Seuran viikkohoroskooppi 15.5.–21.5. – Hyvää syntymäpäivää, Martti Syrjä!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Laulaja Martti Syrjä
Laulaja Martti Syrjä on syntynyt 17.5.1959. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Pekka Nieminen/om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Martti Syrjä viettää syntymäpäiviään 17. toukokuuta – onnea!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet vireä ja tavanomaista itsevarmempi ja aloitteellisempi. Jakso sopiikin mitä mainioimmin lähtölaukaukselle kohti jotain uutta tavoitetta. Älä ole turhan vaatimaton miettiessäsi, mitä haluaisit saavuttaa. Nosta vain rima rohkeasti korkealle ja pohdi, mikä voisi olla ensimmäinen etappi matkallasi tavoitettasi kohti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Käyt ylikierroksilla, mikä voi johtaa turhiin yhteentörmäyksiin muiden kanssa. Vaikka et ehkä pystykään suhtautumaan asioihin ja arjen hankaluuksiin leppoisasti, pyri silti purkamaan turhautuneisuuttasi ja pakkautunutta energiaasi mahdollisimman hedelmällisellä tavalla, vaikka tavallista raskaammalla treenillä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Keskitä huomiosi sisäänpäin ja kuulostele, miten voit. Kun onnistut löytämään tasapainon ja elämään arvojesi mukaista elämää, puhkeat kukkaan ja huomaat niin henkisen kuin fyysisenkin ryhtisi oikenevan. Tämä ei jää muiltakaan huomaamatta, minkä voit itsekin todeta lisääntyneenä kiinnostuksena seuraasi kohtaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet nyt tavallista avoimempi ja vastaanottavaisempi muiden ajatuksille ja huolille. Sen sijaan, että kiirehtisit aina tuomaan esiin omia ehdotuksiasi, pysyttelet mielelläsi vaihteeksi taka-alalla ja annat muiden päteä. Mutta sitten kun avaat suusi, on sanottavasi poikkeuksellisen viisasta ja punnittua puhetta.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakso tuo mukanaan hieman haasteita, mutta käytännönläheisyytesi, analyyttisyytesi ja järkevyytesi antavat sinulle hyvät työkalut selvitä niistä. Hankausta aiheuttavat lähinnä stressaantuneet ja ärtyisät henkilöt ympärilläsi, jotka purkavat pahaa oloaan kyseenalaistamalla hyvätkin ehdotukset. Kärsivällisyyttä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Muut tuntuvat nyt kokevan sinut hyvin puoleensavetäväksi, ja viehätysvoimasi puree piintyneimpiinkin ärripurreihin ilman että teet mitään erikoista. Nyt jos koskaan sinun kannattaa pyytää palveluksia ja tukea suunnitelmillesi, sillä taianomainen jakso ei kestä loputtomiin. Luvassa on mukavia yllätyksiä, ehkä lahjakin.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kaipaat elämääsi harmoniaa ja onnistutkin loihtimaan sitä ympärillesi käyttäytymällä tavallista sovinnollisemmin ja suhtautumalla toisiin ja asioihin avoimemmin ja pehmeämmin. Kun hellität liiasta kontrollista ja päsmäröinnistä, huomaat asioiden kulkevan parempaan suuntaan kuin itsestään. Ystävät tuovat iloa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Koet tarvetta tuntea, että teoillasi on merkitystä ja että ajatuksiasi kuunnellaan. Se on luonnollista, mutta liika yrittäminen ja ideoiden tuputtaminen voi saada toiset takajaloilleen ja kääntymään sinua vastaan. Ota käyttöön pehmeämmät keinot. Anna tilaa ja aikaa niin muille kuin itsellesikin ja vaali huumoria.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Luvassa on yllättävä muutos, joka voi vaikuttaa joko raha-asioihisi tai asumiseesi. Vaikka et voikaan vaikuttaa siihen, mitä nurkan takana odottaa, voit kuitenkin vaalia positiivista ja avointa asennetta ja pyrkiä tietoisesti olemaan hermoilematta turhia. Luota itseesi ja siihen, että osaat toimia järkevästi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jos olet joutunut kipuilemaan jonkin hankalan tunteen kanssa, siihen on luvassa helpotusta. Sinusta löytyy nyt ylimääräinen annos ymmärrystä ja empatiaa niin muita ihmisiä kuin itseäsikin kohtaan, ja osaat nähdä asioiden väliset syy-yhteydet yllättävän selkeästi. Jokin oivallus voi ohjata sinut uudelle polulle.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Olet energinen ja haluat pysyä liikkeessä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Jos tunnet, että joudut rajoittamaan potentiaaliasi, se kostautuu mielialasi laskuna tai huonotuulisuutena. Ole luova ja keksi erilaisia tapoja ylläpitää hyvää virettäsi. Voisiko uusi kunto-ohjelma tai taideprojekti olla sellainen?

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ilmaisusi on nyt tarkkaa ja vakuuttavaa, joten jakso tarjoaa otollisen tilaisuuden neuvotella ja ottaa esiin hankaliltakin tuntuvia asioita. Arvostelukykysi ja harkintakykysi ovat huipussaan, joten osaat nyt tehdä itsesi ja läheistesi hyvinvointia edistäviä päätöksiä pelkäämättä niiden osoittautuvan vääriksi.

X