Seuran suuri kesähoroskooppi ennustaa tulevan kesän tunnelmat – Kesäni 2020

Jaa artikkeliTilaa Seura
kesähoroskooppi
Seuran kesähoroskooppi 2020. Kuva: iStockphoto
Poikkeuksellisen haastavan kevään jälkeen on jälleen aika nauttia suloisesta suvesta. Lue Seuran kesähoroskoopista, mitä erityistä tarjottavaa sillä on omalle tähtimerkillesi.

Mitä tähdet lupaavat sinulle? Lue Seuran kesähoroskooppi 2020!

Kesähoroskooppi: Oinas (21.3.–19.4.)

Erikoisen kevään jälkeen sinun on ehkä vaikea päästä lomatunnelmaan. Käyt ylikierroksilla ja ärryt helposti. Astetta rankempi harjoittelu ja ulkoilu auttavat rentoutumaan.

Sinkuille tarjoutuu paljon tilaisuuksia ihastua tai heittäytyä romanssin pauloihin, ja vakiintuneiden kannattaa pyrkiä vaalimaan ja syventämään suhdettaan. Olet kuitenkin varsin omapäinen ja haluat määrätä tahdin. Yllättäviä onnenpotkuja riittää, mutta niihin on uskallettava tarttua viivyttelemättä.

Loppukesästä oman tilan tarve kasvaa, ja saatat tehdä sellaisia muutoksia elämässäsi, joita läheisesi eivät aivan helposti niele.

Kesähoroskooppi: Härkä (20.4.–20.5.)

Pitkään jatkunut sopeutuminen poikkeusolosuhteisiin on syönyt voimiasi enemmän kuin olet ehkä huomannutkaan. On tärkeää, että annat itsellesi luvan ottaa rennosti ja ladata rauhassa akkujasi. Jos voit tehdä sen yhdessä rakkaimpasi kanssa, se lähentää ja syventää suhdettanne entisestään.

Kesän edetessä tunnet voimiesi palautuvan, ja vaikka talouteen liittyvät asiat saattavat askarruttaa, luvassa on kuitenkin paljon inspiroivia kohtaamisia ja ikimuistoisia hetkiä.

Oma äänesi ja tahtosi voimistuvat, ja ilmaiset niitä avoimemmin. Saat kenties oivalluksen, joka johdattaa sinut aivan uudelle polulle.

Kesähoroskooppi: Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet alkukesästä virittynyt ja energinen, mutta arvostelukykysi ei ole parhaimmillaan, ja moni innostuksen vallassa aloitettu hanke saattaa lässähtää alkuunsa. Sama pätee ihmissuhteisiin. Ihastut rytinällä vain huomataksesi hullaantuneesi omiin mielikuviisi tai odotuksiisi vailla todellista pohjaa. Pettymykset palauttavat sinut maan pinnalle, ja kokemuksista viisastuneena osaat jatkossa punnita asioita paremmin.

On tärkeää, että kaikki se, mihin ryhdyt tai mistä kieltäydyt, on linjassa omien arvojesi kanssa. Älä laiminlyö ystävyyssuhteitasi. Elokuussa kotiin ja perheeseen liittyvät asiat tuottavat paljon iloa.

Kesähoroskooppi: Rapu (21.6.–22.7.)

Vaikka koetat tietoisesti pitää hauskaa, alkukesää leimaa vakavahko vire. Ikäviä asioita ei tule lakaista maton alle vaan nostaa ne rohkeasti pöydälle. Mitä aidommin pystyt puhumaan sinua vaivaavista asioista, sitä kevyemmäksi taakkasi ja mielialasi käyvät.

Kuuntele kehosi tarpeita ja huolehdi itsestäsi erityisen hyvin, sillä vastustuskykysi voi olla alkuvuoden jäljiltä alentunut. Heinäkuussa roolisi elämän eri osa-alueilla kasvaa suureksi, tahdoit sitä tai et, mutta suoriudut vastuusta hienosti.

Elokuu on syvien tunteiden, rakkauden ja intohimon aikaa, jolloin elämä totisesti tarjoaa parastaan.

Lue myös: Seuran suuri kesähoroskooppi 2019 – Suoko tähtimerkkisi ennustus sinulle iloa, onnea vai rakkautta?

Kesähoroskooppi: Leijona (23.7.–22.8.)

Alkukesästä tärkein ihmissuhteesi on suhde omaan itseesi. Kevään epävarmuuden jälkeen koet tarvetta ottaa elämäsi haltuun kartuttamalla tietoa ja kehittämällä osaamistasi. Ikävä kyllä yllätyksiä ja epävarmuutta riittää siitä huolimatta.

Etenkin raha-asiat saattavat aiheuttaa päänvaivaa. Pidä niitä koskevat päätökset omissa hyppysissäsi, sillä muiden tarjoamat neuvot voivat johtaa harhaan. Kesän edetessä kiinnostut taas muistakin, ja varsinkin eräs uusi tuttavuus saattaa vahvistua syväksi ystävyydeksi. Vakiintuneiden parisuhteissa vallitsee lämpö ja luottamus. Loppukesä on hyvin sensuellia aikaa.

Kesähoroskooppi: Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet pitänyt etäisyyttä muihin ehkä liiankin tunnollisesti, sillä patoutuneet asiat ja jakamisen tarve ryöpsähtävät helposti yli. Olet tunteittesi vietävissä, mikä ei ole sinulle ominaista. Siksi se saattaa hämmentää. Koet niin hyvät asiat kuin vastoinkäymisetkin ytimiäsi myöten ja otat ne hyvin henkilökohtaisesti. Luonnossa liikkuminen ja luotto­ihmistesi kanssa vietetty aika auttavat sinua pääsemään tasapainoon.

