Seuran viikkohoroskooppi 1.11.–7.11.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Matti Esko
Iskelmälaulaja Matti Esko juhlii syntymäpäiviään 5.11.1947. Onneksi olkoon! © Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ilmaiset itseäsi nyt poikkeuksellisen hyvin kirjallisesti, joten nyt olisi mainio hetki alkaa kirjata ylös muistelmiaan tai lähestyä kirjeitse jotakuta sellaista, jonka kanssa haluaisit vaihtaa ajatuksia. Myös matkailu antaa paljon. Erotut eduksesi ja saat osaksesi myönteistä huomiota, missä tahansa liikutkin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Kaipaat nyt enemmän iloa elämääsi. Mikäli tunnet jatkuvasti olevasi stressaantunut, väsynyt tai ärtynyt tai kärsit erinäisistä kolotuksista tai muista fyysisistä oireista, ota ne viesteinä siitä, että vauhtia on syytä hiljentää. Lepää, venyttele, mietiskele ja varaa aikaa ikiomille mielenkiinnon kohteillesi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet mainiossa vedossa ja nautit, kun elämässäsi on tekemisen meininki. Jokin pitkäaikainen haaveesi on kovaa vauhtia lähenemässä toteutumistaan, mutta vaatii vielä hienosäätöä. Hätäilemällä ei missään nimessä pidä tärvellä sen onnistumista, joten malttia mukaan. Eräs kohtaaminen antaa ajattelemisen aihetta

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Luvassa on loistava jakso. Pikkutarkkuutesi ja tunnollisuutesi antavat tietä luovuudellesi ja huumorintajullesi, ja ne, joille nämä puolesi ovat vieraita, ovat sekä häkeltyneitä että ihastuneita näkemästään. Koet olevasi elossa vahvemmin kuin aikoihin ja haluat toteuttaa itseäsi mahdollisimman monipuolisesti.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elämä pyörii nyt perhe- ja sukulaissuhteiden ympärillä. Sinuun kohdistuu paljon vaatimuksia tai toiveita, mutta toisaalta nautit siitä, että olet tiukasti mukana kuvioissa ja roolisi on tärkeä. Jokin kotiin liittyvä asia on myös ajankohtainen. Kyse on ehkä pienestä remontista tai sisustuskärpäsen puraisusta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Ilmassa on romantiikkaa, ja sinä jos joku osaat lietsoa kipinän täyteen roihuun. Olet yltiöpäinen, joten pieni varoituksen sana lienee paikallaan. Ole tarkka sen suhteen, mitä kenellekin lupailet, sillä tunteja ei vuorokaudessasi ole sen enempää kuin muillakaan, ja kahdessa paikassa et voi samanaikaisesti olla.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet nyt vakavahenkinen ja kiinnostunut kevytmielisiä seikkailuja enemmän vaikkapa investointiesi kehittymisestä ja fyysisen voimasi kasvattamisesta. Pidätkin esimerkillisen hyvää huolta kehostasi ja omaisuudestasi, mutta henkinen puoli on hieman retuperällä. Muista, että myös siitä huolehtiminen on tärkeää.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ihmissuhteidesi ja työsi välillä vallitsee nyt hyvä tasapaino, ja niin henkiset kuin fyysisetkin voimavarasi ovat runsaat. Sinulla on ideoita, joita olisi nyt tärkeää päästä laajentamaan ja esittelemään laajemmalti, joten mieti, kuka voisi olla sellainen henkilö, jonka puoleen voisit kääntyä. Rohkeus palkitaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Asiat loksahtelevat paikoilleen ja ottavat tuulta alleen niin, että sinun on parasta kiinnittää turvavyösi ja valmistautua nousemaan lentoon. Unohda kaikki toisarvoinen, sillä näin suotuisat jaksot eivät ole aivan tavanomaisia. Nyt ei pidä aikailla hurjimpienkaan ideoiden kanssa vaan uskoa itseensä ja antaa palaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet nyt kovin kilpailunhaluinen ja kärkäs osoittamaan tietämystäsi silloinkin, kun sille ei ole tilausta. Muiden penseä suhtautuminen tai ärtyminen antavat hyvää osviittaa sille, milloin kannattaa ottaa askel taaksepäin ja laskea kierroksia. Voit itse vaikuttaa paljon siihen, miten leppoisasti asiat sujuvat.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinun on vaikea nähdä asioita muiden vinkkelistä, ja jos vastaasi osuu toinen samanlainen, luvassa voi olla tahtojen taistelu, jossa asioiden tai periaatteiden sijasta mittelevät pelkät egot. Kunhan tiedostat tämän ja olet tarkkana sen suhteen, ettet vaadi toisilta kohtuuttomia, voit välttää turhat kahnaukset.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin menneisyyteen liittyvä asia nousee esiin. Luota siihen, että sinulta löytyy tarvittava kypsyys, uskallus ja ymmärrys tarkastella tapahtumia, jotka olet tähän asti yrittänyt unohtaa. Mitä myötätuntoisemmin pystyt suhtautumaan itseesi ja muihin asianosaisiin, sitä paremmaksi ja vapaammaksi olosi muuttuu.

X