Seuran viikkohoroskooppi 15.7-21.7. – Muistatko tällä viikolla syntyneen tv-kuuluttaja Arja Tuomarilan?

Jaa artikkeli
Arja Tuomarila
Iskelmälaulaja ja tv-kuuluttaja Arja Tuomarila syntyi 18.7.1941 © Ari Heinonen/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Tv-kuuluttaja ja iskelmälaulaja Arja Tuomarila syntyi 18. heinäkuuta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Saat seilata suotuisissa tuulissa. Sinulla tuntuu nyt olevan onnea erityisesti ihmissuhteissasi. Tutustut helposti uusiin ihmisiin, jotka tuovat elämääsi joko romanttista värinää tai rikastuttavat sitä muulla tavoin. Raha-asiasi ovat hyvällä tolalla tai ainakin niissä on luvassa käänne parempaan suuntaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Et tyydy vähään vaan tähtäät parhaaseen mahdolliseen, oli kyse sitten työstä, lomasta, hankinnoista tai ihmissuhteista. Muissa ihmisissä rohkeutesi ja intohimosi voivat herättää pelonsekaista kunnioitusta jopa niin, etteivät he välttämättä uskalla sanoa mielipiteitään suoraan. Muista, että tekemisesi vaikuttavat myös muihin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jos olet ollut stressaantunut tai käynyt kierroksilla, nyt helpottaa. Osaat suhtautua asioihin rennommin etkä ole niin kärkäs vaatimaan tehokkuutta itseltäsi tai muilta. Antaudu nautinnoille ja anna sensuellin puolesi nousta pintaan. Romantiikka ja paineeton yhdessäolo hyvässä seurassa sulostuttavat elämääsi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakson parasta antia ovat erilaiset kohtaamiset. Kaikki ei aina suju suunnitelmiesi mukaan, mutta ristiriidoistakin osaat luovia selville vesille molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Sinulla on tarve antaa itsestäsi hyvä vaikutelma, joten satsaat ehkä tavallistakin enemmän ulkonäköösi ja itseilmaisuusi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet aktiivinen ja kunnianhimoinen, joten leppoisan lomatunnelmaan saavuttaminen voi nyt asettaa haasteita. Tee toki asioita, joista nautit tai jotka koet tärkeiksi, mutta älä edellytä muilta samanlaista paloa ja antautumista hankkeillesi. Pyri olemaan empaattinen ja kunnioita myös muita ja heidän tarpeitaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet melko kilpailunhaluinen ja haluat ehkä päästä pätemään sellaisissakin tilanteissa, joihin pyrkiminen toisten päihittämiseen ei oikein sovi. Kuulostele muiden reaktioita ja ota askel taaksepäin, jos havaitset ärtymystä. Mittele voimiasi ja kykyjäsi samanhenkisten kanssa ilman että ilo ja hauskuus kärsivät.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Päiväsi täyttyvät arkisista velvoitteista tai muiden kiistojen selvittelystä. Suoriudut kaikesta tunnollisuutesi ja ahkeruutesi ansiosta, mutta kovin riemukas jakso ei ole. Jos romantiikka vähänkään nostaa päätään tai saat kutsun iltaa istumaan, tartu tilaisuuteen hanakasti. Olet ansainnut myös hauskanpitoa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sisäinen rauha on nyt kaiken A ja O, joten etsi jokin keino, jolla levoton mielesi tyyntyy. Pääset alkuun karsimalla kaiken ei-pakollisen tekemisen ja kohtaamiset, jotka saavat pinnasi kiristymään. Ei ole huono idea viettää aikaa aivan yksinkään. Kun mielesi häly hälvenee, kuulet taas omat, aidot ajatuksesi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Parasta antia ovat kiintoisat kohtaamiset ja keskustelut. Mielesi on avoin uudelle, ja näkemyksesi voivat avartua entisestään tai muuttaa hieman muotoaan, mikä tuo elämääsi kihelmöintiä ja sytyttää sinussa halun syventää tietämystäsi entisestään. Et silti ui vain syvissä vesissä vaan arvostat myös kepeää hauskanpitoa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Osaat halutessasi ottaa rennosti ja sille päälle sattuessasi olla hulvatonta seuraa. Nyt kannattaakin lomailla, jos vain mahdollista. Jos aloitat jonkin projektin, siihen ei pidä suhtautua liian ryppyotsaisesti vaan antaa kokeilulle ja leikittelylle sijansa. Se ei suinkaan tarkoita sitä, että hanke menisi pieleen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinun voi nyt olla vaikea rentoutua, sillä mielesi on aktiivinen ja jopa levoton. Olet myös tavallista impulsiivisempi ja tahdot ryhtyä toteuttamaan ideoitasi saman tien. Läheisesi eivät välttämättä ole lainkaan samalla aaltopituudella, joten pieniä yhteentörmäyksiä voi tulla. Toteuta itseäsi jyräämättä muita.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ilmaise tunteesi suoraan niiden kohteelle, sillä jakso suosii rehellisyyttä ja aitoutta ihmissuhteissa. Myös orastavat tai pinnan alla kytevät ongelmat kannattaa nyt ottaa käsittelyyn, sillä kykenet poikkeuksellisen rakentavaan ja vastavuoroiseen kommunikointiin. Menestyt kaikessa, mitä teet aidosta halustasi.

 

X