Seuran viikkohoroskooppi 13.9.–19.9.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Kirjailija Katja Kallio
Kirjailija Katja Kallio on syntynyt 17.9.1968. Hyvää syntymäpäivää! © Arto Wiikari / OM-arkisto

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Ihmissuhteissa on jos jonkinlaista kahnausta ja turbulenssia, joten kärsivällisyydelle ja joustavuudelle olisi tilausta. Valitettavasti ne eivät ole suurimpia vahvuuksiasi, joten yhteenotoilta on vaikea välttyä. Pidä ukkoskuurot lyhyinä ja iloitse niiden puhdistavasta vaikutuksesta. Pian aurinko taas paistaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinusta huokuu charmia, joka vetää muita puoleensa. Puhkeat kukoistukseen henkevässä seurassa, ja sitä sinulle tarjoillaan nyt runsaasti. Erilaiset sosiaaliset tapahtumat nostavat vireystasoasi, ja jokin uusi tuttavuus saattaa sulostuttaa elämääsi aivan erityisen paljon. Eräs mieltäsi vaivannut asia ratkeaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Pitelet tiukasti elämäsi ohjaksia, ja mikäli joku yrittää houkutella sinua väärälle polulle tai muulla tavoin vaarantaa mahdollisuuksiasi päästä päämäärääsi, hän saa totisesti kuulla kunniansa. On hyvä tietää, mitä tahtoo, mutta liika yksioikoisuus ja joustamattomuus vievät elämästä ilon ja yllätyksellisyyden.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinusta huokuu rakkautta ja hyvää tahtoa, mutta lähipiirisi närkästykseksi se suuntautuu perheen ulkopuolelle. Askaroit mielelläsi hyväntekeväisyysprojektien tai vastaavien parissa, ja sosiaalinen omatuntosi kolkuttaa kovaa nähdessäsi epäoikeudenmukaisuutta. Paranna toki maailmaa, mutta huolehdi myös omistasi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Luvassa on aktiivinen jakso. Vakiintuneilla suhde- ja perhe-elämä rullaavat vakaasti eteenpäin, joten aikaa ja tarmoa riittää suunnattavaksi henkilökohtaisiin projekteihin tai itsensä kehittämiseen. Myös sinkut ovat halukkaampia toteuttamaan itseään työssä tai harrastuksissa kuin etsimään hampaat irvessä Sitä Oikeaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Energiatasosi on hyvä, ja suuntaat tarmosi täysimittaisesti keskeneräisiin hankkeisiisi tai työhösi. Mittavasta panostuksestasi huolimatta myös ulkopuolinen apu on tarpeen, joten älä anna ylpeyden tai itsepäisyyden muodostua esteeksi vaan ota kiitollisin mielin vastaan tarjottu apu sen kaikissa muodoissa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Luvassa on hyvä jakso sekä talous- että rakkausrintamalla. Olet poikkeuksellisen kiinnostunut rahaan liittyvistä asioista, ja sinulla onkin nyt oiva tilaisuus kohentaa taloustilannettasi järjestämällä asioita toisin tai keksimällä uusia tapoja ansaita. Romantiikkaakin riittää sekä jo parinsa löytäneille että rakkautta etsiville.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Energiatasosi vaihtelee. Välillä tunnet pystyväsi siirtämään vaikka vuoria – ja hetken päästä olet täysin vetämätön. Pyri löytämään tasapaino vaalimalla terveellisiä elintapoja ja välttelemällä kaikkea turhaa draamaa. Raha-asiasi ovat hyvällä mallilla, ja saatat haluta investoida johonkin mieluisaan kohteeseen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on hankaluuksia reviirisi suhteen. Toisaalta et halua muiden puuttuvan liikaa asioihisi, mutta toisaalta olet välillä selvästi avun tarpeessa. Ilmaise selkeämmin, missä asioissa ja millaista tukea tarvitset, niin tilanne helpottuu sekä itsellesi että avun tarjoajille. Pura liikaa stressiä fyysisesti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ihmissuhteet ovat nyt tapetilla. Tuot itseäsi esiin hyvin avoimesti ja aidosti, mikä vetoaa muihin. Parisuhteessa olevien suhde syvenee, ja mahdolliset mieltä painavat asiat kannattaa nyt ottaa käsittelyyn, sillä yhteisymmärrys löytyy tavallista helpommin. Yksinäisillä on hyvät mahdollisuudet löytää kumppani.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tiedät, mitä haluat. Jotkut voivat pitää määrätietoisuuttasi määräileväisyytenä, joten kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi, jotta saat heidät ymmärtämään tavoitteesi ja puhaltamaan kanssasi yhteen hiileen. Huomiosi kiinnittyy nyt selkeisiin tuloksiin, ihmissuhteet puolestaan jäävät paitsioon.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinua kiinnostaa nyt etupäässä oman laumasi hyvinvointi, ja keskitytkin paljon mieluummin siitä huolehtimiseen kuin uralla pätemiseen tai sosiaalisen arvostuksen pönkittämiseen, jotka molemmat tosin ovatkin vakaalla pohjalla eivätkä kaipaa sen suurempia ponnisteluja. Nauti siis yhdessäolosta rakkaidesi kanssa.

X