Seuran viikkohoroskooppi 13.7.-19.7.2018

Jaa kaverilleTilaa Seura
Ruotsin kruununprinsessa Victoria
Ruotsin kruununprinsessa Victoria syntyi 14.7.1977. Hyvää syntymäpäivää päivänsankarille! © MVPhotos

Rapu

(21.6.–22.7.)

Edessäsi on harmoninen jakso, joka kannattaa pyhittää levolle ja läheisimmille ihmissuhteille. Pidä kalenterisi tyhjänä ja jätä aikaa kiireettömälle oleskelulle ja hitaalle tekemiselle – tai ole tekemättä yhtään mitään. Huomaat, miten stressi helpottaa ja miten suuria nautintoja elämän pienistä iloista irtoaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Luvassa on hauska ja aktiivinen viikko, johon kuuluu runsaasti matkustelua tai nopeita siirtymisiä paikasta toiseen. Hektinen meno altistaa pienille vahingoille, sekaannuksille ja unohtelulle, joten huolehdi eteenpäin porhaltaessasi erityisen hyvin niin aikatauluista kuin henkilökohtaisista tavaroistasi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Nyt sinun on aika kääntää huomio omaan hyvinvointiisi. Kuuntele ja tunnustele, mitä kehosi sinulle viestittää ja yritä vastata sen tarpeisiin mahdollisimman kuuliaisesti. Syö kun on nälkä ja lepää kun väsyttää. Älä jämähdä paikoillesi vaan liiku ja venyttele. Helli myös mieltäsi, vaikkapa lukemalla ja mietiskelemällä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Saat hyvältä tuntuvan idean, minkä jälkeen panetkin hihat heilumaan niin, että hitaammille tulee kiire ehtiä alta pois. Innostuksesi on kuin valtava luonnonvoima, ja saavutat huomattavia tuloksia uskomattoman lyhyessä ajassa. Ponnistus tekee sinulle hyvää. Saat purettua patoutunutta energiaasi ja luovuuttasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jokin rahaan tai omistamiseen liittyvä asia nousee pintaan ja vaatii huomiotasi. Nyt ei kuitenkaan pidä hosua. Vaikka olisit tottunut hoitamaan vastaavat asiat itsenäisesti, ei asiantuntijan mielipide olisi pahitteeksi. Romanttiset käänteet ja myötätuuli ihmissuhteissa auttavat kuitenkin pitämään mielialan hyvänä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jokin projekti pyörii alituiseen mielessäsi, mutta ei ota edetäkseen. Kunnianhimoa sinulla sen suhteen kyllä riittää, mutta kestävyydestä ja pitkäjännitteisyydestä on pulaa. Nyt on aika päättää, panetko hankkeen joksikin aikaa jäihin, vai oletko valmis sitoutumaan ja panostamaan siihen tähänastista enemmän.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla olisi homma hanskassa, aikataulut ja suunnitelmat laadittuina, mutta ympäristö tuntuu ehtimiseen heittävän kapuloita rattaisiin ja sabotoivan hankkeitasi. Nosta kädet suosiolla pystyyn, nojaa rennosti taaksepäin ja anna vetovastuu vaihteeksi jollekulle toiselle. Se voi olla hauskempaa kuin luuletkaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elämäsi on nyt hauskaa ja vauhdikasta, mutta liika kevytmielisyys rahankäytössä voi alkaa pian näkyä lompakon ohenemisena. Kannattaakin yrittää hillitä törsäilyä jo ennen kuin olet pakkoraossa, niin ei tunnu siltä kuin törmäisit täydellä vauhdilla seinään. Koeta keksiä vähemmän rahaa nieleviä ajanvietteitä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet energinen ja tehokas etkä ehkä huomaa, että toisilla on vaikeuksia pysyä alati muuttuvien aivoitustesi perässä. Jos ja kun huomaat ihmisten ärtyvän tai hämmentyvän, se on selvä merkki siitä, että sinun on aika hidastaa tahtiasi ja selkeyttää viestintääsi. Sopeutumalla muiden rytmiin kaikki sujuu jouhevammin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Levottomuutesi hellittää, joten osaat vaihteeksi ottaa rennommin ja suhtautua asioihin kepeästi ja huumorilla. Se tekee sinusta helposti lähestyttävän, ja niinpä vetovoimasi onkin sitä luokkaa, että ihailijoita riittää hätisteltäviksi asti. Jokin lapsuudesta tuttu asia tai henkilö palauttaa mieleesi muistojen vyöryn.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Luova tekeminen aktivoi mieltäsi ja virkistää ajatteluasi. Saat ahaa-elämyksen, jonka vaikutukset voivat kantaa pitkälle. Illanistujaisissa olet ilmapuntari, jonka puheet ja mielentila määrittävät muidenkin fiiliksiä, joten pyri pitämään tunnelma leppoisana ja varo laukomasta turhan kärjekkäitä kommentteja.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Pidä kesähatustasi kiinni, sillä nyt mennään eikä meinata. Olet haluttu vieras, matkakumppani ja seuralainen, joten saat osaksesi toinen toistaan houkuttelevampia kutsuja ja tarjouksia. Vastaa myöntävästi niin moneen kuin aikasi suinkin antaa myöten. Energiatasosi on huipussaan, ja nukkua ehdit kyllä myöhemminkin.

X