Seuran suuri kesähoroskooppi 2021 ennustaa tunnelmat ja tapahtumat

Jaa artikkeliTilaa Seura
kesähoroskooppi 2021
Kesähoroskooppi 2021 ennustaa tulevat tapahtumat jokaiselle tähtimerkille. © iStock
Seuran suuri kesähoroskooppi 2021 ennustaa tulevan kesän tunnelmat, mitä erityistä sillä onkaan tarjottavanaan juuri sinun tähtimerkillesi. Lue oma horoskooppisi!

Mitä tähdet lupaavat sinulle? Lue Seuran kesähoroskooppi 2021!

Kesähoroskooppi: Oinas (21.3.–19.4.)

Kesästäsi voi tulla aivan ikimuistoinen, sillä ilmassa on nyt kosolti intohimoa ja suuria tunteita. Vakiintuneet voivat tavoittaa uudelleen alkuaikojen kipinän, ja kumppania etsivillä on edessään useita mielenkiintoisia kohtaamisia, joista voi poikia jotain hyvinkin merkityksellistä.

Romantiikan lisäksi myös ystävyydellä on tärkeä rooli kesässäsi, ja voit löytää itsellesi aivan uuden sydänystävän. Olet tarmokas ja aikaansaava, mutta teet viisaasti, jos et kahmi kalenteriisi liikaa tekemistä ja menoja vaan opettelet pysähtymään ja nauttimaan hetkestä. Ruoki kaikkia aistejasi ja kerää voimia syksyä varten.

Kesähoroskooppi: Härkä (20.4.–20.5.)

Alkukesästä sinun on ehkä vaikea päästä lomatunnelmaan, sillä erilaiset projektit ja kasaantuneet velvollisuudet vaativat aikaasi. Älä heittäydy marttyyriksi vaan pyydä rohkeasti apua sitä kaivatessasi. Myös ihmissuhteissa voi esiintyä jännitteitä, jotka olisi hyvä päästä purkamaan, etteivät ne keräänny mustiksi ukkospilviksi kesätaivaallesi.

Nosta kissa rohkeasti pöydälle äläkä pelkää konfliktia, sillä se puhdistaa ilmaa. Loppukesästä puhkeat kukkaan. Luovuutesi kukoistaa, ja mitä enemmän käytät sitä, sitä vuolaampana se pulppuaa. Uhkut vetovoimaa ja saatat innostua tekemään isojakin muutoksia elämääsi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2021 – Katso, mitä Härän vuosi lupaa sinulle!

Kesähoroskooppi: Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kesästäsi on tulossa sangen mielenkiintoinen, sillä juhlia ja kokoontumisia riittää rajoitusten puitteissa yllin kyllin jopa sinun mittapuusi mukaan. Loistat seurueen kuin seurueen keskipisteenä, mutta sinun kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millainen oma olosi on kulloisessakin tilanteessa. Kun olet oikeiden ihmisten ympäröimänä, vuorovaikutus ruokkii sieluasi, eikä tunnelman luominen lepää yksin sinun harteillasi.

Etsiydy hengenheimolaisten pariin, sillä saat nyt paljon irti syvällisistä ja aidoista keskusteluista. Loppukesästä on aika siirtää katse tulevaan ja pohtia vakavasti, millaisia asioita siltä erityisesti toivot.

Kesähoroskooppi: Rapu (21.6.–22.7.)

Alkukesästä saat paljon aikaiseksi. Sitten vauhtisi hidastuu, mikä on hyvä, sillä joutilaisuus tekee tilaa luovuudelle ja synnyttää kullanarvoisia ideoita. Tee asioita omassa tahdissasi ja omien mieltymystesi mukaan, sillä se vahvistaa itsetuntemustasi ja auttaa sinua lataamaan akkujasi.

Et ehkä ole kovin aloitteellinen tapaamisten järjestämisessä, mutta se ei tarkoita sitä, että jäisit seuraelämästä paitsi, sillä kutsuja muiden järjestämiin kekkereihin satelee. Loppukesästä eteesi tulee jokin ongelma, joka kannattaa ottaa heti rohkeasti käsittelyyn. Luota siihen, että löydät parhaan ratkaisun.

Kesähoroskooppi: Leijona (23.7.–22.8.)

Koet ehkä tutut ja turvalliset ympyrät tunkkaisiksi ja ahtaiksi ja janoat uusia kokemuksia ja elämyksiä. Salli niitä itsellesi, sillä tylsistyneenä tulet pahantuuliseksi. Kesän edetessä kriittisyytesi kasvaa, ja varsinkin kaikki omia arvojasi vastaan sotiva tekeminen käy suorastaan mahdottomaksi.

Oikein kanavoituna särmikkyytesi ja intohimosi voivat synnyttää mahtavia keskusteluja ja oivalluksia, joiden pohjalta kykenet muuttamaan elämääsi toivomaasi suuntaan. Loppukesästä luvassa on leppoisampaa menoa. Anna muiden ottaa välillä ohjat ja sopeudu heidän suunnitelmiinsa. Saatat yllättyä iloisesti.

Kesähoroskooppi: Neitsyt (23.8.–22.9.)

Kesän alkupuoli sujuu mukavissa merkeissä. Sinusta huokuu hillittyä viehätysvoimaa, joka tuntuu vetävän muita puoleensa nyt sangen vastustamattomasti. Seuraa kaipaavilla riittää siis valinnanvaraa, ja muut voivat joutua hätistelemään liian innokkaita ihailijoita loitommalle.

