Seuran viikkohoroskooppi 1.1.–7.1. – Hyvää syntymäpäivää, Lenita Airisto!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Toimitusjohtaja Lenita Airisto on syntynyt 1.1.1937. Hyvää syntymäpäivää!
Toimitusjohtaja Lenita Airisto on syntynyt 1.1.1937. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli/om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Lenita Airisto viettää syntymäpäiviään 1. tammikuuta – onnea!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinut nostetaan nyt jalustalle, halusit tai et. Toimit esimerkkinä ja inspiraationa monille, mikä voi tuntua itsestäsi välillä rasittavalta. Ota kiinnostus kohteliaisuutena, mitä se onkin, mutta pidä kiinni omasta persoonallisuudestasi sen sijaan, että pohtisit liikaa sitä, mitä muut sinulta kenties odottavat.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tarvitset nyt tavallista enemmän omaa aikaa ja rauhaa keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin. Jokin sisaruksiin tai muihin sukulaisiin liittyvä asia aiheuttaa eripuraa ja vaatii nyt huomiotasi. Sen käsittelyä ei kannata lykätä loputtomiin, joten panosta sovun etsimiseen, vaikka se tuntuisikin rasittavalta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Viihdyt omissa maailmoissasi, ja haaveet ja todellisuus voivat kolaroida keskenään. Jokin suunnitelma karahtaa kenties kiville, mutta liikaa asiaa ei kannata jäädä harmittelemaan, sillä saat tilalle jotain muuta ja parempaa. Sinulta vaaditaan nyt venymistä jonkin ongelman hoitamisessa. Älä epäröi pyytää apua.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kultainen keskitie auttaa nyt pitämään sinut ja elämäsi tasapainossa, joten jätä isot päätökset ja yltiöpäiset tempaukset parempaan ajankohtaan. Ole varovainen puheissasi – varsinkin, jos mielesi tekee kritisoida jonkun toisen tekemiä valintoja. Harjoita kuuntelemisen ja läsnäolon taitoa ja vältä turhaa draamaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ihmissuhteissasi voi nyt esiintyä jonkin verran hermostuneisuutta, ja saatat tuntea kiukkua ja turhautumista kohdatessasi vastustusta tai epäilyjä jossakin itsellesi tärkeässä asiassa. Pyri joustavuuteen niin ajattelussasi kuin toiminnassasikin. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä myönteinen uutinen ilahduttaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ajatuksesi askaroivat nyt rahaan tai toimeentuloon liittyvissä asioissa. Voit keventää taakkaasi jakamalla huolesi jonkun sellaisen kanssa, johon luotat. Ulkopuolisen näkemys auttaa sinua näkemään, ettei tilanne olekaan niin huono kuin pelkäsit. Joku vanha tuttavuus palaa elämääsi ja tuo uutta virtaa ja iloa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Lähipiirissäsi tapahtuu nyt paljon. Vaikka on selvää, että ehkä useampikin asia päivittäisessä elämässäsi muuttuu, älä haaskaa energiaasi vastustukseen ja tuskailuun vaan hyödynnä myllerrys ujuttamalla mukaan itsellesi mieluisia uudistuksia. Huolehdi, että tulet kuulluksi ja saat vaikuttaa asioiden kulkuun.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Pidä kielesi keskellä suuta, sillä riski väärinymmärryksiin ja tilanteiden kärjistymisiin on tavallista suurempi. Eteesi tulee useita huomiotasi vaativia asioita. Hoida ne tyynesti siinä järjestyksessä kuin ne tulevat äläkä yritä huseerata samanaikaisesti usealla rintamalla. Vaali tietoisesti iloa ja huumoria.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jaksoa leimaavat harmonia ja hyväntahtoinen tunnelma, joten nyt on mitä oivallisin hetki neuvotella asioista hyvässä ja rakentavassa hengessä. Jokin uusi hanke tai ihmissuhde astuu elämääsi ja tuo siihen aivan uudenlaista nostetta. Rahaan tai omaisuuteen liittyvä mieltäsi vaivannut asia ratkeaa parhain päin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ihmissuhteet ja kotiin liittyvät asiat vievät nyt energiaasi ja aikaasi. Jokin erimielisyys aiheuttaa kitkaa, ja saatat tuntea itsesi väärinymmärretyksi tai koet tulleesi ylikävellyksi. Älä heittäydy marttyyriksi vaan nosta kissa pöydälle ja tuo kantasi selkeästi julki. Avoin kommunikointi auttaa avaamaan lukot.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on kokemusta ja näkemystä, jotka auttavat sinua tekemään viisaita päätöksiä asioissa, joissa muut ovat pelkkien arvailujen varassa. Luota siis itseesi ja tee omat ratkaisusi. Jokin ihmissuhde sen sijaan saattaa pääsi pyörälle, ja voi olla, että sorrut tulkitsemaan tilanteita ja tekoja turhan optimistisesti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet levoton ja sinulla on vaikeuksia motivoitua arjen rutiineista. Kaukokaipuu ja seikkailunjano vaivaavat, ja jos et pääse lievittämään kuumetta toivomallasi tavalla, saatat turhautuneena sortua ylilyönteihin, jotka voivat koitua kalliiksi kukkarollesi. Hyödynnä luovuuttasi etsiessäsi mielekkyyttä elämääsi.

X