Seuran suuri kesähoroskooppi tarjoaa romantiikkaa, seikkailuja ja muutoksia

Jaa artikkeli
kesähoroskooppi
© iStockphoto
Siivittääkö askeleitasi lempeä suvituuli vai joudutko kenties ponnistelemaan vastatuuleen? Seuran suuri kesähoroskooppi kertoo, millaista menoa tähtimerkillesi on tänä kesänä luvassa.

Oinas (21.3. – 19.4.)

Olet melko ailahtelevainen, eikä muiden ole helppo ymmärtää, mitä heiltä odotat. Se ei ole mikään ihme, kun et itsekään oikein tunnu tietävän, mitä haluaisit. Jokin osa-alue elämässäsi tulee joka tapauksessa muuttumaan, joten mieti kunnolla, millaista lopputulosta toivot äläkä tee mitään rajuja irtiottoja tai tempauksia pelkän sisäisen levottomuutesi ajamana.

Sinussa riittää vetovoimaa, joten saat osaksesi huomiota yllin kyllin, ja romanttisille seikkailuille tarjoutuu niin halutessasi useitakin mahdollisuuksia. Loppukesästä paine ja levottomuus hellittävät.

Härkä (20.4. – 20.5.)

Luovuutesi on huipussaan ja kaipaa kipeästi purkautumistietä, joten älä yritä tukahduttaa sitä vaan etsi pikemminkin uusia ja yllättäviäkin tapoja sen ilmaisemiselle. Jonkinlainen näytön paikka on luvassa, ja jos käytät sen viisaasti ja taiten, sillä voi olla jatkossa myönteistä vaikutusta myös taloudelliseen tilanteeseesi.

Ihmissuhteissa saattaa kesän aikana ilmetä jonkin verran turbulenssia ja väärinkäsityksiä. Koeta pitää niiden suhteen yllä myönteistä asennetta ja rentoutta sen sijaan, että yrittäisit muokata tai pomottaa muita. Romantiikalle ja kuhertelulle otollisinta aikaa on loppukesä.

Kaksoset (21.5. – 20.6.)

Jokin hankaluuksia aiheuttanut asia vaivaa vielä alkukesästä, mutta mitä pikemmin lakkaat lyömästä päätäsi seinään sen suhteen, sitä enemmän saat käyttöösi energiaa, jonka voit suunnata positiivisempiin asioihin.

Seuraelämäsi kukoistaa, ja luvassa on runsaasti hauskaa tekemistä ja kohtaamisia, jotka jättävät jäljen pidemmäksikin aikaa. Nauti hyvästä vireestäsi täysin rinnoin ja jätä pienet ongelmat omaan arvoonsa. Olet yltiöpäinen, ennakkoluuloton ja ajoittain riehakaskin, joten jännittäviltä seikkailuilta ja kokemuksilta lienee mahdotonta välttyä. Ripaus tolkkua ja malttia on hyvä pitää mukana.

Rapu (21.6. – 22.7.)

Elämässäsi puhaltavat muutoksen tuulet, ja iso luuta pyyhkii ronskein ottein elämäsi eri osa-alueilta pois turhaa roskaa tehden tilaa uusille asioille. Tämä on pitkällä tähtäimellä hyvä asia ja palvelee henkistä kasvuasi ja muuta eteenpäin menoa, mutta tuntuu toki omakohtaisesti koettuna raskaalta ja kenties hieman pelottavaltakin.

Toisaalta ihmissuhteissasi on menossa harvinaisen kukoistava vaihe, joten kesä kannattaakin tietoisesti pyhittää niistä nauttimiselle ja voimien keräämiselle syksyn varalle. Myös luonto ja taide-elämykset antavat paljon ja auttavat sinua löytämään kaipaamaasi mielenrauhaa.

Leijona (23.7. – 22.8.)

Kesästä on tulossa menemisten ja tekemisten suhteen melko lailla sellainen, millaiseksi sen haluat itse muodostuvan. Mieti siis, mitkä asiat ovat sinulle erityisen tärkeitä ja huolehdi siitä, että pääset toteuttamaan niitä riittävästi. Vaihtelunhalusi vaatinee, että matkustelu kuuluu jossain määrin ohjelmaasi.

Myös sosiaalinen elämäsi on vilkasta ja pääset loistamaan monien juhlien keskipisteenä. Romantiikan saralla sen sijaan on luvassa yllätyksiä, ja saat huomata, etteivät kaikki tanssikaan pillisi mukaan. Eräs kohtaaminen saattaa osoittautua erityisen merkittäväksi. Aika näyttää, mihin se johtaa.

Neitsyt (23.8. – 22.9.)

Joudut nyt kohtaamaan asioita, joihin et pääse itse juurikaan vaikuttamaan, mikä aiheuttaa stressiä ja syö voimiasi. Kun sananvaltaa ei ole, ainoa keinosi on yrittää sopeutua tilanteeseen ja pyrkiä mahdollisuuksiesi mukaan ylläpitämään myönteistä mielialaa.