Heinäkuu suosii seuraelämää ja monenlaisia aktiviteetteja. Pieni ympäristönvaihdos piristää. Vakiintuneet suhteet voivat hyvin, mutta suurempaa intohimoa on luvassa vasta syksymmällä.

Kesähoroskooppi: Vaaka (23.9.–23. 10.)

Jokin rahaan tai muuhun omaisuuteen liittyvä asia tulee ratkaistavaksi, mikä voi aiheuttaa ahdistusta tai stressiä. Luota omaan intuitioosi päätöksiä tehdessäsi. Jokin äkkiseltään menetykseltä tai epäonnistumiselta tuntuva päätös osoittautuu myöhemmin oikeaksi. Roolisi erilaisten sosiaalisten kokoontumisten järjestäjänä ja sieluna korostuu heinäkuussa, ja sillä on monelle suurempi merkitys kuin ehkä tiedostatkaan.

Olet ahkera sosiaalisen ja muun median kuluttaja, mutta sinulle tekisi hyvää pitää taukoa jatkuvasta informaatiotulvasta ja antaa enemmän tilaa omille ajatuksillesi ja luovuudellesi.

Kesähoroskooppi: Skorpioni (24.10.–22.11.)

Poikkeuksellinen alkuvuosi on nostanut esiin parhaat puolesi, empaattisuuden ja läheisistäsi huolehtimisen, ja vahvistanut harmonian, luottamuksen ja yhteenkuuluvaisuuden tunteita lähipiirissäsi. Itsevarmuutesi on vahvistunut ja arvomaailmasi selkiytynyt. Viehätysvoimasi on suurta, mutta viihdyt mainiosti kotosalla omassa ja läheistesi seurassa.

Aktiviteettien, seikkailujen ja matkustamisen kaipuu nostavat päätään vasta loppukesästä. Silloin onkin hyvä lähteä laajentamaan ympyröitään, sillä jokin uusi asia tai henkilö odottaa pääsyä elämääsi ja voi rikastuttaa sitä yllättävällä tavalla.

Kesähoroskooppi: Jousimies (23.11.–21.12.)

Alkuvuoden rajoitusten vuoksi haluat ahnehtia kokemuksia, joista koet jääneesi paitsi. Jos maltat kuunnella sisintäsi, huomaat kuitenkin, että stressi ja poikkeustila ovat vaatineet veronsa, ja sinulle tekisi hyvää levätä. Heinäkuun puolivälin jälkeen olet jo entisessä vauhdissasi.

Sinulla on tarmoa ja potentiaalia aloittaa jotain mittavaa, mutta jos hassaat resurssejasi sinne tänne sen sijaan, että valitsisit hankkeen, jolle omistautua, huomaat pian, ettei sauhuamisestasi jää käteen paljoakaan. Loppukesästä tilaisuus, jonka luulit jo menneen sivu suun, esittäytyy uudestaan. Siihen tulee tarttua heti.

Kesähoroskooppi: Kauris (22.12.–19.1.)

Suhteet muihin ovat keskiössä. Kaipaat toisten hyväksyntää ja saatat sitä tavoitellessasi vääntyä niin monelle mutkalle, ettet enää muista, kuka itse olet ja mitä arvostat ja haluat. Älä anna muiden mielipiteille suurempaa painoarvoa kuin omillesi. Jokin lupaavasti alkanut romanssi voi mennä myttyyn, mikä saa sinut epäilemään viehätysvoimaasi.

Heinäkuussa meno kiihtyy. Saat paljon ihailua osaksesi, mutta varo edelleen, ettet anna sen himmentää arvostelukykyäsi niin, että se alkaa ohjata käyttäytymistäsi. Rientoja ja juhlia riittää, mutta sinun olisi nyt tärkeää oppia viihtymään myös omassa seurassasi.

Kesähoroskooppi: Vesimies (20.1.–18.2.)

Elät hyvin tapahtumarikasta vaihetta, ja onnetar tuntuu seuraavan kintereilläsi mihin ikinä menetkin. Mikäli etsit kumppania, ehdokkaista tuskin on pulaa. Toisaalta ihastuminen voi kohdistua myös uuteen harrastukseen, joka vie sinut täydellisesti mennessään.

Sinulla on huikea mielikuvitus ja uskallusta unelmoida isosti. Joskus haaveidesi ja realiteettien välinen kuilu on kuitenkin niin iso, että läheistesi on vaikea liputtaa unelmiesi puolesta. Käytä puhujanlahjojasi. Varsinkin heinäkuun loppupuoli sopii kaikenlaisille neuvotteluille, ja osaat silloin vakuuttaa epäileväisimmätkin hankkeittesi taakse.

Kesähoroskooppi: Kalat (19.2.–20.3.)

Alkuvuosi on vaatinut totuttelua pieniin ympyröihin, eikä niitä ole vielä kesän alussakaan syytä laajentaa liikaa. Vaikka kehosi olisikin energinen, mielesi on väsynyt ja kaipaa lepoa. Nyt ei kannata opiskella uutta tai rasittaa muistiaan vaan sulatella asioita rauhassa.

Heinä­kuussa alkaakin sitten toinen meno. Sinulle on tärkeää päästä näyttämään osaamistasi ja urakoit mielelläsi rästiin jääneitä hommia pois päiväjärjestyksestä. Loppukesästä olet suorastaan pitelemätön. Hurmaat ihmiset mennen tullen ja uskallat toimia spontaanisti ja jopa uhkarohkeasti. Varo yltiöpäisyyttä rahankäytön suhteen.

Lue myös: Anna.fin kuukausihoroskooppi 

X