Seuran viikkohoroskooppi 16.11.–22.11.

Huutokauppayrittäjä
Vuonna 1969 syntynyt huutokauppayrittäjä Aki Palsanmäki viettää syntymäpäiväänsä 15.11. Iloa juhlapäivään! © TOMMI TUOMI / OM-ARKISTO

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Suurten tapahtumien ja ihmisjoukkojen sijaan kannattaa viettää aikaa hiljaisuudessa tai vain läheisimpien ihmisten seurassa. Liialliset ärsykkeet suistavat sinut helposti tasapainosta, mikä heijastuu ikävästi kaikkeen tekemiseesi. Kun sen sijaan teet vähemmän mutta hitaammin, saat työstäsi iloa ja nautintoa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Et voi revetä kaikkialle, joten joudut pakostakin priorisoimaan tekemisiäsi ja karsimaan tapaamisia. Jokin hankkeesi, johon olet panostanut paljon, ottaa yllättäen takapakkia. Älä panikoi äläkä lannistu vaan mieti, mitä asian hyväksi on tehtävissä. Tämän hetken epäonni saattaa hyvinkin vaihtua pian isoksi iloksi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Älä esitä urheampaa tai jaksavampaa kuin olet, vaan tunnusta, että rajasi alkavat tulla vastaan. Kaipaat vaihtelua arjen töihin ja harmauteen, ja jos kiellät sen itseltäsi, vajoat pian kaulaasi myöten synkkyyden suohon. Vaali siis iloa ja suo itsellesi nautintoja ja lepoa. Se ei tee sinusta laiskaa tai huonoa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Luvassa on vakaa ja harmoninen jakso, jonka voisit käyttää hyväksesi vaikkapa luotaamalla katseesi tulevaan. Mikäli kaipaat jonkinlaista muutosta elämääsi, nyt on hyvä hetki miettiä, miten sen voisi parhaiten toteuttaa. Visiosi ovat selkeitä, ja vakaumuksesi auttaa sinua pysymään nyt tekemiesi päätösten takana.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Ihmissuhteesi ovat harmonisia ja antavat sinulle vakaan pohjan, jolta voit ponnistaa kohti uusia haasteita vaikkapa työelämässä. Satsaa hieman nykyistä enemmän niihin asioihin, joissa tahdot kehittyä ja päästä eteenpäin, sillä ilman omaa panostasi mitään merkittävää ei tapahdu. Mieti, mitä haluat saavuttaa ja toimi.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Melankoliaa ja vauhdin hidastumista on nyt vaikea välttää, mutta niilläkin on positiivinen puolensa, ja oikea suhtautumistapa auttaa sinua kaivamaan sen esiin. Tutki rauhassa tuntemuksiasi ja tee yhteenvetoa tähänastisesta elämästäsi. Maistele kokemuksiasi ja kehu itseäsi tekemistäsi ja oppimistasi asioista.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ihmissuhteissa kaivataan hienotunteisuutta ja herkkyyttä, jotta et ajaudu turhiin kahnauksiin tai umpikujiin. Voimiesi tunnossa eteenpäin rynniessäsi sinulta on jäänyt huomaamatta, että joku läheisesi kaipaisi kipeästi tukeasi. Vähennä yletöntä sauhuamista ja kuuntele, mitä itsellesi ja rakkaimmillesi kuuluu.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet hilpeä ja energinen ja suhtaudut elämään kevyellä asenteella, joten kaamosväsymyksen kourissa kamppailevien kanssaihmisten silmissä olet harvinainen kuin yksisarvinen. Toiset kokevatkin sinut suunnattoman puoleensavetäväksi ja hakeutuvat mielellään läheisyyteesi imeäkseen itseensä positiivista energiaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elämäsi kulkee mukavasti tuttua latua, eikä mikään tunnu ihmeemmin uhkaavan sen rauhaa ja tasapainoa. Ainoa varoituksen sana koskee energiasi riittävyyttä. Jos kiihdytät yhtäkkiä liikaa tahtia tai otat kontollesi liian vaativia projekteja, huomaat takkisi tyhjenevän hämmästyttävän nopeasti. Maltti on valttia.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Älä laiminlyö itsesi hoitamista, vaan nosta se nyt tärkeysjärjestyksesi kärkeen. Varaa viimein aika hammaslääkäriin tai hoida se, mitä ikinä oletkaan pitkittänyt loputtomiin. Muista, että sinua on vain yksi ja olet hellän huolenpidon arvoinen. Ystävyyssuhteet tuovat paljon iloa, joten varaa aikaa myös niille.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Itseilmaisusi on huipussaan, ja ilmaiset mielipiteesi ja ajatuksesi tarkasti ja vivahteikkaasti. Ehkä kannattaa kirjoittaa jotain muistiinkin. Nautit sisällöltään rikkaista keskusteluista ja väittelyistä, ja pääsetkin loistamaan niissä useaan otteeseen. Joku yrittää epätoivoisesti saada huomiotasi puoleensa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Mielialasi heittelehtii, mutta saldo jää silti ehdottomasti plussan puolelle. Pahan tuulen puuskasi saattavat liittyä verensokerin laskemiseen tai unenpuutteeseen, joten kiinnitä aiempaa enemmän huomiota perusasioihin ja tee tarpeen mukaan elintapojasi koskevia parannuksia. Hakeudu kauniiden asioiden äärelle.