Seuran viikkohoroskooppi 12.10.–18.10.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Miia Nuutila
Vuonna 1972 syntynyt näyttelijä Miia Nuutila juhlii syntymäpäiväänsä 12.10. Onneksi olkoon! © PEKKA HOLMSTRÖM / OM-ARKISTO

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla on poikkeuksellisen paljon onnea matkassasi, mutta et voi etukäteen tietää, mille elämäsi osa-alueelle se osuu etkä näin ollen laskea mitään sen varaan. Tee osuutesi töistä ja huolehdi muistakin vastuistasi totutulla tavalla, mutta ole vastaanottavainen elämälle ja yllätyksille, joita osaksesi koituu.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Reagoit herkästi sekä sisäisiin että ulkoisiin tapahtumiin, ja tunneskaalasi vaihtelee hurmoksesta syvään epätoivoon, joten ei ole ihme, että tunnet jakson edetessä voimiesi hiipuvan. Se on kuitenkin hyvä, sillä väsymisesi pakottaa sinut rauhoittumaan, ja kierrostesi laskiessa huomaat olosi jälleen tasaantuvan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tunnet taas elämänilosi heräävän. Se näkyy muun muassa siinä, että innostut jälleen uusista asioista ja vietät mielelläsi aikaa muiden seurassa. Jakso suosiikin uusien projektien aloittamista. Valitse sellainen, joka on juuri tarpeeksi haastava ja hauska pitääkseen mielenkiintosi yllä. Liian vaikeita hankkeita ei kannata käynnistää.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet hieman levoton, ja sinun on vaikea olla aloillasi ja luottaa siihen, että asiat hoituvat ilman herkeämätöntä valvontaasi. Ota jokin konkreettinen työ kontollesi ja paneudu siihen täydellä tarmollasi, niin saat purettua energiaasi. Kannattaa myös etsiytyä ihmisten seuraan. Hauskanpito tekee sinulle hyvää.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Eräs henkilö kyseenalaistaa tekemisiäsi tai mielipiteitäsi. Älä loukkaannu tai heittäydy heti puolustuskannalle vaan antaudu hänen kanssaan avoimeen keskusteluun. Se saattaa osoittautua hyvinkin avartavaksi ja antoisaksi molempien kannalta. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä huolesi osoittautuu turhaksi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Käytännön ongelmat kulkuneuvojen tai älylaitteiden kanssa kiristävät hermojasi. Muutoin luvassa on miellyttävä jakso, josta suurin kiitos lankeaa ystävillesi ja läheisillesi, jotka kaikki nyt osoittavat sinulle kiintymystään lukuisin eri tavoin. Ota huomio hyvillä mielin vastaan, olet toki sen arvoinen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia nousee nyt keskiöön ja vaatii tavallista suurempaa paneutumista. Myös sukulaissuhteissa riittää setvimistä, ja jonkinlaista hankausta tai epäsopua saattaa hyvinkin olla luvassa. Ajattele asioita pitkällä tähtäimellä ja pyri näkemään ne mahdollisimman monelta kantilta.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Energiatasosi ei ole huipussaan, ja arkisetkin asiat tuntuvat tavallista raskaammilta. Hellitä vähän tahtia ja varaa riittävästi aikaa tekemisiisi. Askareet vievät silloin ehkä vähän enemmän aikaa ja valmista jälkeä syntyy hieman vähemmän, mutta lopputulos on takuulla tyydyttävämpi kuin jos hosuisit kiireellä ja keskittymättä.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Mielesi on poikkeuksellisen vireä ja suoltaa ideoita ja oivalluksia päätähuimaavaa tahtia. Vaikka jokaista ajatusta ei kannatakaan lähteä suin päin toteuttamaan, on mukana myös todellisia helmiä, joissa on runsaasti potentiaalia. Pidä silti maltti matkassa ja pyydä jonkun luotettavan tuttusi arvio ideoistasi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Osut nyt tahtoen tai tahtomattasi asian ytimeen ilmaistessasi mielipiteesi jossakin arkaluontoisessa asiassa. Se aiheuttaa aluksi hämmennystä, mutta rohkaisee muitakin nostamaan kissan pöydälle ja puhumaan hankalasta asiasta suoraan ja rehellisesti. Voit siis olla tyytyväinen panokseesi ratkaisun etsimisessä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Eräs henkilö vetää sinua puoleensa, sillä luulet, että häneltä löytyy vastaus johonkin sinua askarruttavaan ongelmaan. Toki voit kysyä hänen näkemystään, mutta älä anna asioissasi liikaa valtaa kenellekään ulkopuoliselle. Tee ratkaisusi itsenäisesti ja rohkeasti omiin arvoihisi ja mieltymyksiisi nojaten.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakso suosii itsensä kehittämistä. Olet vastaanottavainen ja kykenet omaksumaan vaivattomasti uutta ja yhdistämään eri aihepiireihin liittyviä asioita luovasti toisiinsa. Ihmissuhteissasi on seesteinen vaihe, ja koti-illat läheisimpien seurassa tarjoavatkin sinulle nyt oivallisen ympäristön rentoutua ja ladata akkujasi.

X