Seuran viikkohoroskooppi 14.8.–20.8. – Hyvää syntymäpäivää, Jorma Ollila!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Talousvaikuttaja Jorma Ollila on syntynyt 15.8.1950. Hyvää syntymäpäivää!
Talousvaikuttaja Jorma Ollila on syntynyt 15.8.1950. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Petri Kaipiainen/om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jorma Ollila viettää syntymäpäiviään 15. elokuuta – onnea!

Leijona

(23.7.–22.8.) Hoksottimesi toimivat nyt tavallistakin terävämmin, ja sinun on helppo ymmärtää asiayhteyksiä ja laatia monimutkaisiakin suunnitelmia. Jakso suosii myös kaupankäyntiä, ja mikäli sinulla on suunnitelmissa jokin isompi hankinta, nyt on hyvä hetki käydä siihen liittyviä neuvotteluja. Liikunta auttaa rentoutumaan.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinun tulisi pyrkiä ilmaisemaan positiivisia tunteitasi ja ajatuksiasi avoimemmin niiden kohteille, sillä jakso on poikkeuksellisen hedelmällinen uusien suhteiden solmimiseen ja entisten syventämiseen. Älä siis epäröi tehdä aloitteita. Myös raha-asioissa on myötätuulta, ja jokin onnenpotku voi olla mahdollinen.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olosi voi olla haluton ja menosi tuntua tahmealta. Laiskottelu houkuttaa ehkä enemmän kuin määrätietoinen suunnitelmien noudattaminen. Lepää jos väsyttää, mutta älä lyö täysin lössiksi ja jää sohvalle nyhjäämään. Lähde ihmisten pariin, sillä jakso pitää sisällään myös mahdollisuuden yllättäviin kohtaamisiin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tunnet nyt vetoa kaikkeen kauniiseen ja kohottavaan ja saatat innostua kohentamaan olemustasi uusilla vaatteilla tai kampauksella. Karismasi on muutenkin nyt huipussaan, joten ihailijoista ei pitäisi olla pulaa. Jakso sopii mainiosti laatuajan viettämiselle, joten kannattaa panostaa seuraan ja puitteisiin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Syvälliset keskustelut antavat sinulle nyt kaipaamaasi merkityksellisyyden tunnetta, joten etsiydy sieluasi inspiroivaan seuraan. Saat kenties erityisen hyviä uutisia tai jokin muu ilahduttava asia ilahduttaa elämääsi. Jokin sattumus muuttaa suunnitelmasi, mutta ei välttämättä ollenkaan huonompaan suuntaan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Mikäli ihmissuhteissasi on jännitteitä, ne purkautuvat nyt tavalla tai toisella. Käyt hieman ylikierroksilla, joten ylilyönteihinkin on mahdollisuus, jos et onnistu rentoutumaan ja laskemaan kierroksiasi. Jos etsit uutta kumppania, sinun on ehkä hyvä tiedostaa, että arvostelukykysi ei nyt ole terävimmillään.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet nyt henkisesti hyvin vireä, ja aivosi uurastavat lakkaamatta. Jakso sopiikin hyvin päätösten tekoon ja ongelmien ratkaisuun. Muista toisaalta huolehtia myös siitä, että vietät välillä paineetonta ja kiireetöntä luppoaikaa, sillä jos tempo kiihtyy liian nopeaksi, kuka tahansa kompastuu ennen pitkää jalkoihinsa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakso on sosiaalisesti vireä ja antoisa. Tunnet tarvetta saada irrotella ja käyttäydyt kenties epätavallisen estottomasti. Hauskanpito tekee sinulle hyvää, joten elämästä kannattaa nyt ottaa kaikki mahdollinen ilo irti. Suo itsellesi hyvällä omallatunnolla jotain ekstraa, mutta vältä holtitonta törsäämistä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Edessäsi on jakso, joka sisältää paljon yllättäviä käänteitä ja sattumuksia. Jos onnistut omaksumaan joustavan ja uteliaan asenteen ja suhtautumaan asioihin huumorilla, sinulla voi olla hyvinkin hauskaa. Jos taas pyrit pitämään kynsin hampain kiinni alkuperäisistä suunnitelmistasi, olet ennen pitkää helisemässä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinnikkyys ja kova työ palkitaan. Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus sijoittaa tai osallistua johonkin toimintaan, mutta mukaan kannattaa lähteä vain, jos tunnet asiaa kohtaan aitoa intohimoa ja sydämen paloa. Turhia riskejä ja niistä koituvia sydämentykytyksiä kannattaa nyt välttää. Tee itsesi näköisiä valintoja.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin elämäsi osa-alue on murroksessa, ja sinulta vaaditaan nyt sopeutumiskykyä ja joustavuutta. Älä pyri liiaksi päsmäröimään tai arvostelemaan muiden toimia asioiden ollessa vielä kesken. Ystävälliset sanat vievät pidemmälle kuin pomottaminen ja äyskiminen. Epävarmuus syö energiaa, joten huolehdi itsestäsi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Luvassa on hieno jakso varsinkin rakkauselämän ja sosiaalisen kanssakäymisen vinkkelistä. Olet sinut itsesi ja tunteidesi kanssa, mikä antaa olemukseesi rentoutta ja itseilmaisuusi varmuutta. Mikäli suinkin mahdollista, nyt kannattaa viettää aikaa läheisten seurassa. Myös verkostoituminen onnistuu nyt hyvin.

X