Seuran viikkohoroskooppi 12.2.–18.2. – Hyvää syntymäpäivää, Hannu-Pekka Björkman!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Näyttelijä Hannu-Pekka Björkman on syntynyt 11.2.1969. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Hannu-Pekka Björkman on syntynyt 11.2.1969. Hyvää syntymäpäivää! © Heli Hirvelä/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Hannu-Pekka Björkman viettää syntymäpäiviään 11. helmikuuta – onnea!

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Käytännön asiat aiheuttavat nyt riesaa. Olet tavanomaista alttiimpi hukkaamaan tai rikkomaan tavaroita, ja aikarajoissa pysyminenkin voi tuottaa vaikeuksia. Hermostuminen ja suuttuminen vain hankaloittavat asioita entisestään, joten paras, että hidastat vauhtia ja kiinnität tietoisesti huomiota tekemisiisi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ajattelussasi puhaltavat nyt uudet, raikkaat tuulet, mikä heijastuu valintoihisi ja tekemisiisi. Jokin elämänalueesi kaipaa uudistusta, ja sinulta löytyy nyt sekä riittävästi rohkeutta että muita resursseja panna muutoksia täytäntöön. Myös ihmissuhteissa tapahtuu. Tuttavapiirisi saattaa kasvaa ja monipuolistua.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kohtaat nyt odottamattomia tilanteita tai muutoksia, joita et ole suunnitellut tai toivonut. Älä turhaudu äläkä yritä pitää kynsin hampain kiinni alkuperäisistä suunnitelmistasi, sillä se ei nyt välttämättä onnistu. Tarkastele tilannetta mieluummin avoimin silmin ja optimistisesti. Saat vielä yllättyä iloisesti.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tunnet itsesi vapautuneeksi ja rohkenet tuoda ideoitasi ja mieli­piteitäsi julki tavallista avoimemmin. Osaat asettaa pienet vastoinkäymiset oikeisiin mittasuhteisiinsa etkä muutenkaan huolestu tai hätkähdä vähästä. Nyt onkin mitä mainioin hetki viedä eteenpäin suuriltakin tuntuvia suunnitelmia tai haaveita.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Luvassa on vaihteleva ja eläväinen jakso, jossa tahtipuikkoa heiluttelet sinä itse. Olet aloitteellinen ja kekseliäs, joten innostuksesi imaisee mukaansa laiskemmatkin kanssakulkijat. Kaikessa, mihin ryhdyt, näkyy vahvasti oma kädenjälkesi. Sinun roolisi on nyt edelläkävijän ja motivoijan, ja kannat sen tyylikkäästi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Menneisyytesi kirii nykyisyyden rinnalle, ja jos et pidä varaasi, se voi imaista sinut syövereihinsä ja hankaloittaa keskittymistäsi asioihin, jotka tapahtuvat tässä ja nyt. On hyvä pyrkiä oikaisemaan tapahtuneet vääryydet tai palata onnellisiin muistoihin, kunhan muistat, että voit vaikuttaa vain nykyhetkeen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Podet stressiä tai turhautumista, mikä nostaa tarvetta tehdä äkkinäisiä päätöksiä tai irtiottoja. Muille käyttäytymisesi saattaa näyttäytyä oikukkaana tai arvaamattomana, mutta itse olet kyllä koko ajan tilanteen tasalla ja tiedät tarkasti, mitä olet tekemässä. Saatat löytää elämällesi nyt aivan uuden suunnan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olemuksessasi on nyt kosolti salaperäistä lumovoimaa, joka vetää ihmisiä puoleensa magneetin lailla. Vaikka et ehkä osaakaan nimetä suosiosi alkulähdettä, olet itsekin tietoinen siitä, että muut näkevät sinut nyt aivan erityisessä valossa. Jakso suosii paitsi kepeää romantiikkaa myös muita kumppanuussuhteita.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet nyt hieman muiden vietävissä, joten pyri pitämään pääsi kylmänä sinulle esitettyjen ehdotusten edessä ja varmista, että sinulla on kylliksi aikaa selvittää, mihin olet ryhtymässä ja mitä siitä mahdollisesti seuraa. Varmista myös, että voit huoletta seistä päätöksesi takana. Jokin mukava kohtaaminen kohottaa mielialaasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tiedät, mitä haluat, mutta sen saaminen tuntuu nyt olevan kiven alla. Kärsivällisyytesi joutuu koetukselle, ja saatat joutua muokkaamaan suunnitelmiasi uusiksi, mutta älä silti heitä kirvestä kaivoon. Olet oikealla tiellä, joten pienistä mutkista matkassa ei kannata lannistua. Tee asioita, jotka tuottavat iloa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet hyväntuulinen ja optimistinen ja myös sangen onnekas. Hersyvä olemuksesi herättää muissa joko ihastusta tai vihastusta riippuen lähinnä heidän omasta mielentilastaan. Siksi muiden mielipiteille ei nyt kannata panna liikaa painoarvoa. Keskity omiin tekemisiisi. Innostus ja yritteliäisyys vievät pitkälle.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Joudut ponnistelemaan hieman tavallista enemmän ylittääksesi tielläsi olevat esteet, mutta vaivannäkösi tulee ruhtinaallisesti palkituksi. Jokin ensinäkemältä ikävältä vaikuttava asia näyttäytyykin hetken kuluttua aivan toisessa valossa, joten säilytä mielesi avoimena äläkä tyrmää ehdotuksia suoralta kädeltä.

X