Seuran viikkohoroskooppi 10.5.–16.5.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Harri Kirvesniemi
Hiihtäjä, toimitusjohtaja Harri Kirvesniemi on syntynyt 10.5.1958. Hyvää syntymäpäivää! © Minna Raitavuo / lk

Härkä

(20.4.–20.5.)

Haaveesi ja tavoitteesi kirkastuvat, mikä antaa rohkeutta ja inspiraatiota ottaa konkreettisia askelia niitä kohti. Mielialasi on luottavainen ja toiveikas, eikä syyttä, sillä pystyt nyt saavuttamaan pientä ja suurempaakin menestystä useissa itsellesi tärkeissä hankkeissa. Myös rakkautta ja romantiikkaa piisaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla riittää energiaa, mutta mikäli et kanavoi sitä rakentavalla tavalla, sähäkkyytesi saattaa purkautua myös turhautumisena tai hallitsemattomina kiukunpuuskina. Valjasta tarmosi siis tietoisesti hyötykäyttöön ja ota hoitaaksesi tavallista raskaampia askareita ja isompia haasteita tai pura puhtiasi urheiluun.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Osaat nyt ilmaista itseäsi tavallista luovemmin ja vakuuttavammin, joten mikäli olet aikonut ehdottaa jollekulle treffejä tai pyytää pientä palvelusta, nyt kannattaa toimia. Jakso suosii myös kaikkea kaupankäyntiin liittyvää, joten ostaminen, myyminen ja sopimusten teko onnistunevat nyt toivomallasi tavalla.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämäsi muuttuu ulkoisista syistä hektisemmäksi, kuin mihin olet tottunut ja hoputettuna huomaat stressaantuvasi ja ärtyväsi tavallista helpommin. Vaikuta niihin asioihin, joihin kykenet, ja pyri raivaamaan itsellesi mahdollisuuksiesi mukaan ylimääräistä aikaa ja tilaa ajatella, jottet sorru turhiin virheisiin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Intuitiosi on nyt korostunut, ja mikäli vain uskallat luottaa siihen, se toimii kompassinasi, jonka avulla voit suunnistaa kohti uusia oivalluksia ja asioita sekä nähdä ihmisten julkisivun taakse. Luvassa saattaa nyt hyvinkin olla muutoksia ihmissuhteissasi tai jollain muulla elämäsi keskeisellä osa-alueella.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Itsekurisi on pohjalukemissa, ja annat helposti periksi nautinnoille ja hauskanpidolle arkisten velvoitteiden kustannuksella. Sosiaalisella elämällä onkin paljon tarjottavaa. Pieni varoitus koskee toisiin kohdistamiasi odotuksia. Mikäli ne ovat liian suuret, saattaa lopputuloksena olla pettymyksiä ja eripuraa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Et kykene nyt johdonmukaisuuteen, ja ulkoiset häiriötekijät saavat keskittymiskykysi helposti herpaantumaan suunnaten huomiosi sivuraiteille. Sinun kannattaakin tukeutua hyviksi havaitsemiisi rutiineihin ja toimintatapoihin ja siirtää suurten ratkaisujen tekemistä. Varaudu vastaanottamaan yllättäviä uutisia.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Suhtaudut yleensäkin avoimesti erilaisista taustoista tuleviin ihmisiin, mutta nyt on mahdollista solmia suhteita, joilla tulee olemaan syvempää ja kauaskantoisempaa merkitystä. Jokin este on ylitettävä tai ongelma ratkaistava päästäksesi eteenpäin jossain keskeneräisessä hankkeessa. Panosta siihen tosissasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet vakaa ja itsevarma ja pystyt etenemään tasaisen varmasti ja tehokkaasti kaikessa mihin ryhdyt. Rauhallisuutesi säteilee myös ympäristöösi, etkä ehkä arvaakaan, miten tyynnyttävä ja rohkaiseva vaikutus sinulla on muihin ihmisiin. Nyt sinun kannattaa tuoda ajatuksesi ja suuremmatkin suunnitelmasi rohkeasti julki.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Joustavuutesi ja luovuutesi pääsevät hyvään käyttöön, sillä juuri mikään ei nyt mene alkuperäisten suunnitelmiesi mukaan. Parasta lieneekin vain mennä virran mukana ja pyrkiä löytämään myttyyn menneistä kuvioista jotain uutta ja myönteistä. Pyri pitämään aikataulusi väljänä, niin pysyt itsekin leppoisampana.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet hereillä ja valpas. Opit vaivatta uutta ja suorastaan loistat keskusteluissa ja mielipiteiden ilmaisussa. Mikä tahansa tilaisuus, työhaastattelu tai muu haastava tilanne, jossa puheella ja itseilmaisulla on merkitystä, koituu nyt eduksesi. Varaa kuitenkin aikaa myös rauhoittumiselle, ettet ajaudu ylikierroksille.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso on erityisen suosiollinen ihmissuhteiden kannalta. Pystyt suhtautumaan itseesi ja toisiin rennosti ja pingottamatta, mikä saa asiat ja tilanteet tuntumaan helpoilta ja kanssakäymisen toisten kanssa mielekkäältä ja antoisalta. Maltat kuunnella muitakin, jolloin ymmärryksesi lisääntyy ja opit uutta.

X