Seuran viikkohoroskooppi 14.10.-20.10. – Hyvää syntymäpäivää, Kimi Räikkönen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Kimi Räikkönen
F1-legenda Kimi Räikkönen syntyi 17. lokakuuta vuonna 1979. © Jarno Kuusinen/AOP
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. F1-legenda Kimi Räikkönen viettää 42-vuotissyntymäpäiväänsä 17. lokakuuta.

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista juhlapäivää Kimi Räikkönen!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Eteesi tulee monenlaisia yllätyksiä, mutta hoksottimesi toimivat nopeasti. Niiden ja luovuutesi avulla luovit tilanteessa kuin tilanteessa tyylikkäästi. Mielenkiintoiset kohtaamiset tuovat jaksoon nostetta ja voivat poikia aivan uuttakin elämääsi. Käytä kykyäsi solmia tuttavuuksia ja saattaa ihmisiä yhteen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on hyvät mahdollisuudet rakentaa jotakin toimivaa ja kestävää, mutta se edellyttää sitä, että osaat huomioida myös muiden näkemykset ja intressit omiesi lisäksi. Yhteistyö kaikkien kanssa ei suju, mutta nyt sinua voi onnistaa niin, että löydät jonkun, jonka kanssa näkemykset ja luonteet käyvät yksiin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi lokakuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lokakuussa on luvassa. © iStock

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jokin asia vetää sinua puoleensa. Jos voit ­panostaa siihen täysillä, menestyminen on taattu. Älä silti sure, jos resurssisi ovat rajalliset. Joka tapauksessa kutsumusta kannattaa seurata, sillä se antaa elämääsi sisältöä ja mahdollisuuden oppia uutta. Nyt kannattaa muutenkin olla avoin erilaisille virikkeille.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tavallista vastaanottavaisempi, ja kohtaamiset erilaisista taustoista tulevien ja eri tavoin ajattelevien ihmisten kanssa antavat sinulle uusia virikkeitä ja tuoreita näkökulmia. Saatat jopa innostua muuttamaan jotain omassa elämässäsi. Kepeämpi puolesi pyrkii esiin, ja muut ottavat sen avosylin vastaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Karismasi vetoaa muihin, vaikka kuinka yrittäisit sulautua tapettiin. Unohda turha vaatimattomuus ja tuo rohkeasti julki ajatuksesi ja persoonasi. Kun olet aidosti oma itsesi, myös kohtaamiset muiden kanssa ovat antoisampia ja syvällisempiä. Jakso suosiikin ihmissuhteita. Myös aivan uusi ystävyys voi syttyä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Saatat olla hieman päättämätön tai haluton tekemään lopullista ratkaisua jonkin asian suhteen. Hätiköidä ei toki pidäkään, mutta ei liika jahkailu ja asioiden roikottaminenkaan vie eteenpäin. Pohdi, mitä oikein pelkäät. Kuulostele sisintäsi. Taidat jo tietää vastauksen ja sen, miten sinun tulee asiassa toimia.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on nyt kova tarve saada hyväksyntää, mikä voi näkyä turhana kilpailunhaluna tai ­pätemisenä tilanteissa, joihin se ei oikeastaan­ sovi. Pyri laskemaan kierroksiasi ja anna ­muillekin tilaa ja mahdollisuuksia loistaa. ­Huomaat, että kun olet itse rennompi, myös asiat ja tilanteet hoituvat paljon sulavammin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Yleensä sinulla piisaa kärsivällisyyttä, mutta nyt joudut ponnistelemaan pysyäksesi tyynenä ja luottavaisena keskeneräisen prosessin suhteen. Odotuksesi ja sinnikkyytesi palkitaan aikanaan, joten älä tärvele projektia tekemällä hätiköityjä paniikkiratkaisuja. Ihmissuhteissa lojaalius on niin ikään tapetilla.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Älä laske rimaa itsellesi tärkeissä tavoitteissa vain laiskuuttasi tai kärsimättömyyttäsi. Vaikka tavoittelemasi asia tuntuisi olevan mahdoton saavuttaa tai projektisi polkevan paikallaan, pysähtyneisyys on vain näennäistä. Pinnan alla poreilee lupaavasti, ja kun aika on oikea, asiat tapahtuvat kuin itsestään.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla on ideoita ja myös tarmoa toteuttaa ne. Olet poikkeuksellisen itsevarma ja saatat innostuksesi vallassa polkea muiden varpaille tai menettää malttisi, jos joku rohkenee asettua poikkiteloin suunnitelmiesi tielle. Luonteesi joutuu nyt jonkinlaiseen testiin. Muista, kuka oikeasti olet, niin läpäiset sen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Rutiineihisi voi tulla yllättäviä muutoksia. ­Ärsyyntymisen sijaan sinun kannattaa nähdä niissä mahdollisuus uudistaa toiminta­tapojasi. Olet poikkeuksellisen harkitseva rahaan ­liittyvissä asioissa. Tuhlaamisen sijaan teet järkeviä siirtoja tai haluat säästää pahan päivän varalle. Vaali tietoisesti ystävyys­suhteitasi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Saatat nyt näyttää päällepäin tyyneltä ja ­jonkun silmissä jopa laiskalta. Totuus on ­kuitenkin ­toinen. Iso pyörä on kääntymässä uuteen asentoon, ja sen vaikutukset tulevat tuntumaan elämässäsi laajalti ja pitkään. Jokin pieneltä vaikuttava tapahtuma voi käynnistää ketju­reaktion, jolla on yllättävä lopputulos.

X