Seuran viikkohoroskooppi 1.2.–7.2.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jörn Donner
Kirjailija, ohjaaja, poliitikko Jörn Donner on syntynyt 5.2.1933. Hyvää syntymäpäivää! © ARI HEINONEN / OM-ARKISTO

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Loistat viisautta ja hyvää tahtoa. Arvomaailmasi on kohdallaan, ja tahdot kaikille hyvää. Et ehkä itse tiedosta, miten poikkeuksellinen olet, mutta muut näkevät sen kyllä. Nyt on aika kohdistaa kauniita ajatuksia ja hyvää tahtoa itseesi ja ajatella vaihteeksi omia tarpeitasi. Tee jotain, joka tuo sinulle iloa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Koet olevasi jonkinlaisessa tienhaarassa, mutta et oikein tiedä, mihin suuntaan sinun kannattaisi lähteä. Käänny mieluummin taaksepäin ja arvioi huolellisesti aiemmin tekemiäsi päätöksiä ja niiden seurauksia. Niistä voit ammentaa viisautta, joka auttaa sinua tekemään järkeviä ratkaisuja tulevaisuutesi suhteen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Pois alta risut ja männynkävyt! Kun luontaiseen tarmokkuuteesi yhdistyy nyt korostunut järjestelmällisyys ja kurinalaisuus, ei sinua käy pysäyttäminen. Ylität mahdolliset esteet leikiten ja otat aimo harppauksen jonkin tärkeän haaveen tai ison unelman edistämisessä. Älä silti laiminlyö ihmissuhteitasi liikaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Joudut astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle, mikä saattaa arveluttaa ja ahdistaakin, sillä et yleensä pidä muutoksista. Tällä kertaa sinulla ei kuitenkaan ole vaihtoehtoa. Jokin osa-alue elämässäsi on yksinkertaisesti käynyt liian ahtaaksi, joten paluuta entiseen ei ole. Ole rohkea ja ota ystävien tuki vastaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on paljon energiaa, mutta jos levittelet sitä huolettomasti liian monelle taholle, pystyt kyllä kuluttamaan sen loppuun saamatta mitään merkittävää aikaiseksi. Jos sen sijaan kanavoit sen johonkin, joka on sinulle todella tärkeää, on menestys taattu. Vaali rehellisyyttä äläkä sorru ihmissuhdepeleihin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Konfliktit järkyttävät helposti mielenrauhaasi ja tasapainoasi. Voit kuitenkin itse vaikuttaa paljon sisäiseen tasapainoosi ja turvallisuudentunteeseesi vaikkapa mielikuvaharjoituksin. Nyt on oiva hetki opetella olemaan itsesi paras tukija ja puolustamaan arvojasi ja mielipiteitäsi. Harjoitus tekee mestarin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Mieltymyksesi etsivät selvästi uutta suuntaa. Huomaat ehkä tuntevasi vetoa asioihin tai ihmisiin, joista et ennen juurikaan piitannut, kun taas entiset intohimon kohteet menettävät silmissäsi viehätystään. Se on luonnollista, ja jos katsot taaksepäin, tajuat ettei muutos suinkaan ole tapahtunut yhdessä yössä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Luvassa on antoisa jakso. Huomaat rentoutuvasi ja pystyväsi hellittämään jatkuvasta kontrollintarpeestasi. Vastalahjaksi saat kokea paljon uutta ja hauskaa. Niin ikään taipumuksesi arvostella väistyy uteliaisuuden ja luottamuksen tieltä, mikä saa toisetkin vapautumaan ja uskomaan sinulle helpommin asioitaan.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Nyt on uudelleenarvioinnin aika. Pohdi elämäsi eri osa-alueita ja suhdettasi niihin. Käy läpi asiat joihin uskot, suhteesi rahaan, ihmisiin, työhön, asumiseen ja ennen kaikkea itseesi. Jos et ole tyytyväinen siihen henkilöön, joka olet tällä hetkellä, mieti, mitä voisit tehdä kehittyäksesi toivomaasi suuntaan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Uit vuoroin syvissä vesissä, vuoroin liidät korkealla. Siinä ei ole mitään pahaa, sillä olet yhtä lailla kotonasi molemmissa, mutta jos tahdot päästä eroon jostain pitkään kantamastasi painolastista, jakso sopisi asian työstämiseen paremmin kuin hyvin. Se vaatii rehellisyyttä, pohdintaa ja aitoa halua päästää irti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Hämmästyt tuntiessasi vauhtisi tyssäävän kuin seinään. Yleensä näet helposti asioiden hyvät ja hauskat puolet, mutta nyt joudut kaivamaan tavallista syvemmältä löytääksesi edes jotain järkeä tai merkityksellisyyttä tekemisistäsi. Älä huolestu. Kyse on ohimenevästä mutta tärkeästä vaiheesta. Jatka kaivamista.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Suhtaudut tavoitteisiisi poikkeuksellisen intohimoisesti etkä jaksa nyt välittää vähäpätöisistä ja arkisista asioista, vaan antaudut täysillä itsellesi tärkeään tekemiseen. Muilla riittää ihmettelemistä, sillä et muistuta ollenkaan sitä hillittyä ja varautunuttakin henkilöä, jonka he ovat oppineet tuntemaan.

X