Seuran viikkohoroskooppi 15.3.–21.3.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jethro Rostedt
Tv-persoona ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt on syntynyt 17.3.1976. Onneksi olkoon syntymäpäivän johdosta! © Kari Pekonen / OM-arkisto

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet poikkeuksellisen jämäkkä ja yllät vaivatta tavoitteisiisi pysyen aikataulussa, budjetissa ja muissa määrätyissä rajoissa. Onnistuminen kohottaa itseluottamustasi ja tasoittaa tietä yhä isommille haasteille. Lisääntynyt itsevarmuus heijastuu myös ihmissuhteisiisi ja nostaa kurssiasi parisuhdemarkkinoilla.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Mielesi harhailee helposti, joten tarkkaa keskittymistä vaativien töiden teko on nyt tavanomaista haastavampaa. Pidä suosiolla taukoja ja pura liika energiasi vaikka liikuntaan. Lisäriesaa aiheuttavat sinusta riippumattomat viivästykset ja peruuntumiset, joten pitkää pinnaa ja joustavaa asennetta tarvitaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet päättäväinen ja periksiantamaton, ja sääliksi käykin sitä, joka nyt asettuu tiellesi poikkiteloin. Koeta silti ottaa toistenkin mielipiteet ja tunteet huomioon päämäärääsi kohti rynniessäsi, jottet tule tehneeksi hallaa ihmissuhteillesi. Saat nyt halutessasi paljon aikaan, joten käytä pursuava energiasi viisaasti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sisäinen tasapainosi on hyvä, ja se heijastuu myös ihmissuhteisiisi tuoden niihin harmoniaa ja lempeyttä. Jakso suosii lomaa tai muuten vaatimuksista vapaata olemista. Luovuutesi puhkeaa kukkaan, kunhan vain annat sille tilaa ja mahdollisuuden. Jos lomailu ei onnistu, pyri vaalimaan stressittömyyttä työssäsi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus astua isompiin saappaisiin. Kyse saattaa olla uudesta työstä tai muusta entistä merkittävämmästä roolista jollakin elämäsi osa-alueella. Olet tavanomaista itsevarmempi ja osaat tuoda ideasi ja ajatuksesi muut vakuuttavalla tavalla julki. Myös ihmissuhteesi ovat lujalla pohjalla.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämäsi on murroksessa, ja rimpuilet irti ahtaiksi käyneistä rooleista tai ihmissuhteista. Myös rutiinisi menevät uusiksi, joten älä ihmettele, jos läheisesi ovat huolissaan tai hämillään. Mieti, mitkä asiat elämässäsi kaipaavat todellista muutosta, ja keskity niihin. Älä myllerrä kaikkea vain vaihtelun vuoksi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Kohdallesi osuu monia mielenkiintoisia kohtaamisia, kunhan vain pidät silmäsi ja mielesi avoimina. Jokin niistä voi innostaa sinut aivan uusille urille tai tuoda ainakin piristystä ja inspiraatiota nykyiseen elämääsi. Mielesi on utelias ja vastaanottavainen, joten muut jakavat mieluusti ajatuksiaan kanssasi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Kommunikointisi ei ole nyt niin sujuvaa kuin tavallisesti, ja väärinymmärrykset ja loukatut tunteet hämmentävät ja ärsyttävät sinua. Olet myös altis kadottamaan tavaroitasi sekä unohtelemaan asioita, mikä kiristää pinnaasi entisestään. Nyt olisikin tärkeää puhaltaa peli poikki ja vetää rauhassa vähän henkeä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Äkkinäiset muutokset suunnitelmiin testaavat kykyäsi reagoida ja sopeutua yllättäviin tilanteisiin. Mitä enemmän vastustat odottamattomia tapahtumia, sitä takkuisemmaksi kaikki muuttuu. Pyri siis löytämään itsestäsi letkeyttä ja joustavuutta ja anna myös muiden kantaa vastuuta, niin pääset huomattavasti vähemmällä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakso suosii rakkautta ja romantiikkaa sekä kaikkea muutakin hyvää, mitä elämällä on tarjota. Älä siis säästele tunteenilmauksia tai aikaasi vaan siirrä suosiolla arkiset asiat tuonnemmaksi. Myös raha-asiasi ovat suotuisalla tolalla, joten jokin pitkään pohtimasi hankinta saattaisi nyt olla ajankohtainen.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Uskollisuutesi ja lojaaliutesi ihmissuhteissa tulevat palkituiksi. Jokin ihmissuhde saattaa syventyä entisestään tai sen luonne muuttuu. Elämässäsi on menossa jokin suurempi muutos, mutta se tapahtuu niin hitaasti ja luontevasti, ettei sinulta vaadita sen ihmeempiä toimenpiteitä asian loppuun saattamiseksi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Käytöksesi voi ulkopuolisen silmissä vaikuttaa oudolta tai epäjohdonmukaiselta, mutta itse tiedät tarkkaan, mitä haluat ja olet tekemässä. Vaikka onkin ajan haaskausta yrittää perustella tekojesi järkevyyttä kaikille ihmettelijöille, on kuitenkin hyvä, että pidät lähimmät ihmiset ajan tasalla aikomuksiesi suhteen.

X