Seuran viikkohoroskooppi 12.6.–18.6. – Hyvää syntymäpäivää, Alpo Suhonen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jääkiekkovalmentaja Alpo Suhonen
Jääkiekkovalmentaja Alpo Suhonen on syntynyt 17.6.1948. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Tommi Tuomi/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Alpo Suhonen viettää syntymäpäiviään 17. kesäkuuta – onnea!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso on vilkas ja täynnä tapahtumia, ja välillä sinusta voi tuntua kuin et olisi lainkaan elämäsi ohjaimissa. On totta, että yllättäviä asioita on luvassa, mutta kun suhteutat ne laajempaan perspektiiviin, saat nähdä, että ne palvelevat sinua ja tavoitteitasi varsin hyvin. Älä siis pyristele turhaan vastaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Suhtaudut nyt elämääsi intohimoisesti ja ahmit sitä nautiskellen kaikilla aisteillasi. Rakkaimpasi ovat onnekkaassa asemassa, sillä he pääsevät osallisiksi huumaavasta menosta. Käytännön asiat jäävät vähemmälle huomiolle – tai sitten keksit uusia ja entistä hauskempia tapoja niiden hoitamiseksi. Kerrassaan upea jakso!

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulta vaaditaan nyt päätöksiä, jotka vaikuttavat usean ihmisen elämään, ja pelkäät tekeväsi vääriä valintoja. Yleensä voit luottaa intuitioosi, mutta stressaantuneena et ole oma itsesi ja voit sortua liian hätäisiin ratkaisuihin vain päästäksesi pälkähästä. Käytä järkeäsi ja kysy rohkeasti neuvoa kokeneemmilta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Tunne-elämäsi on nyt aktiivista ja ennakoimatonta, ja nopeasti vaihtuvat mielialat saattavat hämmentää itseä­sikin. Ajattele niin, että sisimmässäsi on meneillään suursiivous ja tunteiden tuuletus, jolloin vanhojenkin asioiden pintaan nousu kuuluu olennaisena osana puhdistautumiseen ja tekee tilaa uudistumiselle.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Rahaan liittyvät asiat vaativat nyt huomiotasi. Jos säästösi ovat hupenemassa tai menosi ylittävät tulosi, päätä ei kannata työntää pensaaseen, vaan ongelma on myönnettävä ja siihen on käytävä rohkeasti käsiksi. Turhaa hermoilua kannattaa silti välttää. Huolehdi, että päiviisi kuuluu myös iloa ja nautintoja.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus päästä näyttämään kykyjäsi ja osaamistasi, mikä saattaa poikia myöhemmin ylennyksen tai muunlaista arvostusta. Roolisi yhteisössä nousee keskeiseksi. Puoleesi käännytään neuvojen tai avun toivossa, ja itse tunnet saavasi elämällesi lisää merkitystä olemalla avuksi toisille.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Tyytyväisyytesi on nyt kiinni siitä, miten paljon merkitystä ja mielenkiintoa pystyt päiviisi löytämään. Olet levoton, ja sinua on vaikea miellyttää, sillä haluat kulkea omia polkujasi etkä suostu tekemään kompromisseja. Jokin uusi projekti voisi piristää. Myös luonnossa liikkuminen tarjoaa iloa ja onnenhetkiä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Nurkan takana on monta seikkailua ja muutosta odottamassa, mutta sitä ennen keskeneräiset asiat tulee saattaa päätökseen. Jokin orastava romanssi tulee ehkä pisteeseen, jossa suhde joko vakavoituu ja syvenee tai päätätte sittenkin lähteä eri suuntiin. Mikään puolittainen ei nyt houkuttele, sillä arvostat aitoutta.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinulla on nyt kovasti vientiä, olipa kyse romanttisista suhteista, ystävyydestä tai työkuvioista. Kaikki tuntuvat nyt haluavan sinusta palasen, ja vaikka se hiveleekin itsetuntoasi, et voi olla ihmettelemättä, mistä suosiosi johtuu. Älä pilaa hauskuutta ylianalysoimalla vaan iloitse täysin rinnoin tilanteesta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Saat tarmonpuuskan, jonka siivittämänä saatat panna alulle montakin projektia. Kuntokuuri tekee hyvää milloin vain, mutta sovella malttia ja harkintaa sellaisissa hankkeissa, jotka edellyttävät vähänkin isompia taloudellisia investointeja, sillä intosi saattaa ylittää taitosi. Hyväntuulisuutesi on tarttuvaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kiinnität tarpeettoman paljon huomiota siihen, mitä muut sinusta ja valinnoistasi ajattelevat. Se ei kanna pitkälle, sillä tärkeintä on, että olet itse sinut itsesi kanssa. Keskity vahvuuksiisi ja tee asioita, joista sytyt ja joissa olet hyvä, niin itsevarmuutesi palaa. Pikku retket lääkitsevät levotto­muuttasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Janoat päästä liikkeelle ja kaipaat uutta tuulta purjeisiisi. Ota tarve tosissasi ja tarjoa kehollesi monipuolista treeniä ja mielellesi riittävästi älyllisiä ja esteettisiä virikkeitä. Uinti, pyöräily ja kävelyretket tekevät hyvää ja kehittävät keskittymiskykyäsi. Rakkausrintamalla voi sattua jotain yllättävää.

X