Seuran viikkohoroskooppi 15.1.–21.1. – Hyvää syntymäpäivää, Jenni Banerjee!

Jaa artikkeli
Näyttelijä Jenni Banerjee on syntynyt 17.1.1981. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Jenni Banerjee on syntynyt 17.1.1981. Hyvää syntymäpäivää! © Markku Ulander/LK
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jenni Banerjee viettää syntymäpäiviään 17. tammikuuta – onnea!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinusta huokuu vakautta ja päättäväisyyttä, jotka tuovat sanoihisi ja olemukseesi uskottavuutta. Osaat ilmaista toiveesi ja ajatuksesi suoraan ja kiertelemättä, mutta kuitenkin niin lempeästi ja rakentavasti, että muut eivät koe niitä vaatimuksiksi tai saneluksi vaan lähtevät ilomielin toteuttamaan ideoitasi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet nyt erityisen vastuuntuntoinen ja otat kantaaksesi taakkoja, jotka eivät oikeastaan lainkaan kuuluisi sinulle. On hienoa olla avulias, mutta pidä huolta, ettet ole sitä liikaa omien tarpeidesi kustannuksella. Jos huomaat, että omat ihmissuhteesi tai harrastuksesi alkavat kärsiä, on aika arvioida tilanne uudelleen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakso suosii etenkin ihmissuhteita. Viihdyt nahoissasi, ja itsevarmuutesi lisää viehätysvoimaasi, mistä olet itsekin tietoinen. Nyt kannattaa olla aloitteellinen, jos olet ajatellut tehdä lähempää tuttavuutta jonkun kiinnostavan henkilön kanssa. Jos suhteissasi on ollut solmuja, ne on nyt mahdollista selvittää.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Vaikka ajoittaiset laiskuudenpuuskat nostavatkin nyt ehkä päätään, olet siitä huolimatta vahvasti matkalla kohti tavoitteitasi. Sinnikkyytesi ja kunnianhimosi palauttavat sinut kyllä ruotuun, joten älä pode huonoa omaatuntoa, vaikka välillä ottaisitkin hiukan rennommin. Jokin ihmissuhde on hieman jännitteinen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on nyt yllin kyllin päättäväisyyttä ja rohkeutta tehdä kaipaamiasi muutoksia. Ole kuitenkin tarkkana, ettet ala pelkästään suorittaa asioita, sillä se tekee sinusta kapeakatseisen. Vaali avoimuutta ja pidä aikataulusi väljänä, sillä jokin yllätys tai mutka matkassa osoittautuu myöhemmin onnenpotkuksi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jokin ongelma tai hankala ihmissuhde, jonka käsittelyä olet välttänyt, ponnahtaa pintaan sellaisella voimalla, ettet enää voi lakaista sitä maton alle. Vaikka asian kohtaaminen tuntuisikin vaikealta, aika sille on nyt otollinen, ja lopputuloksesta tulee mitä tyydyttävin, kunhan unohdat turhat valtataistelut.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jakso on menestyksekäs sekä ihmissuhteissa että työhön tai harrastuksiin liittyvissä projekteissa. Itseluottamuksesi on kohdallaan, etkä kaihda pientä kilpailua muiden kanssa, mikä saa sinut panemaan parastasi ja jopa ylittämään itsesi. Et silti pelaa vain omaan pussiisi, vaan olet iskussa myös yhteistyössä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Lannistut nyt vastoinkäymisten edessä tavallista herkemmin. Älä jätä asioita puolitiehen tai hoitamatta vain siksi, etteivät ne suju toiveidesi mukaan. Itseluottamuksesi kasvaa sitä mukaa kuin keksit uusia toimintatapoja tai luovia ratkaisuja, joiden avulla selvität esteet tieltäsi. Potentiaalia sinussa piisaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Osaat nyt hellittää ohjaksista ja suhtautua asioihin rennosti, minkä ansiosta ne rullaavat vaivatta eteenpäin, joskin eri tavalla tai järjestyksessä kuin mihin olet tottunut. Muut kokevat sinut hyvin viehättäväksi ja hakeutuvat mielellään seuraasi. Kauneudentajusi on korostunut, ja kohennat mieluusti kotiasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet ahne elämyksille ja seuralle ja turhaudut, jos jäät niitä paitsi. Rajoitukset ja poikkeusolosuhteet saattavat koetella sinua kovemmin kuin monia muita. Käytä luovuuttasi paikataksesi sosiaalisten kontaktien puutetta. Opiskele uutta tai elvytä jokin vanha harrastuksesi. Pidä kehosi ja mielesi aktiivisina.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Käyt kierroksilla ja haluat edistää keskeneräisiä asioita rivakasti. Se sopii niin kauan kuin ne koskevat pelkästään itseäsi, mutta jos hankkeisiin liittyy muita, on viisainta olla päsmäröimättä liikaa. Osoita muille luottamusta ja huomioi heidänkin mielipiteensä. Huomaat yllätykseksesi nauttivasi tiimityöstä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Edessäsi on hauska ja tapahtumarikas jakso. Olet odottavalla ja toiveikkaalla mielellä, ja se palkitaan mukavina ja onnekkaina sattumina. Hyväntuulisuutesi ja optimismisi tarttuvat muihinkin, ja pelkkä läsnäolosi saattaa olla jollekulle tärkeämpää kuin arvaatkaan. Olet antelias ja nautit voidessasi ilahduttaa.

X