Seuran viikkohoroskooppi 14.5-20.5. – Hyvää syntymäpäivää, Jari Kurri!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jari Kurri
Jari Kurri on syntynyt 18. toukokuuta 1960. © Arto Wiikari/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jari Kurri viettää syntymäpäiviään 18. toukokuuta. Paljon onnea, Jari!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Mikäli sinulla on jokin hanke, jonka olet haudannut epäonnistumisen pelossa, se kannattaa nyt kaivaa esiin. Olet itsevarma ja voimiesi tunnossa. Myös älysi loistaa tavallista kirkkaampana ja auttaa sinua ongelmien ratkaisussa ja oikeiden liikkeiden tekemisessä. Onnistumisen mahdollisuudet ovat siis erinomaiset.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Tiedät ehkä sisimmässäsi toimineesi väärin, mutta ylpeytesi ei anna periksi myöntää sitä. Peittely ja selittely syövät turhaan energiaasi ja murentavat uskoa itseesi. Mikäli olet toiminut väärin tai loukannut jotakuta, pyydä anteeksi ja yritä hyvittää tekosi. Itsearvostuksesi ja mielialasi nousevat kohisten.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elät varsin vilkasta aikaa, ja sinulle tarjoutuu runsaasti mahdollisuuksia kokeilla kykyjäsi ja ilmaista itseäsi. Intuitiosi on poikkeuksellisen vahva. Kuuntele sitä, sillä se auttaa sinua erottamaan ne, joiden kanssa kannattaa olla läheisissä väleissä, niistä, joille ei kenties kannata paljastaa aivan kaikkea.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Rakkaus ja ystävyys nousevat nyt entistäkin merkittävämpään rooliin elämässäsi. Jotain käänteentekevääkin voi nyt tapahtua niiden saralla. Jakso on erittäin tunteellinen ja jättää jälkensä pitkäksi aikaa. Saatat nyt innostua tekemään merkittäviä muutoksia elämässäsi, tai arvomaailmasi voi heittää häränpyllyä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jos jokin asia on askarruttanut sinua, saatat nyt saada ahaa-elämyksen, joka ratkaisee asian niin yksinkertaisesti, ettet ole sitä uskoa. Toimi oivalluksesi mukaan sen sijaan, että tekisit asioista turhaan liian monimutkaisia. Jokin ihmissuhde on muuttunut. Ota asia rohkeasti puheeksi kyseisen henkilön kanssa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Uusi ja tuntematon vetää sinua puoleensa. Suhtaudu siihen avoimin mielin ja kuulostele tuntemuksiasi. Kaikkea vanhaa ei tarvitse viskata menemään uuden tieltä, mutta jos et uudista elämääsi joltakin osin, se alkaa pian haiskahtaa seisovalta vedeltä. Saat kylpeä muiden huomionosoituksissa. Älä anna sen sokaista.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinulla on taipumusta kriittisyyteen sekä muita että varsinkin itseäsi kohtaan. Älä ruoski itseäsi aikaisemmista virheistäsi, olet jo maksanut niistä riittävän kovan hinnan. Iloitse mieluummin niistä ammentamastasi opista, jonka ansiosta osaat tänään toimia viisaammin. Salli itsellesi hauskanpitoa ja hemmottelua.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jos sinulla on paheita tai tottumuksia, jotka haittaavat hyvinvointiasi, nyt on oikea hetki pyrkiä niistä eroon. Älä epäröi pyytää tukea muilta. He ovat niin tottuneita itsenäisyyteesi, että eivät ehkä hoksaa tarjota sitä oma-aloitteisesti. Oikeat päätökset ja itsestäsi huolehtiminen saavat sinut kukoistamaan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on monta rautaa tulessa, ja vaikka kurinlaisuutesi ja kunnianhimosi siivittävätkin sinut pitkälle, liika ryppyotsaisuus ja tuloshakuisuus alkavat ennen pitkää syödä tekemisen riemua, sosiaalista elämääsi ja läheisiä ihmissuhteitasi. Pyri tietoisesti löytämään tasapaino elämäsi eri osa-alueiden välille.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Asia tai ihmissuhde, jonka luulit jo jääneen taakse, nousee taas pintaan. Sen sijaan, että sukeltaisit siihen kokonaan ja alkaisit märehtiä liikaa menneitä, pohdi mieluummin, mistä se viestittää. Mitä voit soveltaa elämääsi tai mistä voit ottaa mallia juuri nyt? Saat oivalluksen, josta hyötyvät myös toiset.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet tavallista sosiaalisempi ja jaat ajatuksiasi ja aikaasi mielelläsi muiden kanssa. Jokin konflikti, joka aluksi voi näyttää ylitsepääsemättömältä, avaa ajatusmaailmaasi ja osoittautuu lopulta hyvinkin myönteiseksi osaltasi. Joku janoaa nyt huomiotasi. Jos koet asian painostavaksi, pidä kiinni rajoistasi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jos ympärilläsi on läheisiä ja rakkaita ihmisiä, kukoistat. Yksin elävät sen sijaan saattavat tuntea orastavaa alakuloa tai levottomuutta. Silloin kannattaa hakeutua ihmisten ilmoille. Olet tavoitehakuinen ja saatat tuloksiin pyrkiessäsi sortua toisinaan häikäilemättömään käytökseen. Vältä turhaa päsmäröintiä.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

X