Seuran viikkohoroskooppi 11.1.–17.1.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Iivo Niskanen
Hiihtäjä Iivo Niskanen on syntynyt 12.1.1992. Hyvää syntymäpäivää! © Jussi Helttunen / OM-arkisto

Kauris

(22.12.–19.1.)

Tukeasi kaivataan monelta taholta. Rohkaisevat sanat eivät maksa mitään, mutta niillä saattaa olla ratkaiseva merkitys. Sen sijaan taloudellista apua kannattaa antaa vasta, kun olet varma siitä, että se kohdistuu siihen, mihin pitikin. Joku saattaa yrittää käyttää hyväkseen kiltteyttäsi omien etujensa ajamiseen.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Tunteet vievät nyt voiton järjestäsi, mikä ei välttämättä ole paha asia. Se on silti hyvä tiedostaa etenkin isompien ratkaisujen kohdalla. Jos mahdollista, lykkää tärkeiden päätösten tekemistä, kunnes kykenet objektiivisempaan ajatteluun. Seuraelämäsi on antoisaa ja vilkasta. Varo, ettet ajaudu ylikierroksille.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kun kohtaat jonkin epämiellyttäväksi tai hankalaksi mieltämäsi asian, koeta löytää siitä jotain positiivista. Huomaat, miten tapasi katsoa maailmaa laajenee. Tunne siitä, että voit asenteellasi vaikuttaa tilanteiden kulkuun, kasvattaa itseluottamustasi ja antaa käyttöösi uusia työkaluja ongelmien kohtaamiseen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet uteliaalla ja tiedonhaluisella tuulella, ja kykysi omaksua uusia tietoja ja taitoja on huipussaan. Nyt kannattaakin tarttua tavanomaista vaativampiin haasteisiin ja antaa aivoille riittävän mielekkäitä pähkinöitä purtavaksi. Pärjäät parhaiten työskennellessäsi yksin, joten pidä ohjakset omissa käsissäsi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jokin hankkeesi junnaa paikallaan. Sen sijaan, että turvautuisit kepulikonsteihin tai odottaisit pulman poistuvan itsekseen, kerää kasaan kärsivällisyytesi viimeisetkin rippeet ja ala työstää asiaa pienin, tasaisin askelin. Rutiinit koituvat pelastukseksesi, joten laadi itsellesi ja aikatauluusi sopiva ohjelma.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Parasta, mitä nyt voit tehdä, on etsiä sisäistä tyyneyttä ja rentoutua mahdollisimman hyvin. Niin kauan kuin annat muiden keskeyttää tekemisesi ja ajatuksesi toistuvasti, ajaudut aina vain kauemmaksi todellisesta itsestäsi ja tavoitteistasi ja huomaat tyytymättömyytesi lisääntyvän. Huolehdi siitä, että niin ei käy.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinua ei päästetä nyt helpolla, sillä yhdestä ongelmasta selvittyäsi nurkan takaa kurkistaa jo seuraava. Kyseessä voi olla läheistesi välinen kiista, jota joudut setvimään, tai jokin henkilökohtainen ongelma, joka heittää kapuloita rattaisiin hankalimmalla mahdollisella hetkellä. Vedä henkeä, kohta helpottaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Vastustuskykysi ei ole parhaimmillaan, joten kannattaa välttää turhia riskejä ja suuria väkijoukkoja. Nyt on oiva hetki pysytellä kotona ja lukea pitkään odottaneet kirjat tai nauttia hyvistä elokuvista. Läheiset ihmissuhteesi voivat muutenkin hyvin, mutta suorastaan puhkeavat kukkaan, kun suot niille aikaa ja huomiota.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Luo katsaus elämäsi nykytilaan. Mieti, mistä asioista voit olla kiitollinen, ja pohdi, aiheuttaako jokin toistuvaa tyytymättömyyttä. Mikäli kaipaat muutoksia elämääsi, nyt on hyvä hetki ottaa ensimmäinen askel. Se onkin yleensä vaikein, ja sen jälkeen kaikki tuntuu helpommalta. Anna ajatuksillesi aikaa kypsyä rauhassa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ankeudella ei ole sijaa elämässäsi. Olet vastaanottavainen ja ahnas kaikelle hyvälle, mitä elämällä on tarjota. Kauniit esineet ja asiat tuovat iloa arkeesi, ja nautit mielenkiintoisista keskusteluista hyvän ruuan ja juoman äärellä samanhenkisessä seurassa. Kannattaa silti muistaa kohtuus ja tasapaino kaikessa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ajattelet nyt mieluummin laajasti ja kauaskantoisesti kuin nyhräät tuskastuttavien pikkuasioiden parissa. Nyt onkin mainio hetki laatia suunnitelmia, joiden toteuttamiseen vaaditaan aikaa ja resursseja. Kun raamit ovat kunnossa, on helpompi alkaa miettiä, miten ja missä aikataulussa tavoite on saavutettavissa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Haluat kiihkeästi uudistua, mutta et oikein ole selvillä siitä, mitä varsinaisesti tavoittelet. Voit päästellä enimpiä höyryjä tekemällä inventaariota vaikkapa jääkaappisi sisällön tai garderobisi suhteen. Heitä pois kaikki, mikä on jo parhaat päivänsä nähnyt. Raivaat samalla tietä uusille raikkaille asioille.

X