Seuran viikkohoroskooppi 11.10.–17.10.

Virpi Hämeen-Anttila
Tutkija ja kirjailija Virpi Hämeen-Anttila on syntynyt 15.10.1958. Hyvää syntymäpäivää! © Ari Heinonen / Otavamedia

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Rutiinien tai rajojen rikkominen rikastuttaa ja avartaa maailmaasi. Toisille se voi tarkoittaa konkreettista maisemanvaihdosta, mutta myös niille, jotka pysyvät kotinurkilla, elämä avaa uusia ikkunoita ja näyttäytyy tavalla tai toisella uudesta vinkkelistä. Kohtaamiset piristävät ja voivat muuttaa ajatteluasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Energiasi on keskittynyttä, ja suuntaat sen lähinnä itsellesi tärkeisiin hankkeisiin ja tavoitteisiin. Muut voivat antaa toiminnastasi kitkerää palautetta, mutta itse tiedät, että vain antamalla kaikkesi voit saavuttaa sen, minkä haluat. Toisetkin hyväksyvät tämän huomatessaan, että toimintasi tuottaa tulosta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Nyt vaaditaan sinnikkyyttä. Koet, että asiat junnaavat paikoillaan ja että puurtamisestasi ei ole mitään hyötyä. Näin ei ole. Prosessi etenee tasaisen varmasti, vaikkei lopputulos vielä olekaan käsin kosketeltavissa. Heittämällä hanskat tiskiin tai tekemällä asiat vähän sinnepäin tekisit vain hallaa itsellesi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Raha on tavalla tai toisella keskiössä. Joudut ehkä ottamaan aiempaa enemmän taloudellista vastuuta tai auttamaan jotakuta läheistä hänen vaikeuksissaan. Omat intressisi ovat muualla, joten huolehdi siitä, että saat riittävästi tilaisuuksia ja aikaa toteuttaa itseäsi harrastustesi ja muun mieluisan tekemisen kautta.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet voimiesi tunnossa ja valmis kaatamaan kumoon kaikki esteet, jotka tulevat sinun ja tavoitteidesi väliin. Taistelutahtosi on niin luja, että pyrit haastamaan ja kukistamaan sellaisiakin vastuksia, jotka ovat pikemminkin kuvitteellisia kuin aitoja. Kun käyt liian kovilla kierroksilla, arvostelukykysi kärsii.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Omistaudut rakkaimmillesi ja haluat varmistaa, että heillä on kaikki, mitä he tarvitsevat. Koet muutenkin tarvetta saada tasoittaa muiden polkua, ja mikäli autettavia ei lähipiiristä löydy, osallistut kernaasti erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin. Se on antoisaa, mutta huolehdi myös omasta hyvinvoinnistasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sosiaalisuus ja ajan sekä asioiden jakaminen toisten kanssa ovat nyt avainasemassa elämässäsi. Olet erityisen huomaavainen ja haluat, että ihmiset ympärilläsi viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi. Sen eteen olet jopa valmis tinkimään omasta mukavuudestasi tai tekemään asioita itsellesi uudella tavalla.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Menestyksesi on suurta kaikessa sellaisessa, mihin paneudut täydestä sydämestäsi ja sielustasi, kun taas kaikki puolivillainen tai toisten tahdosta tapahtuva tekeminen tuntuu takkuavan tavallista enemmän. Perhe ja ystävät ovat tärkeitä, ja heiltä saat myös tukea ja vahvistusta itsellesi tärkeisiin hankkeisiin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Suunta on ylös ja eteenpäin, ja varsinkin uraasi tai rakkauselämääsi liittyvät ongelmat ovat poispyyhittyjä ja rata taas vapaa kiihdytykselle. Ole varovainen siinä, mitä toivot, sillä tunnut nyt saavan poikkeuksellisen helposti haluamasi. Älä tee valloituksia miettimättä ensin niiden pitkäaikaisia seurauksia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elämässäsi on myönteinen pohjavire, ja asiat sujuvat suuremmitta kommelluksitta. Haastetta voi syntyä siitä, että tarjolla on liikaakin aktiviteetteja ja seurasi on niin kysyttyä, että kaipaamaasi omaa rauhaa ja kiireetöntä olemista voi olla vaikea järjestää. Se on kuitenkin olennaisen tärkeää hyvinvoinnillesi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin ihmissuhteesi on hieman epätasapainossa. Olette ehkä ajautuneet etäälle toisistanne, mikä aiheuttaa epävarmuutta ja vierauden tunnetta. Tee kaikkesi asioiden selvittämiseksi, vaikka se vaatisi ylpeytesi nielemistä tai menemistä epämukavuusalueellesi. Lopputulos palkitsee – mutta sinun on tehtävä aloite.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Edessäsi on yltäkylläinen jakso, ja kysymys kuuluukin, kuinka paljon hyvää olet valmis vastaanottamaan tai ylipäätään sallimaan itsellesi. Mikäli podet syyllisyyttä antautuessasi nautinnoille ja hauskanpidolle, lienee pieni asenteen tarkistus paikallaan. Kohtele itseäsi kuin parasta ystävääsi ja antaudu ilolle.