Seuran viikkohoroskooppi 13.11.–19.11. – Hyvää syntymäpäivää, Sanna Marin!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Pääministeri Sanna Marin on syntynyt 16.11.1985. Hyvää syntymäpäivää!
Pääministeri Sanna Marin on syntynyt 16.11.1985. Hyvää syntymäpäivää! © Mirva Kakko/om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sanna Marin viettää syntymäpäiviään 16. marraskuuta – onnea!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Saatat nyt joutua tärkeän henkilökohtaista elämääsi koskevan päätöksen eteen, mikä nostaa stressitasoasi. Ajattelusi on nyt kuitenkin nopeaa ja selkeää, joten älä kuuntele liikaa muiden mielipiteitä vaan luota omaan arvostelukyysi ja siihen, että osaat valita itsesi ja läheistesi kannalta parhaan vaihtoehdon.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet anteliaalla tuulella ja nautit saadessasi auttaa ja ilahduttaa muita. Jonkinlainen onnenpotku osuu omallekin kohdallesi, mikä lisää tyytyväisyyttäsi entisestään. Mielesi suoltaa villejä ideoita. Niiden joukossa saattaa piillä varsinainen timantti, joten suhtaudu ideoihisi uteliaasti ja vastaanottavaisesti.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vahvuutesi on löytää ja luoda vakautta ja luottamusta epävarmuuden keskelläkin. Onnistut tyynnyttämään, vakuuttamaan ja suostuttelemaan muita rauhallisella esiintymiselläsi, mikä lisää auktoriteettiasi tai vahvistaa asemaasi yhteisössä entisestään. Vastuu painaa, mutta osaat kantaa sen taiten ja tyylikkäästi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ympärilläsi vauhti tuntuu kiihtyvän. Jos et pidä varaasi, kiire tarttuu sinuunkin, vaikka todellista syytä hosumiseen ei olisikaan. Pysy viileän rauhallisena äläkä epäröi kysyä, jos jokin ohje tai asia on epäselvä. Kun pidät asiat oikeissa mittasuhteissaan, kaikki sujuu leppoisammin ja tekemisissäsi säilyy ilo.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin miellyttävä yllätys tuo kaivattua valoa pimeään vuodenaikaan. Olet muutenkin hyvässä vedossa ja panostat mielelläsi erilaisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin tai tuet muilla tavoin avun tarpeessa olevia. Empatiakykysi pääsee oikeuksiinsa ja apuasi arvostetaan. Älä silti laiminlyö tyystin omia tarpeitasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Onnistut joko olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan tai kohdallesi osuu muu onnenpotku, jolla voi olla tulevaisuutesi kannalta suurikin merkitys. Nyt on hyvä hetki panna alulle myös uusia hankkeita, sillä ne saavat erityisen onnekkaan lähdön – tosin vain, jos ne on rakennettu rehelliselle ja kestävälle pohjalle.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Reagoit nyt varauksellisesti saamiisi uutisiin tai tilanteiden muutoksiin. Turha hermoilu syö energiaasi eikä hyödytä mitään. Omaksumalla avoimemman ja optimistisemman asenteen pystyt nopeammin omaksumaan uutta tietoa ja sopeutumaan muutoksiin. Saat iloksesi huomata, että asiasi ovatkin varsin hyvällä tolalla.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Käyt kovilla kierroksilla ja sorrut ehkä liikaan optimismiin tai heräteostoksiin. Toisaalta sähäkkyytesi voi koitua myös eduksesi, sillä päihität hitaammat harkitsijat tilanteissa, joissa tilaisuuteen pitää tarttua nopeasti. Ihmissuhteissa on nousua ja laskua. Ajattele pidemmälle äläkä polta siltoja takanasi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Puheillasi tuntuu nyt olevan tavallista enemmän painoarvoa, ja osaat sovittaa sanasi siten, että ne herättävät kuulijoissa vastakaikua. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä vaan tuo rohkeasti esiin ajatuksiasi ja ideoitasi ja pyydä kursailematta apua ja neuvoja niitä tarvitessasi. Ihmissuhteissasi riittää lämpöä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Vaikka elämäsi onkin nyt hektistä, yritä löytää seesteisiä hetkiä, jotta saat lepuuttaa aivojasi ja laskettua kierroksiasi. Jakso sisältää monia yllätyksiä, ja varsinkin eräs kohtaaminen jättää sinulle ajateltavaa pitkäksi aikaa. Jokin suunnitelmasi voi peruuntua, mutta älä sure. Saat tilalle jotain parempaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinusta huokuu yritteliäisyyttä ja myönteistä energiaa, joka inspiroi muitakin nostamaan rimaansa. Olet itsevarma ja luotat kykyihisi ilman turhaa näyttämisen tarvetta. Ei mikään ihme, että tunnut nyt saavuttavan haluamasi leikiten. Ihmissuhteissasikin on tavallista enemmän kepeyttä, ja flirttiäkin on ilmassa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso suosii ihmissuhteita, ja elämääsi saattaakin nyt ilmestyä uusi, virkistävä tuttavuus. Meneillään olevat hankkeesi voivat hieman takkuilla, mutta älä viskaa pyyhettä kehään. Kärsivällisyys palkitaan, ja onnistuminen lisää itsevarmuuttasi. Voit löytää itsesi tilanteesta, jossa pärjätäksesi on omaksuttava uutta.

X