Kauris (22.12. – 19.1.)

Vaikka raha ei tuo rakkautta, suo se mielenrauhaa ja varmuutta, ja vapaana taloudellisista huolista voit keskittyä toteuttamaan itseäsi. Vakiintuneiden suhde on lujalla pohjalla. Rakkautta riittää, vaikkei suhde varsinaista ilotulitusta olisikaan.

Kumppania etsivien toiveet ovat korkealla, ja he ovat tavallista alttiimpia äkkirakastumaan, mutta ruusunpunaisten lasien läpi nähtynä ihastuksen kohde voi vaikuttaa ihanammalta kuin oikeastaan onkaan. Olet ponnistellut kovasti, ja fyysinen energiasi on vähissä. Nyt kannattaakin keskittyä lataamaan akkujaan ja jättää turhat ja rasittavat seikkailut väliin.

Vesimies (20.1. – 18.2.)

Kaikenlaiset ihmissuhteet ovat kesän aikana keskiössä. Varsinkin suhteet perheeseen ja sukulaisiin nousevat tavalla tai toisella tapetille, ja saattaa olla, että jonkinlainen kriisi tai välienselvittelykin on edessä.

Joudut nyt kiinnittämään huomiota tapaasi olla ja huomioida muita erilaisissa suhteissa. Vaikka tämä saattaa kuulostaa työläältä, on se samalla todella antoisaa ja auttaa sinua kasvamaan ihmisenä ja kehittämään vuorovaikutustaitojasi, mistä hyödyt suuresti pitkällä tähtäimellä. Kesän loppua kohti tunnelma kevenee. Varsinkin kaupunkimatkailu virkistää ja saattaa poikia romanssinkin.

Kalat (19.2. – 20.3.)

Kohtaat haasteita, jotka vievät energiaasi varsinkin kesän alkupuolella. Teet kovasti töitä, mutta tulokset jäävät laihoiksi, mikä paitsi uuvuttaa myös ymmärrettävästi turhauttaa. Kannattaakin tyytyä tekemään vain välttämättömin ja lakata lyömästä päätään seinään.

Rakkauselämäsi on poukkoilevaa, ja tunteet heilahtelevat helposti laidasta laitaan, mikä myös osaltaan verottaa voimavarojasi. Vaali ja etsi mielenrauhaa kaikin keinoin. Pidä aikataulusi mahdollisimman väljänä ja tee asioita, jotka tuottavat sinulle iloa. Älä anna luovuutesi jäädä velvollisuuksien jalkoihin vaan käytä sitä päivittäin.

X