Huolehdi riittävästä levosta ja pysyttele erossa energiaasi nakertavien henkilöiden vaikutuspiiristä. Ympäristönvaihdos tekisi terää, mutta sekin kannattaa tehdä mahdollisimman helposti ja stressittömästi, joten suosi lähimatkailua. Et kuitenkaan jää täysin paitsi ilottelusta ja romantiikasta. Sen kannalta alkukesä on loppukesää antoisampi.

Vaaka (23.9. – 23. 10.)

Olet hieman levoton, poissaoleva ja ärtyisä. Jokin asia elämässäsi on tullut tiensä päähän, ja sen on aika joko mennä kokonaan tai kokea perusteellinen muodonmuutos. Myönnä itsellesi asioiden oikea laita, niin olosi helpottuu ja voit kanavoida lepattavan energiasi muutoksen suunnitteluun ja alulle panemiseen. Näin saavutat piristävän ja voimaannuttavan tunteen siitä, että voit itse vaikuttaa elämäsi kulkuun.

Varaa kuitenkin riittävästi aikaa muutokselle ja huomioi myös läheistesi tunteet. Mitä pidemmälle kesä etenee, sitä antoisammaksi meno muuttuu. Elokuusta tulee monin tavoin käänteentekevä.

Skorpioni (24.10. – 22.11.)

Kesästäsi on tulossa sangen vauhdikas. Etenkin kesä- ja heinäkuussa rakkausasiat vievät energiaasi ja huomiotasi niin hyvässä kuin pahassakin. Varo liioittelemasta draamaa ja pyri pitämään kielesi kurissa myös riidan tuoksinassa, ettet tule sanoneeksi turhan kärjekkäästi ja polttaneeksi siltoja takanasi. Sen sijaan hellyydenosoituksia, romanttisia eleitä ja lemmekkäitä sanoja ei kannata säästellä.

Loppukesästä eteesi tulee jokin haaste, jonka lopullinen merkitys paljastuu vasta myöhemmin. Suhtaudu siihen vakavasti ja tee aidosti parhaasi sen sijaan, että tyytyisit puolivillaiseen suoritukseen.

Jousimies (23.11. – 21.12.)

Kesäkuusta heinäkuun puoliväliin asti olet poikkeuksellisen energinen ja aikaansaava, mikä kannattaa hyödyntää siten, että hoidat kaikki rästiin jääneet työt alta pois. Sen jälkeen voit keskittyä lomailuun hyvällä omallatunnolla.

Heinäkuun lopussa romanttiset ajatukset ja seikkailunhalu valtaavat mielesi, mutta järki kannattaa pitää matkassa. Kaikki ei välttämättä ole sitä miltä näyttää, eikä jokainen tiellesi osuva hurmaava olento yhtä rehellinen ja vilpitön kuin sinä itse, joten ruusunpunaiset lasit kannattaa ainakin ajoittain riisua nenältä. Elokuu suosii rankkoja fyysisiä aktiviteetteja.

Kauris (22.12. – 19.1.)

Olet poikkeuksellisen energinen ja tehokas, ja suosit neuvottelujen sijaan suoraa toimintaa. Tiedät tarkalleen, mitä haluat saavuttaa ja miten pääset parhaiten päämäärääsi etkä anna kenenkään jarruttaa etenemistäsi. Aivan laput silmillä ei kuitenkaan kannata rynniä eteenpäin: aikaa ja huomiota kannattaa jättää myös leppoisalle yhdessäololle läheisten parissa.

Vaikka suurin intohimosi suuntautuukin nyt tekemiseen ja erilaisten näyttöjen antamiseen, on varsinkin loppukesä myös rakkauden ja romantiikan suhteen antoisaa ja mielenkiintoista aikaa ja sopii mainiosti lomanviettoon tai matkailuun.

Vesimies (20.1. – 18.2.)

Huolimatta siitä, millaisia suunnitelmia olet laatinut kesän varalle, romantiikka puskee esille yllättäviltäkin tahoilta ja myllertää kaavailusi ainakin osittain uuteen uskoon. Sinut mielletään nyt aivan vastustamattomaksi eikä huomionosoituksilta yksinkertaisesti voi välttyä, mikä saattaa sinut hämmennyksen valtaan.

Älä järkeile liikaa vaan hellitä ohjaksista. Nauti estoitta huomiosta ja seuraa kerrankin sydämesi ääntä. Jos ei mitään pysyvää synnykään, ainakin saat paljon muisteltavaa syksyn viileisiin iltoihin. Jokin kotiin tai asumiseen liittyvä asia nousee ajankohtaiseksi loppukesästä.

Kalat (19.2. – 20.3.)

Sosiaalinen elämäsi on huimassa nosteessa ja seurasi niin haluttua, että ajoittain kaipaamaasi omaa aikaa täytyy järjestämällä järjestää. Sen ottaminen kuitenkin kannattaa, sillä omissa oloissasi viettämäsi hetket lataavat akkujasi ja auttavat sinua kuulemaan paremmin omia ajatuksiasi.

Alkukesä suosii uusien asioiden aloittamista, joten käynnistä jokin mielekäs projekti tai kokeile uutta harrastusta. Loppukesästä ihmissuhteet syvenevät ja saatat tulla tahtomattasi vedetyksi mukaan pieneen draamaankin. Jos haaveilet matkustelusta ulkomailla, elokuu soveltuu siihen kesäkuukausista parhaiten.

X