Seuran viikkohoroskooppi 10.1.–16.1.

Kirjailija Kari Hotakainen on syntynyt 9.1.1957. Hyvää syntymäpäivää!
Kirjailija Kari Hotakainen on syntynyt 9.1.1957. Hyvää syntymäpäivää! © Mirva Kakko / Om-arkisto

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinusta huokuu nyt karismaa, joka vetää puoleensa uusia tuttavuuksia. Kannattaa olla avoin, sillä joku heistä saattaa osoittautua aivan erityisen hyödylliseksi urasi kannalta tai muuten sellaiseksi, jonka kanssa haluat vaihtaa ajatuksia ja viettää aikaasi jatkossakin. Jokin elämäsi osa-alue on uudistumassa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin pettymys tai vastoinkäyminen itsellesi merkityksellisessä hankkeessa on saanut sinut lannistumaan ja tuntemaan halua lyödä hanskat tiskiin. Sinun on hyvä tietää, että vaikka koet olevasi projektin suhteen jumissa tai suoranaisessa umpikujassa, peli ei suinkaan ole menetetty. Kortteja on vielä katsomatta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Vireesi on hyvä ja asenteesi kohdallaan, joten edistystä tapahtuu missä tahansa asiassa, jonka otat nyt hoitaaksesi. Vaikka jakso suosii myös vilkasta seuraelämää, kannattaa ainakin jokin vaativampi työprojekti asettaa nyt etusijalle, sillä nyt sen hoitaminen sujuu huomattavasti vaivattomammin kuin yleensä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet nyt täynnä ideoita, ja kunhan maltat jalostaa niitä hieman pidemmälle, niillä on mahdollisuus puhjeta kukkaan ja tuottaa iloa pitkään. Fyysinen ja henkinen puolesi ovat ihanteellisessa tasapainossa, minkä vuoksi sinulla riittää virtaa tasaisesti, ja mielesi pysyy luottavaisena pikku vastoinkäymisis-tä huolimatta.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Energiasi suuntautuu nyt muualle kuin työhön tai muihin velvoitteisiin, joissa on pakkopullan maku. Ihmissuhteet ovat keskiössä, mutta romanttisen rakkauden sijaan eniten iloa ja tyydytystä tuottavat samat intressit tai ajatusmaailman jakavat hengenheimolaiset, joiden kanssa voit kokea syvää yhteenkuuluvuutta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet nyt tavallistakin innostuneempi oppimaan uusia asioita ja kehittämään itseäsi kaikin mahdollisin tavoin. Se kannattaa, mutta välittömiä palkintoja on turha odottaa. Vaikka kiitosta tai ylennystä ei heti heruisikaan, olet matkalla ylöspäin. Pohja pitää kuitenkin ensin malttaa rakentaa riittävän kestäväksi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Otat tapahtumat ja asiat nyt hyvin henkilökohtaisesti, mikä saattaa sinut alttiiksi kuluttaville tunnemyrskyille. Kun samaan aikaan pyrit säilyttämään kasvosi kaikin keinoin yrittämällä piilottaa reaktiosi muilta, ei energiaa paljon muuhun jääkään. Jonkinlainen aikalisä ja maadoittuminen olisivat paikallaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla on selkeitä visioita ja mielipiteitä etkä arastele tuoda niitä esiin. Yleensä vastaanotto onkin myönteinen, mutta mikäli joku erehtyy kyseenalaistamaan puheitasi, reaktiosi voi rajuudellaan yllättää itsesikin. Pidä sitä merkkinä siitä, että ideoissasi saattaa sittenkin olla vielä kehittämisen varaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Edessäsi on hieno jakso, jonka aikana ihmissuhteesi ovat harmonisia ja tuovat paljon iloa. Lisäksi onnistut antamaan itsestäsi poikkeuksellisen edullisen ensivaikutelman mihin ikinä menetkin. Nyt kannattaakin pyrkiä solmimaan uusia suhteita ja verkostoitumaan. Jonkinlainen rahaan liittyvä yllätys ilahduttaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Pitkäaikaiset ihmissuhteet sujuvat nyt harmonisissa tunnelmissa, etkä edes kaipaa uusia ihmisiä elämääsi. Yksineläjilläkin mielenkiinto kohdistuu mieluummin harrastuksiin kuin mahdollisen kumppanin haikailuun. Tunnet halua auttaa jotakuta läheistäsi, mutta muista ensin varmistaa, että apusi on tervetullutta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Eteesi avautuu mahdollisuuksia, joihin kannattaa tarttua, jos niissä on jotain sellaista, joka saa sydämesi läpättämään. Pelkän eteenpäin rynnimisen ja pätemisen takia ei kannata ruutiaan tuhlata, joten poimi viileästi parhaat tilaisuudet päältä ja keskity syvällisemmin niihin. Aika näyttää, mitä ne poikivat.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso sopii uuden opiskeluun tai muuhun itsesi kehittämiseen, sillä olet nyt poikkeuksellisen vastaanottavainen ja kärsivällinen. Jokin elämääsi pitkällä tähtäimellä vaikuttava päätös alkaa olla ajankohtainen, mutta kiirehtiminen sen suhteen ei kannata. Nyt osaat nähdä sen plussat ja miinukset erityisen selvästi.