Liian torjuva ei kuitenkaan kannata olla, sillä jokin uusi tuttavuus voi muodostua tavalla tai toisella hyvinkin antoisaksi. Et piittaa rannalla tai riippumatossa löhöilystä vaan rentoudut parhaiten mielekkään tekemisen parissa. Ehkäpä jokin luova projekti, kiinnostava kurssi tai kiehtova tutkimuskohde sopisi aikatauluusi.

Kesähoroskooppi: Vaaka (23.9.–23. 10.)

Kesästäsi tulee oikea runsauden­sarvi, joka suoltaa juhlia, tapahtumia ja varsinkin loppukesästä romantiikkaakin jatkuvana vuona. Osaat antautua nautinnoille ja ottaa tarjotuista tilaisuuksista ilon irti, mikä on upeaa, mutta samalla on hyvä muistaa, etteivät velvollisuudet tai kasaantuneet työt häviä kuin taikaiskusta mihinkään.

Älä siis laiminlyö täysin arkisten asioiden hoitamista vaan etsi sopiva tasapaino työn ja huvin välille. Toki loma-aikaan vaaka voi kallistua enemmän hauskanpidon puolelle. Tarjolla on niin paljon mielekästä tekemistä, että joudut väkisin karsimaan osan, jottet vallan uuvahda.

Kesähoroskooppi: Skorpioni (24.10.–22.11.)

Vaikeuksien kautta voittoon voisi olla tämän kesän teema sinun kohdallasi. Saatat kohdata toimeentuloon tai asumiseen liittyviä ongelmia, jotka hankaloittavat elämääsi. Käytä rohkeuttasi ja luovuuttasi ratkaisuja etsiessäsi, niin huomaat, että aina löytyy vaihtoehtoja.

Myös ihmissuhteissasi voi olla jännitteitä, mutta hyvällä tahdolla, empatialla ja vastapuolen kuuntelemisella on valtava voima. Ongelmien selättäminen nostaa itsetuntoasi ja vapauttaa energiaa hauskempaan tekemiseen. Loppukesästä pääset jo oikein mukavaan lomatunnelmaan, ja silloin myös romantiikka ja seuraelämä alkavat kukoistaa.

Kesähoroskooppi: Jousimies (23.11.–21.12.)

Jos kevät on tuntunut raskaalta, nyt nouset lentoon. Olet täynnä tarmoa ja innostut herkästi uusista asioista, paikoista ja ihmisistä. Olet nopea ja rohkea käänteissäsi ja luotat vaistoosi päätöksiä tehdessäsi.

Sivullisia vauhtisi voi hirvittää, mutta itse koet olevasi tilanteen tasalla. Suunnatessasi kohti tulevaa saatat kiinnittää liian vähän huomiota asioihin, jotka jätät taaksesi. Ehkä sinun olisi hyvä välillä pysähtyä tekemään inventaariota elämästäsi ja kiittää kaikesta kokemastasi ja oppimastasi. Loppukesästä ajaudut ehkä sovittelijan rooliin tai joudut setvimään omia ihmissuhdekiemuroitasi.

Kesähoroskooppi: Kauris (22.12.–19.1.)

Sinun voi olla joskus vaikea vaihtaa vapaalle, mutta kesän onnistumisen kannalta on olennaisen tärkeää, että uskallat silloin tällöin olla terveellä tavalla itsekäs ja ottaa aikaa omille mielenkiinnon kohteillesi tai puhtaalle laiskottelulle.

Heinäkuu on sosiaalisesti vilkasta aikaa, ja tuttavapiirisi voi rikastua uusilla mielenkiintoisilla henkilöillä. Hellitä välillä kontrollin tarpeestasi ja anna kumppanisi ottaa ohjat. Se tekee teille molemmille hyvää ja auttaa teitä näkemään toisenne uudessa valossa. Elokuuhun mennessä olet jo löytänyt lomafiiliksen ja olet avoin romantiikalle ja hauskanpidolle.

Kesähoroskooppi: Vesimies (20.1.–18.2.)

Alkukesä on sinulle hyvin toimeliasta aikaa, ja antaudut mielelläsi seuraelämän pyörteisiin. Ihmissuhteetkin ovat eläväisiä. Ihastumiset ja vihastumiset tulevat ja menevät.

Jos elämässäsi on jokin tuore suhde, se saattaa nyt joko syventyä vakavaksi tai tulla tiensä päähän. Romantiikan kannalta keskikesä on hedelmällisintä aikaa, kun taas loppukesästä suuntaat katseesi sisimpääsi ja kaipaat kenties tavallista enemmän omaa rauhaa. Täysin erakoksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä, sillä oikeassa seurassa jaetut ajatukset ja syvälliset keskustelut voivat olla todella antoisia ja avata ikkunoita uudelle.

Kesähoroskooppi: Kalat (19.2.–20.3.)

Kesän alussa uhkut tarmoa, ja silloin kannattaakin hoitaa keskeneräiset hankkeet alta pois. Vähitellen suurin puhtisi hiipuu, ja tilalle tulee lempeää energiaa, joka sopii hyvin leppoisaan yhdessäoloon läheisten kanssa tai rauhalliseen lomanviettoon. Antaudu hyvillä mielin sellaiselle tekemiselle, joka tuottaa sinulle puhdasta iloa ja jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja luovuuttasi.

Loppukesästä sinun on hyvä aktivoitua ja ottaa jämäkämpi ote omaa elämääsi koskeviin asioihin. Sen sijaan, että myötäilisit liikaa muiden mielipiteitä, mieti, mikä on sinulle tärkeää ja ala tietoisesti tavoitella sitä.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

Lue myös: Anna.fin kuukausihoroskooppi 

X