Seuran viikkohoroskooppi 15.11.–21.11.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Huutokauppayrittäjä Aki Palsanmäki
Huutokauppayrittäjä Aki Palsanmäki on syntynyt 15.11.1969. Hyvää syntymäpäivää! © Tommi Tuomi / OM-arkisto

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Saatat tarvita nyt ympärillesi tavallista enemmän tilaa. Tämä on hyvä tiedostaa, sillä muuten huomaat pian olevasi jatkuvasti ärtynyt ilman näkyvää syytä. Kun annat itsellesi luvan vetäytyä välillä omiin oloihisi, vointisi kohenee, energiasi lisääntyy ja nautit sosiaalisesta kanssakäymisestä aivan eri tavalla.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Fokusointi ja priorisointi ovat jakson avainsanat. Päätä, mitä haluat saavuttaa tai minkä asian tahdot nyt asettaa elämässäsi etusijalle ja keskity siihen täysillä. Antaessasi asialle täyden huomiosi huomaat, mikä siinä vaatii mahdollisesti korjaamista ja saatat ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin saman tien.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Suuntaa katseesi tulevaan ja mieti, miltä osin haluat ehkä muuttaa elämääsi tai parantaa ihmissuhteitasi. Sen sijaan, että syyttelisit itseäsi tai muita jo tehdyistä virheistä, harjoita anteeksiantoa ja armollisuutta niin itseäsi kuin toisiakin kohtaan. Nyt aloittamasi hankkeet tai projektit saavat hyvän alun.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Keskity lataamaan akkujasi. Harrastuksille ja ystäville, jotka ovat kenties jääneet viime aikoina liian vähälle huomiolle, kannattaa nyt varata tietoisesti paljon aikaa. Työt ja muut velvoitteet hoituvat kyllä, sillä olet nopea ja tehokas ja ajatuksesi leikkaa terävästi. Jokin rahaan liittyvä yllätys odottaa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ajaudut helposti tunteidesi vietäväksi ja olet tavallista taipuvaisempi kehittelemään draamaa melko mitättömistäkin asioista. Moinen kuluttaa henkisiä voimavarojasi, joten annos realismia ja objektiivisuutta ei olisi pahitteeksi. Töissä olet ahkera ja aikaansaava, mutta kurssi kannattaa ajoittain tarkistaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Pyrit keinoja kaihtamatta kohti päämäärääsi ja saavutatkin nopeasti tuloksia. Varo kuitenkin tallomasta liian monille varpaille tai joudut jatkossa näkemään paljon vaivaa kolhiintuneiden ihmissuhteiden paikkailuun. Osaat nyt käyttää aikasi erittäin tehokkaasti ja ajaa niin omia kuin muidenkin asioita taiten.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Pidä erityisen hyvää huolta jaksamisestasi, sillä tunnollisuutesi ja ahkeruutesi saavat sinut helposti sivuuttamaan kehosi viestit ylikuormittumisesta tai levon tarpeesta, mikä voi pitkään jatkuessaan johtaa sairastumiseen tai voimiesi hiipumiseen. Iloa tuovat sykähdyttävät kohtaamiset ja antoisat keskustelut.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Tiedät olevasi oikealla polulla ja tekeväsi asiat oikein, mutta silti kohtaat nyt vastuksia ja hidasteita. Älä anna niiden vaikuttaa mielialaasi tai nakertaa motivaatiotasi vaan suhtaudu vaikeuksiin ja muutoksiin joustavasti ja myötäillen. Pian asiat lakkaavat takkuilemasta, ja harppaat jättiloikan eteenpäin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Eteesi avautuu yllättävä tilaisuus, johon kannattaa tarttua aikailematta, vaikka hirvittäisikin. Usko itseesi ja mahdollisuuksiisi. Nouset kyllä pian tilanteen tasalle ja ylikin, mikä vahvistaa itseluottamustasi. Jokin konfliktikin on mahdollinen. Ota sekin tilaisuutena kasvaa ja kohtaa se pakenemisen sijaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinun kannattaa omistautua hyvinvoinnillesi, sillä huonojen tai epäterveellisten tapojen parantaminen käy nyt tavallista helpommin. Ihmissuhteissasi on runsaasti lämpöä, ja jokin niistä syventyy ehkä entisestään. Sitoudut lujasti johonkin uuteen asiaan, hankkeeseen tai suhteeseen, mikä lupaa sille menestystä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Käyt kierroksilla, ja muilla on vaikeuksia seurata ajatustesi ja ideoidesi vuolasta virtaa. Olet myös tavallista alttiimpi heittäytymään tuumasta toimeen lyhyellä varoitusajalla. Jokin ideoistasi osoittautuu napakympiksi, mutta mitä kauemmin paahdat muistamatta levätä, sitä suuremmaksi virheiden riski kasvaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kaipaat ravintoa sielullesi ja aivoillesi ja pystyt omaksumaan suuria määriä tietoa. Nyt onkin tärkeää hankkiutua mielenkiintoisten asioiden ja henkilöiden pariin, sillä jos epäät itseltäsi tärkeät virikkeet ja tyydyt arkirutiineihisi, huomaat elämänilosi laskevan kuin lehmän häntä. Laajenna siis reviiriäsi.

X