Seuran viikkohoroskooppi 12.4.–18.4.

Pirkko Saisio
Kirjailija ja ohjaaja Pirkko Saisio on syntynyt 16.4.1949. Hyvää syntymäpäivää! © Mirva kakko / OM-arkisto

Oinas

(21.3.–19.4.)

Suhtaudut nyt asioihin tavallista keveämmin etkä stressaannu pienestä. Nauti jakson rennosta menosta ja leppoisasta tunnelmasta, mutta älä silti jätä kohdallesi osuvia tilaisuuksia hyödyntämättä, sillä varsinkin eräs niistä saattaa olla ainutlaatuinen, ja mahdollisuuden sivuuttaminen harmittaisi jälkikäteen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tiellesi osuu inspiroivia kohtaamisia, joilla voi olla vaikutusta niin ihmissuhteisiisi kuin työtilanteeseesikin. Olet kuitenkin hieman epäröivä etkä välttämättä rohkene tarttua tilaisuuksiin. Kuuntele intuitiotasi, mutta jos epävarmuutesi kohdistuu omiin kykyihisi, kysy mielipidettä joltakulta, johon luotat.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso suosii uusia alkuja, mutta vain jos elämässäsi on aidosti tilaa niille. Jos haluat uudistua jollain elämäsi osa-alueella, hoida ensin keskeneräiset asiat loppuun tai luovu suosiolla tuhoon tuomituista projekteista. Niin pääset aloittamaan puhtaalta pöydältä ja heittäytymään uuteen projektiin täysillä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinusta ehkä tuntuu, että tekemisiäsi kyseenalaistetaan ja joudut perustelemaan ajatuksiasi tavallista enemmän. Kommunikointisi on kuitenkin selkeää ja vakuuttavaa, joten mikäli vain pysyt rauhallisena, selviät kyllä neuvotteluista voittajana ja saat muut puolellesi, vaikka se veisikin hieman enemmän aikaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet energinen ja kunnianhimoinen ja mikäli onnistut löytämään vertaisesi kilpakumppanin, pääsette molemmat hyötymään asetelmasta piiskatessanne toinen toisianne yhä parempiin suorituksiin. Muista kuitenkin, että et ole mikään kone. Itsensä ylittäminen ei onnistu loputtomiin ilman kunnon palautumista ja lepoa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Asiat eivät suju nyt aivan suunnitellusti. Jos ihmissuhteissa on ongelmia, kiinnitä katse omaan tapaasi toimia ja kommunikoida ennen kuin osoitat syyttävällä sormella vastapuolta. Kun olet valmis myöntämään omat puutteesi ja virheesi, on toisen helpompi suhtautua ymmärtäväisesti ja tulla puolitiehen vastaan.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jos elämäsi tuntuu väljähtäneeltä ja koet että siitä puuttuu menoa ja meininkiä, pyri palauttamaan mieleesi tilanteita, jotka ovat aiemmin saaneet sinut syttymään. Kun löydät pienenkin asian, joka herättää intohimosi, se käynnistää moottorisi uudelleen ja auttaa sinut liikkeelle. Stimuloi niin mieltäsi kuin kehoasikin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Pehmeä energia ympärilläsi tekee sinusta tavanomaista sävyisämmän ja lempeämmän suhtautumisessasi muihin. Parisuhteessa olevien rakkaussuhde kukoistaa, ja sinkuilla on nyt hyvät mahdollisuudet kohdata joku, joka saa sukat pyörimään jaloissa. Tavallista vaativammat työt kannattaa suosiolla siirtää tuonnemmaksi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Hektisen vaiheen jälkeen meno rauhoittuu ja seesteisyyden myötä niin tekemisen ilo kuin tuotteliaisuutesikin lisääntyvät. Mikäli haluat nyt ottaa kontollesi lisää vastuuta tai uusia projekteja, kannattaa niiden suhteen olla itse aloitteellinen. Älä kahmi liikaa tekemistä, jotta aikaa jää myös spontaaniudelle.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ihmissuhteet vievät huomiosi arkiselta ahertamiselta – ja hyvä niin. Näet sekä itsesi että läheisesi uudessa valossa ja osoitat mielelläsi arvostustasi ja kiintymystäsi sekä sanoin että teoin. Ei siis ihmekään, että suhteesi kukoistavat ja syvenevät entisestään. Rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia nousee esiin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elämässäsi on nyt niin paljon tohinaa ja seuraasi janoavia ihmisiä, että kaiken hauskanpidon ja tekemisen tiimellyksessä on vaarana, että unohdat kuunnella sisintäsi ja kadotat oikean suunnan. Löydät sen kyllä helposti uudelleen, kunhan maltat ottaa riittävästi aikaa itsellesi ja vähän etäisyyttä hurlumheihin.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinusta huokuu charmia, jota toisten on vaikea vastustaa. Nyt onkin oivallinen hetki sopia treffit kiinnostavan henkilön kanssa tai viettää laatuaikaa rakastetun tai ystävien seurassa. Pieni varoituksen sana koskee terveyttä. Huolehdi hyvinvoinnistasi vaalimalla mahdollisimman kiireetöntä ja stressitöntä eloa.