Seuran viikkohoroskooppi 14.9.–20.9.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Jussi Raittinen
Vuonna 1943 syntynty muusikko Jussi Raittinen juhlii syntymäpäiväänsä 15.9. Onneksi olkoon! © ARI HEINONEN / OM-ARKISTO

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet varsinainen Hannu Hanhi ja löydät vaivatta yllättävän ratkaisun kinkkisiinkin ongelmiin. Toisia kulkemisesi voitosta voittoon ihastuttaa, mutta varaudu kuulemaan myös soraääniä ja kateellista jupinaa vähemmän onnekkaiden ihmisten taholta. Jatka niistä piittaamatta omalla polullasi, se vie nyt pitkälle.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Suvaitsevaisuus kunniaan. Et ehkä hyväksy kaikkia elämääsi vaikuttavien ihmisten ratkaisuja tai ajatuksia, mutta voit kyllä sallia heille hieman enemmän tilaa toteuttaa itseään valitsemallaan tavalla sen sijaan, että yrittäisit muuttaa heidän ajatteluaan tai toimintaansa. Saat itsekin enemmän liikkumatilaa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jokin asia, josta et olisi voinut kuvitella aiemmin innostuvasi, kiehtoo sinua nyt suuresti. Anna sille mahdollisuus ja katso, mihin suuntaan se sinua kuljettaa. Voi olla, että kyseessä on vain hetken hupi, mutta parhaassa tapauksessa se voi johtaa hyvinkin merkittäviin muutoksiin henkilökohtaisessa elämässäsi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinun on nyt hyvä harjoittaa anteliaisuutta ja aloittaa se itsestäsi. Jos et salli ihania asioita itsellesi, on sinun vaikea suoda niitä muillekaan ilman että se johtaa ajan saatossa katkeruuteen. Rahan tai kauniiden tavaroiden sijaan kyse on enemmänkin asenteesta ja sallivuudesta. Elä ja anna muidenkin elää.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Kunhan maltat keskittyä ja olla hötkyilemättä liikoja, pääset hyvään alkuun jonkin pitkäaikaisen unelmasi toteuttamisessa. Kun kuvio alkaa selvitä, on tärkeää, että sitoudut siihen sataprosenttisesti ja viet asiaa eteenpäin tasaisen varmasti, vaikka vain vähän kerrallaan. Pitkäjänteisyytesi palkitaan aikanaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elät omannäköistäsi elämää pyrkimättä miellyttämään ketään. Saattaisitkin säikähtää, jos ymmärtäisit, miten suuri vaikutus puheillasi ja olemuksellasi on muihin ihmisiin. Sinussa on nyt jotakin taianomaista ja salaperäistä, joka tuntuu vetävän muita vastustamattomasti puoleensa ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sisukkuutesi on herännyt, ja sen avulla selätät pienet ja isommatkin hankaluudet, jotka ovat viime aikoina hidastaneet kulkuasi. Onnistut nyt monella saralla, ja tunnet syystäkin helpotusta ja ylpeyttäkin. Ihmissuhteissa on menossa mielenkiintoinen jakso. Eräs henkilö paljastanee aivan uusia puolia itsestään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kaipaat tilaa ympärillesi, sillä sinulla on runsaasti ajatuksia, ideoita ja muuta pohdittavaa, ja kärsit jatkuvista keskeytyksistä tai muista häiriöistä. Jokin ideoistasi on hyvinkin toteuttamiskelpoinen, ja sen vaikutukset voivat muuttaa elämääsi jopa melko radikaalisti. Anna sille sen ansaitsema huomio.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sen sijaan että ajelehtisit tapahtumien mukana passiivisena, ota lusikka kauniiseen käteen ja päätä itse, mitä haluat tavoitella. Niin suloiselta kuin laakereillaan lepäily tuntuukin, se ei palvele sinua tai onnellisuuttasi pitkällä tähtäimellä. Pakottaudu siis liikkeelle, niin huomaat, miten vireystasosi nousee.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Joku saattaa nyt kyseenalaistaa motiivejasi tai toimintatapojasi. Saatat myös joutua napit vastakkain auktoriteettiasemassa olevan henkilön kanssa. Nyt sinun ei pidä antaa periksi vaan seistä rohkeasti oikeaksi kokemiesi asioiden takana. Sinä näet suuremman kokonaisuuden muiden takertuessa yksityiskohtiin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Mielialasi ja jaksamisesi vaihtelevat voimakkaasti, ja käytöksesi voi tuntua toisista äkkiväärältä ja arvaamattomalta. Kuuntele kehosi ja mielesi viestejä. Mitä väsyneempi tai stressaantuneempi olet, sitä huonommin pystyt kontrolloimaan sanojasi tai tekojasi. Huolehdi levon riittävyydestä, niin olosi tasoittuu.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jaksosta tulee antoisa, mikäli maltat pysyä hetkessä etkä lähde hajottamaan energiaasi liian laajalle. Pieni on nyt suurta, joten nauti tietoisesti arjen pienistä iloista sekä ystäviesi ja läheistesi seurasta. Suuriin suunnitelmiin harhautuminen tai liian ison palan haukkaaminen kostautuu heti ilon katoamisena.

X