Seuran viikkohoroskooppi 15.2.–21.2.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Eeva Kilpi
Kirjailija Eeva Kilpi on syntynyt 18.2.1928. Hyvää syntymäpäivää! © pekka holmström / om-arkisto

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Luvassa on kepeähkö jakso, joka tarjoaa yllättäviä käänteitä etenkin ihmissuhteissa. Itsevarmuutesi ja optimismisi palkitaan niin työhön liittyvissä asioissa kuin romanssirintamallakin. Olet taipuvaisempi antautumaan lyhyisiin suhteisiin tai kepeään flirttailuun kuin vakavaan seurusteluun. Älä särje sydämiä.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tunnet tavallista suurempaa hinkua päästä eteenpäin ja saada tunnustusta osaamisestasi. Olet myös poikkeuksellisen kilpailunahaluinen ja valmis tuomaan itseäsi ja ajatuksiasi rohkeasti esiin. Koska liikut mukavuusalueesi ulkopuolella, elämäsi on jännittävää mutta myös stressaavaa, joten panosta palautumiseen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

On yhteenvedon aika. Sinua huolestuttaneet tai surettaneet asiat saavat selityksen, ja pystyt näkemään niiden merkityksen laajemmassa perspektiivissä. Jumiutuneet energiat lähtevät taas liikkeelle, joten koet olevasi valmis uusiin haasteisiin ja kokemuksiin. Varo kuitenkin ottamasta turhia ja liian suuria riskejä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Energiasi on vahvaa, ja olet tavallista rohkeampi ja spontaanimpi. Varmista, että kanavoit tarmosi viisaasti, sillä jos sille ei löydy sopivaa purkautumisväylää, se saattaa räjähtää ilmoille turhautumisena tai raivonpuuskina. Voit nyt huoletta vaatia itseltäsi tavanomaista enemmän, joten nosta rima korkealle.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Joudut tekemään tosissasi töitä ja pysymään valppaana, mikäli haluat saada asiat sujumaan toivomallasi tavalla. Sinua haastetaan tavallista enemmän, ja varsinkin toiminta ja kommunikointi auktoriteettien kanssa saattaa olla hankalaa. Keskity olennaiseen ja yritä välttää sekä provosointia että ylireagointia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Itseluottamuksesi on huipussaan, mikä lisää vetovoimaasi ja suosiotasi muiden parissa. Olet poikkeuksellisen aloitekykyinen ja tuot ajatuksesi julki rohkeasti. Nyt on hyvä aika aloittaa uusia projekteja tai tehdä jokapäiväiseen elämään vaikuttavia muutoksia, sillä isoiltakin tuntuvat asiat etenevät vaivatta.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Raha-asiat ovat nyt monella tapaa keskiössä. Jakso suosii investointeja ja sopimuksia, mutta on tärkeää, että pidät langat omissa käsissäsi. Älä siis lähde mukaan sellaiseen, mitä et täysin ymmärrä. Romantiikkaa on tarjolla, mutta fyysisen läheisyyden lisäksi kaipaat nyt tavallista enemmän myös henkistä yhteyttä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet poikkeuksellisen avoin uusille tuttavuuksille, mikä on hyvä, sillä luvassa on tavallista erikoisempia kohtaamisia, joista jokin saattaa muuttaa elämäsi suuntaa radikaalistikin. Jokin hankkeesi saattaa kohdata yllättävää vastustusta. Älä tuhlaa energiaa puskemalla väkisin eteenpäin vaan hio strategiaasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Luvassa on miellyttävä jakso. Asiat tuntuvat loksahtelevan paikoilleen, ja tunnet selvästi olevasi oikealla tiellä. Kiinnostus henkiseen hyvinvointiin voi olla korostunut, ja luotat tavallista vahvemmin intuitioosi itsellesi sopivia valintoja ja päätöksiä tehdessäsi. Se taasen näkyy tehokkuutena ja työn ilona.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tunnet muutosten tulevan, mikä saa sinut varpaillesi. Jakson avainsana on sopeutuvuus. Mitä kovemmin vastustat sitä, mitä tapahtuu, sitä tukalammaksi ja raskaammaksi elämäsi käy. Jos kykenet suhtautumaan tulevaan avoimen uteliaasti, paine ja pelko hellittävät. Vaali sisäistä tasapainoasi ja pysy luottavaisena.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Elämäsi on aktiivista usealla rintamalla, ja pääset osalliseksi monista uusista kokemuksista ja tuttavuuksista. Ne rikastuttavat elämääsi, mutta myös kuormittavat sitä ja verottavat salakavalasti jaksamistasi. Jos huomaat unohtelevasi asioita tai ärtyväsi ilman syytä, se on merkki, että on aika hidastaa tahtia.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on oiva tilaisuus edistää itsellesi tärkeitä hankkeita ja saada niille ulkopuolista tukea, jos tajuat avata suusi oikeassa paikassa. Sekä fyysiset että henkiset voimavarasi ovat mittavat, mikä saattaa tuudittaa sinut vääränlaiseen kaikkivoipaisuuden tunteeseen ja harhaluuloon, ettet kaipaa muiden apua.

X