Seuran viikkohoroskooppi 14.6.–20.6.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Paula Koivuniemi
Iskelmälaulaja Paula Koivuniemi syntyi 19.6.1947. Hyvää syntymäpäivää! © Pekka Holmström / Om-arkisto

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ihmissuhteissasi saattaa esiintyä kitkaa. Älä yritä lakaista ongelmia maton alle vaan ota ne rohkeasti käsittelyyn. Panosta rakentavaan vuorovaikutukseen ja rehellisyyteen äläkä syyttele ketään. Siten luot pohjaa entistä aidommille ja antoisammille suhteille. Raha-asioissasi näyttäisi olevan luvassa käänne parempaan.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jokin haastavana pitämäsi hanke kannattaa ehdottomasti ottaa työn alle, sillä onnettaret ovat nyt puolellasi. Jos saat tilaisuuden antaa näyttöjä jollakin erikoisalallasi, tartu siihen empimättä, sillä saatat hyvinkin tehdä vaikutuksen taidoillasi. Seuraelämäsi on vilkasta. Anna mahdollisuus uusille tuttavuuksille.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Saatat tuntea olosi uupuneeksi, sillä stressi on nakertanut voimavarojasi. Siksi pienetkin kohdallesi sattuvat vastukset saattavat nyt tuntua suurilta ja kohtuuttomilta. Väsyneenä kukaan ei ole hurmaavimmillaan, mutta pidä silti kiinni arvokkaasta käytöksestä äläkä tuhlaa voimiasi tyhjänpäiväiseen kiistelyyn.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Ympärilläsi riittää monenlaista draamaa, johon joudut helposti vedetyksi mukaan, mikäli et osaa pitää kiinni rajoistasi. Toisaalta joskus puuttumisesi saattaa olla hyvinkin perusteltua ja itsellesikin tärkeää. Käytä malttia ja harkintaa. Jos tilanne käy tukalaksi, kannattaa ottaa reilusti fyysistä välimatkaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet yleensäkin taitava ylläpitämään ihmissuhteita, mutta nyt suorastaan loistat sillä saralla. Muut kokevat läsnäolosi kohottavaksi ja tärkeäksi ja kilpailevat seurastasi. Joudut väkisinkin kieltäytymään muutamasta kutsusta, mutta osaat tehdä senkin sulokkaasti. Muista myös tehdä asioita vain omaksi iloksesi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Läheiset ja ystävät kaipaavat huomiotasi, ja saat itsekin heidän seurastaan paljon. Eteesi tulee monenlaisia tilaisuuksia niin uralla etenemisen kuin seuraelämänkin suhteen, ja sinun tarvitsee vain poimia parhaat päältä. Kannattaa toki muistaa, että näin onnekas vaihe ei jatku loputtomiin ja ottaa siitä kaikki irti.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Moni asia elämässäsi hakee nyt uutta muotoa. Sinulta vaaditaan luottamusta ja rohkeutta, joita sinulla riittääkin yllin kyllin – mutta myös kärsivällisyyttä, jonka ylläpitäminen onkin paljon hankalampaa. Opit erottamaan ne, joihin voit luottaa kiperässäkin paikassa, ja ne, joille ei kenties kannata kertoa aivan kaikkea.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Pääset nauttimaan aiempien ponnisteluidesi hedelmistä. Luvassa on ehkä taloudellisen menestyksen lisäksi statuksen tai arvostuksen nousua, mahdollisesti myös merkittävämpi rooli jossain isossa hankkeessa. Sosiaalinen elämä on hektistä mutta ei välttämättä erityisen antoisaa. Älä uuvuta itseäsi turhissa karkeloissa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet energinen ja idearikas, joten nyt on hyvä hetki suunnitella tulevia hankkeita. Rima kannattaa asettaa korkealle, sillä riittävän suuri haaste houkuttelee sinua kasvamaan ja kehittämään osaamistasi entisestään. Jokin matka saattaa olla erityisen inspiroiva tai silmiä avaava, joten vaihda ihmeessä maisemaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin pitkäaikainen haaveesi tai suunnitelmasi karahtaa kiville, ja pettymys on tietysti melkoinen. Kun tarkastelet asiaa neutraalisti ja rehellisesti, huomaat kuitenkin, ettei se alun perinkään ollut rakennettu riittävän vankalle pohjalle, joten realiteettien kohtaaminen pelasti sinut pahemmalta katastrofilta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Energiasi on vahvaa ja intensiivistä. Mitä enemmän pysyt liikkeellä, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on solmia uusia tuttavuuksia, jotka saattavat hyödyttää sinua ammatillisesti tai rikastuttaa henkilökohtaista elämääsi. Myös taloudellista menestystä voi olla luvassa, joten hissutteluun ei ole mitään aihetta.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Teet inventaariota elämästäsi ja olet sangen halukas hankkimaan uusia kokemuksia ja laajentamaan tuttavapiiriäsi. Suosiosi onkin nyt suurta, ja saat osaksesi huomiota, missä ikinä liikutkin. Älä kuitenkaan hajota energiaasi liian laajalle vaan valitse muutama asia tai henkilö, joihin haluat tutustua syvemmin.

X