Seuran viikkohoroskooppi 12.7.–18.7.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Pauli ”Pate” Mustajärvi
Muusikko Pauli ”Pate” Mustajärvi on syntynyt 12.7.1956. Hyvää syntymäpäivää! © Rami Marjamäki / Otavamedia

Rapu

(21.6.–22.7.)

Itsehillintäsi on olematonta, ja hemmottelet kernaasti itseäsi kaikin mahdollisin tavoin. Olet toki ansainnut kosolti kaikkea hyvää, mutta liiasta huvittelusta voi langeta lasku, jonka loppusumma järkyttää suuruudellaan. Varaa erillinen budjetti nautintoihin ja tuhlaa se surutta, mutta jätä hieman säästöönkin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Joudut astumaan aiempaa isompiin saappaisiin, perehtymään johonkin hankalaan asiaan tai muutoin venyttämään osaamistasi ja potentiaaliasi, mutta alkuhämmennyksen jälkeen kaikki sujuu vaikeuksitta. Ihmissuhteissa on menossa harmoninen jakso. Olet poikkeuksellisen sopuisalla tuulella ja valmis kompromisseihin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Tarpeellesi saada viettää rauhassa aikaa omissa oloissasi ei näy loppua, ja toiset saattavat ärtyä vastatessasi aina vain kieltävästi heidän kutsuihinsa ja ehdotuksiinsa. Jakso sopii kuitenkin hienosti mietiskelyyn ja tulevaisuudensuunnitelmien laatimiseen, joten pidä pääsi ja omista niille riittävästi aikaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Toisten seurassa vietetty aika on sekä hauskaa että opettavaista, ja kun vain rohkenet tuoda avoimesti julki tulevaisuuteen sijoittuvia haaveitasi, huomaat saavasi niille runsaasti taustatukea, hyödyllisiä neuvoja ja konkreettista apua. Myös omia näkemyksiäsi kuunnellaan, ja joku kokee neuvosi käänteentekeviksi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ihmissuhteesi voivat hyvin, ja läheisten parissa vietetty aika on antoisaa. Sen sijaan terveydentilassasi saattaa nyt esiintyä muutoksia, jotka herättävät huolta tai aiheuttavat epämukavuutta. Niitä ei kannata jäädä liian pitkäksi aikaa sietämään tai ihmettelemään. Käänny mieluummin rohkeasti asiantuntijan puoleen.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet altis laajentamaan ympyröitäsi, mikä voi realisoitua kaukomatkana, uuden asian opiskeluna, uusina tuttavuuksina – tai vaikka vyötärönympäryksesi kasvattamisena. Kannattaa pohtia, mitä todella haluat elämääsi, ja minkä lisääntyminen puolestaan kääntyy itseään vastaan, niin säilytät paremmin otteesi asioista.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Yhteiseen omistamiseen tai muunlaiseen jakamiseen liittyvät asiat ja hankkeet ovat nyt vastatuulessa ja tuntuvat aiheuttavan monenlaista riesaa. Yritä saada kaikki virallista sopimista tai papereiden allekirjoittamista vaativat asiat päätökseen mahdollisimman pian, sillä pitkittyessään asiat vain mutkistuvat.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Uppoudut täysillä kiehtoviin keskusteluihin ja osaat olla hauska ja hurmaava halutessasi, mutta ne, joita et pidä riittävän kiinnostavina, saavat osakseen sangen yliolkaista kohtelua. Et varmaan tee sitä tahallasi, joten kiinnitä asiaan tietoisesti huomiota. Se, miten kohtelet muita, heijastuu takaisin itseesi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakson alku voi tuntua hieman raskaalta, sillä niskoillesi sysätään vastuuta ja tehtäviä, joita et ole osannut odottaa. Pienellä puristuksella suoriudut niistä kuitenkin sangen kivuttomasti ja pääset taas nauttimaan vapaa-ajasta ja huvittelusta. Seuraelämä on antoisaa, ja roolisi siinä keskeinen ja arvostettu.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla riittää kiinnostuksen kohteita ja aktiviteetteja, jotka pitävät sinut vauhdissa ja liikkeellä. Saatat jopa olla niin omien menojesi lumoissa, ettet joko ehdi tai halua kiinnittää huomiota toisten tarpeisiin, mikä johtaa vääjäämättä ennen pitkää suurempiin tai pienempiin konflikteihin lähipiirin kanssa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet satsannut paljon erilaisiin hankkeisiin, ja lataat nyt mielelläsi akkujasi kotosalla tai muissa tutuissa ympyröissä. Mielenkiintosi kohdistuu välittömään ympäristöösi, ei niinkään eksoottisiin matkakohteisiin, ja osaat luoda viihtyvyyttä ja kauneutta sinne, missä olet. Saat toistenkin levottomuuden asettumaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kommunikointisi on nyt niin kevyttä, pulppuilevaa ja sulavaa, että vakavampikin sanottavasi tulkitaan helposti hassutteluksi. Jakso suosiikin erilaisia kesähuveja ja seuraelämää paremmin kuin tiukkoja neuvotteluja tai syvältä luotaavia keskusteluja. Laskujen määrä saattaa ajoittain huolettaa, mutta selviät kyllä.

X