Seuran viikkohoroskooppi 11.9.–17.9. – Hyvää syntymäpäivää, Kaija Koo!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Laulaja Kaija Koo on syntynyt 10.9.1962. Hyvää syntymäpäivää!
Laulaja Kaija Koo on syntynyt 10.9.1962. Hyvää syntymäpäivää! © Sara Pihlaja/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kaija Koo viettää syntymäpäiviään 10. syyskuuta – onnea!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakso sisältää yllätyksiä, joten älä edes yritä pitää liian tiukasti kiinni ennalta sovituista menoista ja suunnitelmista. Jokin miellyttävä kohtaaminen tekee sinuun vaiku­tuksen ja saattaa jopa merkitä elämässäsi aivan uuden ajanjakson alkua. Järkesi leikkaa terävästi, ja olet tavallista nopeampi kään­teissäsi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Se, mihin paneudut nyt täydestä sydä­mestäsi, kantaa hedelmää. Jakso on erityisen suosiollinen rakkauselämän ja raha-asioiden kannalta, mutta sinun on syytä valita, mihin panostat. Siellä täällä huseeraaminen hajottaa vain turhaan energiaasi ja jättää tulokset laihoiksi. Käytä charmikkuuttasi rohkeasti hyödyksesi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Peräänantamattomuutesi ja tunnollisuutesi palkitaan, ja otat nyt jättiharppauksen kohti tavoitteidesi toteutumista. Kyse ei ole tuurista, saat hyvillä mielin kiittää menestyksestäsi itseäsi. Pääset kyllä paistattelemaan myös onnetarten suosiossa, sillä luvassa on jokin ihmissuhteisiin liittyvä erityisen mukava yllätys.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso sopii mitä parhaiten monenlaiseen virkistäytymiseen ja uusien asioiden kokeiluun. Jos olet kokenut elämäsi viime aikoina tylsäksi tai rutiinien kangistamaksi, nyt sinulla on hyvä hetki ravistella itsesi irti arjen kahleista. Seuraelämä on erityisen antoisaa, joten kutsu mahdollisuuksien mukaan ystävät koolle nauttimaan yhdessäolosta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Saatat tuntea olosi alavireiseksi, ja itsetuntosi on ehkä laskenut, mikä saa sinut potemaan epäonnistumisen pelkoa tai ujostelemaan tilanteissa, jotka eivät yleensä hetkauta sinua lainkaan. Älä silti vetäydy kuoreesi vaan hakeudu sellaisten ihmisten seuraan, joihin luotat ja jotka saavat parhaat puolesi esiin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinussa on nyt salaperäistä viehätysvoimaa, joka vetää muita puoleensa. Säkenöit erilaisissa kokoonpanoissa ja nautit päästessäsi vaihtamaan mielipiteitä monenlaisten ihmisten kanssa. Kiinnität nyt myös tavallista enemmän huomiota ulkoisiin asioihin ja saatat innostua uusimaan vaatevarastoasi tai ulkonäköäsi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on monta rautaa tulessa, ja vaikka saavutatkin paljon, liian kiihkeä tempo alkaa pian vaatia veronsa. Jos huomaat ärtyväsi tavallista helpommin tai turhautuvasi toisten hitauteen, se saattaa kieliä siitä, että käyt itse liian kovilla kierroksilla. Joutenolo aika ajoin auttaa sinua löytämään luovuutesi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Mielenkiintosi kohdistuu nyt enemmän itsesi hemmotteluun ja sosiaaliseen kanssakäymiseen kuin työssä tai muissa velvollisuuksissa pärjäämiseen. Vaikka on tärkeää osata nauttia elämästä ja sen tarjoamista nautinnoista, liika hedonismi tylsyttää pian parhaan teräsi jättäen jälkeensä vain tyhjän ja vetelän olon.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Elämäniloa kannattaa nyt vaalia ja ruokkia kaikin mahdollisin keinoin ja unohtaa turha murehtiminen ainakin joksikin aikaa. Kun onnistut purkamaan stressiäsi, huomaat, miten ryhtisi oikenee ja olosi kevenee. Etsi siis itsellesi parhaiten sopivia keinoja paineiden purkamiseen. Panosta erityisesti rakkauselämään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Elämäsi on nyt monelta osin mukavassa nosteessa. Jonkinlainen henkilökohtainen irtiotto tai vapautuminen jostain sinua rajoittaneesta asiasta tai ihmissuhteesta saattaa olla ajankohtainen. Onnenkantamoiset ja hyvä henkinen ja fyysinen vireesi tuovat vielä oman lisänsä tähän mahdollisuuksia pursuavaan jaksoon.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tunnet tarvetta uudistua ja olet ­tavallista valmiimpi kurkottamaan kohti uusia haasteita ja uskaltautumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle. Uudet tuttavuudet kannattaa nyt ­ottaa avoimin mielin vastaan, sillä ­niiden joukossa saattaa piillä todellinen kultajyvä. Jokin ongelmia aiheuttanut asia ratkeaa yllättävästi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet nyt tavallistakin sulavasanaisempi ja saat vaivatta pyöritettyä muut pikkusormesi ympärille niin halutessasi. Toisten manipuloinnin sijaan kannattaa kuitenkin keskittyä todella merkityksellisten asioiden ajamiseen sekä arvostuksesi ilmaisemiseen niille, joita et kenties ole muistanut kehua riittävästi.

X