Seuran viikkohoroskooppi 10.7.–16.7. – Hyvää syntymäpäivää, Pate Mustajärvi!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Muusikko Pate Mustajärvi on syntynyt 12.7.1956. Hyvää syntymäpäivää!
Muusikko Pate Mustajärvi on syntynyt 12.7.1956. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Pekka Nieminen/om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pate Mustajärvi viettää syntymäpäiviään 12. heinäkuuta – onnea!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elämässäsi on vauhtia enemmän kuin kaipaisitkaan, ja liika hektisyys kiristää pinnaasi. Joustava asenne yllättävien tapahtumien ja viime hetken muutosten suhteen on paras tapa suhtautua niihin. Pyri omalta osaltasi hillitsemään liikaa impulsiivisuutta ja käytä vahvuuksiasi, eritoten empatiaa, ihmissuhteissasi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sosiaalisissa tilanteissa olet oma hurmaava itsesi ja pystyt kapellimestarin tavoin määräämään tapahtumien tahdin. Yksin saatat kuitenkin murehtia jotain asiaa, joka ei ota sujuakseen toivomallasi tavalla. Ota se rohkeasti käsittelyyn ja ole valmis näkemään ylimääräistä vaivaa, niin asia nytkähtää eteenpäin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Rakkaudessa voi olla ryppyjä tai epäilet ehkä mielitiettysi tunteiden sinua kohtaan viilenneen. Näin ei kuitenkaan ole, vaan kyse on siitä, ettet itse näe itseäsi rakkauden arvoisena. Nyt sinun tulee satsata omaan onnellisuuteesi ja itseluottamuksesi palauttamiseen. Mitä tarvitsisit voidaksesi tuntea olosi hyväksi?

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Keskittymiskykysi on huipussaan, joten suoriudut tavallista paremmin asioista, jotka ovat aiemmin tuottaneet harmia tai tuntuneet konstikkailta. Saat vietyä keskeneräisiä hankkeita sujuvasti eteenpäin ja haluat ehkä panna alulle jotain uuttakin. Ihmissuhteissa olet tavallista omapäisempi ja kaipaat vapautta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Viestintäsi takkuilee, ja huomaat tulevasi tämän tästä väärinymmärretyksi. Kiinnitä erityistä huomiota siihen, miten ja mihin sävyyn tuot sanottavasi julki. Saat kyllä käännettyä neuvottelut eduksesi, mutta se vaatii tavallista enemmän vaivannäköä. Kärsimättömyys johtaa vain turhiin virheisiin ja konflikteihin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Vaikka voit olla melkoisen huithapelin maineessa, nyt puhaltavat toisenlaiset tuulet. Suhtaudut vakavasti velvollisuuksiisi ja tavoitteisiisi etkä lipsu yksityiskohdissa. Alkuhämmästyksestä toivuttuaan muut antavat sinulle vilpitöntä tunnustusta. Kun he näkevät, miten tosissasi olet, he tukevat sinua täysin sydämin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on vahva näkemys siitä, miten asioiden tulisi sujua, mutta jos tuputat sitä liian ponnekkaasti läheisillesi, he nousevat vastarintaan. Jos tunnelma kiristyy, ota aikalisä ja pura tarmoasi vaikka urheiluun tai henkilökohtaisten projektiesi edistämiseen. Ihmissuhteissa kannattaa muistaa antaa muille tilaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Edessäsi on varsin mainio jakso. Jokin aikaisempi panostuksesi alkaa tuottaa hedelmää, ja isompikin läpimurto saattaa olla lähellä. Elät tuottoisaa ja energistä vaihetta, ja elämäsi on hyvin täyttä ja antoisaa. Pystyt myös tasapainoilemaan hienosti työn ja hauskanpidon välillä, eikä romantiikastakaan ole pulaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakson alkuvaihe on hieman stressaavaa, ja saatat kokea, että joudut vääntämään joka asiasta tavallista enemmän. Pian kuitenkin hellittää, ja saat nauttia mukavista huomionosoituksista. Olet kovaa valuuttaa seuraelämän pyörteissä, joten suosiostasi käydään kovaakin kamppailua. Jokin mieltäsi painanut asia ratkeaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tavoittelet kunnianhimoisesti menestystä jossain itsellesi tärkeässä asiassa ja ahkeruutesi ja sinnikkyytesi ansiosta todennäköisesti myös saavutat sitä. Myös romantikko sinussa on hereillä, joten olet altis hemmottelemaan kumppaniasi runsain huomionosoituksin. Fysiikkasi on vahva, tarjoa sille riittävästi haastetta.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Koet ehkä, että sinua painostetaan tekemään päätöksiä ja valintoja nopeammin kuin mihin olisit valmis, mikä saa sinut takajaloillesi. Pidä pääsi ja etene omassa tahdissasi. Luota vaistoihisi ja kykyihisi ja etsi itsellesi mielekkäitä tapoja edetä kohti tavoitteitasi. Älä suhtaudu asioihin liian ryppyotsaisesti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Pursuat energiaa ja ideoita, joita esittelet auliisti muillekin. Älä pety, jos kaikki eivät heti lämpene aivoituksillesi. Vauhtisi on yksinkertaisesti useimmille liikaa. Sinunkin kannattaa pitää varasi, ettei mopo lähde keulimaan. Vaarana on, että panet alulle enemmän projekteja kuin mihin rahkeesi riittävät.

Lue myös: Seuran suuri kesähoroskooppi ennustaa tulevan kesän tunnelmat – Kesäni 2020

X