Seuran viikkohoroskooppi 13.1.-19.1. – Hyvää syntymäpäivää, Jenni Banerjee!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Jenni Banerjee
Jenni Banerjee syntyi 17. tammikuuta vuonna 1981. © Timo Korhonen/AOP
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Jenni Banerjee viettää 41-vuotissyntymäpäiväänsä 17. tammikuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, Jenni Banerjee!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinun on nyt tavallista vaikeampi ilmaista todellisia ajatuksiasi ja tunteitasi, mistä seuraa hämmennystä ja väärinkäsityksiä. Pyri oikaisemaan asiat saman tien, jotta kärpäsistä ei ehdi kasvaa härkäsiä. Muuten elämässäsi on meneillään tasainen vaihe, joka mahdollistaa hitaan etenemisen ja antaa tilaa pohdiskelulle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakso sisältää paljon tiedonsiirtoa, kokoontumisia, päätöksiä ja suunnittelua. Lisäksi sisaruksiin ja muuhun lähisukuun liittyvät suhteet korostuvat tavalla tai toisella. Saat paljon vastuuta mutta pystyt kyllä nousemaan tilanteen tasalle. Jokin onnenkantamoinen ilahduttaa ja tuo ripauksen kaivattua kepeyttä.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kaipaisit tietoja tai yksityiskohtia, joiden saaminen tuntuu nyt olevan kiven alla. Sinun ei auta muu kuin jäädä odottelemaan tai vaihtoehtoisesti ottaa ohjat ja päätöksenteko omiin käsiisi. Tee valintoja, joiden takana voit itse seistä äläkä pelkää virheitä, sillä niistä oppii. Tämä on hyvä tilaisuus kasvaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Vaikka haluaisit saattaa jonkin asian päätökseen, nyt ei ole oikea aika allekirjoittaa sopimuksia tai tehdä sitoumuksia. Kaikki palaset eivät ole vielä kohdallaan. Joku saattaa pimittää sinulta tietoa joko vahingossa tai tahallaan. Pyri ottamaan rennosti äläkä hosu, niin vältyt virheliikkeiltä ja vahingoilta.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinusta saattaa tuntua kuin etenisit käsijarru päällä. Viivästyksiä tai yllättäviä ongelmia nousee eteesi kuin sieniä sateella. Olet myös tavallista alttiimpi hukkaamaan tavaroitasi. Ei auta kuin hyväksyä, että kaikkeen tekemiseen menee nyt tavallista enemmän aikaa. Jokin miellyttävä yllätyskin mahtuu jaksoon.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla on monta rautaa tulessa, mutta jos hajotat energiaasi liikaa, tulokset jäävät laihoiksi. Pyri harjoituttamaan keskittymiskykyäsi ja opettele priorisoimaan, niin asiat lähtevät rullaamaan. Jokin kohtaaminen tai muisto menneisyydestä auttaa sinua avaamaan silmäsi ja ymmärtämään jonkin aiemmin vaivanneen asian.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Edessäsi on mielenkiintoinen jakso, joka saattaa tuoda suurtakin menestystä sekä henkilökohtaisissa että muissa hankkeissasi. Ehtona on, että pidät hermosi ja tunteesi aisoissa ja tartut tilaisuuteen rohkeasti ja viivyttelemättä, kun se on käsillä. Jokin uusi idea voi myös nousta esiin. Anna sen hautua vielä hetki.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Asiat tuntuvat nyt junnaavan paikoillaan tai ottavan jopa takapakkia. Älä hermostu vaan ota tilanteet vastaan sellaisina kuin ne tulevat. Joku henkilö tai jokin asia menneisyydestä voi nousta esiin mutta näyttäytyä nyt aivan uudessa valossa. Matkoihin ja muihin siirtymisiin saattaa tulla ylimääräisiä mutkia.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tavallista yltiöpäisempi ja haluat elämääsi enemmän haasteita ja hauskanpitoa. Saatat nähdä asiat ja henkilöt turhan positiivisessa valossa, mikä voi johtaa myöhemmin pettymyksiin. Liian sitovia lupauksia tai hankkeita kannattaa välttää ja odotella rauhassa, miten tilanne kehittyy. Rakkauselämä kukoistaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Antoisat ja syvälliset keskustelut ovat alkavan jakson parasta antia. Suunnitelmasi etenevät tasaisen varmasti, joten niihin ei nyt tarvitse erityisesti panostaa. Sen sijaan omaan hyvinvointiisi liittyvät asiat vaativat hieman tavallista enemmän huomiota. Kannattaa tarkkailla erityisesti unen ja ravinnon laatua.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elämäsi on laajenemassa. Saatat solmia uuden mielenkiintoisen tuttavuuden, joutua romanssin pyörteisiin tai aloittaa uuden harrastuksen. Saatat myös innostua tekemään hankintoja. Vakiintuneet löytävät nyt suhteestaan uudenlaista kipinää, ja sinkuille sataa huomiota. Pidä kiinni kepeydestä ja positiivisuudesta.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jokin kohtaaminen voi osoittautua erityisen merkitykselliseksi. Pidä siis silmäsi ja korvasi auki, ettet kulje onnesi ohi. Sinulla on paljon asioita mielessäsi, ja osaat nyt ilmaista ne poikkeuksellisen selvästi. Raha-asioissa kannattaa pitää maltti matkassa, sillä olet tavallistakin alttiimpi heräteostoksille.

X