Seuran viikkohoroskooppi 16.–22.4. – Hyvää syntymäpäivää, Hector!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Hector
© Tommi Tuomi/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Hector viettää syntymäpäiviään 20. huhtikuuta. Paljon onnea, Hector!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Et hötkyile, mutta näennäisestä leppoisuudestasi huolimatta saat edistettyä itsellesi asettamiasi tavoitteita roimasti. Jos sellaisia ei ole, nyt on mitä mainioin hetki miettiä, mitä uutta haluaisit oppia tai sisällyttää elämääsi tulevaisuudessa. Olet itsevarma ja tasapainoinen ja osaat tehdä oikeat päätökset.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinun kannattaa nyt panostaa läheisiin ihmissuhteisiisi. Jos niissä esiintyy hankausta, kiinnitä huomiota omaan käyttäytymiseesi ja siihen, millaista vastakaikua se herättää. Jos tuloksena on kiistoja ja mielipahaa, vaihda lähestymistapaa. Kuunteleminen on A ja O. Taloustilanteeseesi voi olla tulossa suotuisa käänne.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Luovuutesi on huipussaan, joten sitä kannattaa hyödyntää sekä itsesi ilmaisemisessa että pulmien ratkaisemisessa ja ihmissuhteissa. Pienellä panostuksella saat puhallettua uutta hehkua väljähtäneeseen suhteeseen tai piristettyä alamaissa olevaa ystävää. Ehkä innostut raivaamaan elämääsi tilaa jollekin uudelle.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olosi on hieman vetämätön, ja haluaisit mennä siitä, missä aita on matalin. On hyvä tiedostaa levon tarve, mutta liika vätystely ja töiden laiminlyöminen eivät tuo kestävää helpotusta vaan pelkästään pitkittävät hankalaa tilannetta. Tee joka päivä jotain hyödyllistä ja palkitse sitten itsesi jollain mukavalla.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Osaat nyt tehdä sekä omasta että läheistesi elämästä tavallista mukavampaa. Keskustelutaitosi ovat huipussaan, ja uhkut muutenkin tavallista suurempaa vetovoimaa. Myös kukkaronnyörisi ovat normaalia höllemmällä, ja saatat innostua hankkimaan jotain mukavaa omaksi tai rakkaidesi iloksi. Jokin haaveesi toteutuu.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet melko ailahtelevainen, mutta niinä hetkinä, kun pystyt keskittymään ja tiedät, mitä haluat, olet pysäyttämätön. Älä tuhlaa suotta energiaasi voivotteluun tai toisten syyttelyyn vaan ota vastuu omasta tyytyväisyydestäsi. Mitä enemmän huomaat voivasi vaikuttaa asioihin itse, sitä vakaammaksi mielesi muuttuu.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Elämäsi on nyt hektisempää kuin välittäisit, ja sen seurauksena pinnasi on kireällä. Tiedosta, ettet voi olla useammassa kuin yhdessä paikassa kerrallaan ja pyri olemaan aidosti läsnä siellä, missä kulloinkin olet. Se vähentää väärinymmärrysten ja virheiden riskiä ja laskee kierroksiasi. Keskity olennaiseen.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Elämässäsi sattuu ja tapahtuu nyt paljon. Vireesi on hyvä, ja suhtaudut asioihin ja ihmisiin ympärilläsi avoimesti ja kiinnostuneesti. Saattaa olla, että huomaat nyt jonkin asian, unelman tai ihmissuhteen, jota olet pitänyt aiemmin tärkeänä, menettäneen merkitystään. Mieti, onko se kenties tullut tiensä päähän.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Järkesi leikkaa kuin partaveitsi. Et ole kenenkään huiputettavissa tai puhuttavissa ympäri tekemään mitään, mitä et aidosti halua. Silti onnistut tuomaan mielipiteesi julki niin, ettei vastapuoli loukkaannu tai koe tulleensa torjutuksi. Saat mielihyvää jonkin oman projektin suunnittelusta ja käynnistämisestä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin vastoinkäyminen vetää mielesi matalaksi. Ei ole kuitenkaan syytä vajota synkkyyteen, sillä ongelmat ovat väliaikaisia ja ratkeavat aikanaan. Älä yritä pakottaa asioita väkisin haluamaasi suuntaan vaan hyväksy, että prosessi vie aikansa, ja lopputulos voi olla hyvä, vaikka se olisikin jonkun muun ansiota.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Osaat nyt ilmaista itseäsi tavallistakin vivahteikkaammin, mikä voi innostaa sinua kirjaamaan ajatuksiasi ylös tai tuomaan niitä julki jollain muulla luovalla tavalla. Ihmissuhteissasi tapahtuu, ja jokin uusi tuttavuus voi saada perhosia lepattamaan vatsassasi. Älä kuitenkaan ryntää uuteen suhteeseen suin päin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Palat halusta päästä esittelemään taitojasi etkä pane pahaksesi pientä kilpailuakaan. Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet tehdä onnistuneita rahaan liittyviä päätöksiä. Myös ihmissuhteissa puhaltavat suotuisat tuulet. Ole aloitteellinen, mikäli haluat laajentaa tuttavapiiriäsi tai korjata välejäsi johonkuhun.

Lue myös: Hector katsoi kuolemaa silmästä silmään – sanooko Heikki Harma nyt lopulliset hyvästit musiikkiuralleen?

X