Seuran viikkohoroskooppi 16.8.–22.8.

Jaa artikkeli
Katri Helena Kalaoja
Laulaja Katri Helena Kalaoja on syntynyt 17.8.1945. Hyvää syntymäpäivää! © mirva kakko / om-arkisto

Leijona

(23.7.–22.8.)

Elämässäsi riittää nyt vauhtia, eikä aikaa asioiden ja päätösten huolelliseen valmisteluun ole välttämättä niin paljon kuin toivoisit. Luota intuitioosi ja ensivaikutelmiin, ne auttavat sinua suunnistamaan kaoottisissa tilanteissa eteenpäin luotettavammin kuin viileä laskelmointi. Rauhallisempi jakso odottaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Sinulla on nyt valtavasti energiaa, joka olisi hyvä saada kanavoitua hedelmällisellä tavalla vaikkapa astetta raskaampaan liikuntaan, puutarhatöihin tai suursiivoukseen. Muuten on vaarana, että se ryöpsähtää esiin ikävämmillä tavoilla, kuten vaikkapa pikkuasioista raivostumisina tai päällepäsmäröintinä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ihmissuhteet ovat nyt hyvin vahvasti esillä. Suhteet, jotka ovat vankalla pohjalla, antavat tavallistakin enemmän, mutta pienetkin jännitteet, salaisuudet tai hampaankoloon jääneet asiat pyrkivät nyt päivänvaloon ja vaativat selvittelyä. Vaikeiden asioiden käsittely on rankkaa, mutta lopputulos palkitsee.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet energinen ja pursuat vastustamatonta vetovoimaa, joka näkyy ja tuntuu sekä romanttisessa kanssakäymisessä että arkisemmissa hankkeissa. Olet sangen kilpailunhaluinen, mutta halutessasi myös oivallinen joukkuepelaaja, joten jos yhdistät voimavarasi jonkun samanhenkisen kanssa, menestys on takuuvarmaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Energiasi on latautunutta, ja olet altis ajamaan asioitasi melkoisella vimmalla, mikä voi tuntua toisista turhalta pomottamiselta tai itsekeskeiseltä tavalta toimia. Pidä huoli, että purat ainakin osan energiastasi puhtaasti fyysiseen toimintaan, niin ajatteluusi ja käytökseesi tulee lisää rentoutta ja joustavuutta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Vireesi on mitä mainioin ja suuntasi vahvasti eteenpäin. Näet nyt selkeästi, mitä haluat saavuttaa ja miten sinun tulee tavoitteeseen päästäksesi toimia. Sinusta säteilevä itsevarmuus ja päättäväisyys tekevät vaikutuksen muihin, ja seuraasi hakeudutaan mieluusti. Romanttiset suhteet suorastaan kukoistavat.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elämäsi on varsin ennalta-arvaamatonta, sillä lukuisat muutokset aikatauluissa tai suunnitelmissa tekevät jokaisesta päivästä arvoituksen. Olet lyhytjännitteinen ja hermostunut, mikä lisää stressiäsi entisestään. Nyt ei ole oikea hetki tehdä isoja päätöksiä. Keskity selättämään yksi ongelma kerrallaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Koet, että toiset haastavat ajatuksiasi ja ideoitasi tai seisovat tavoittelemasi unelman tiellä. Kanssakäymisessä on muutenkin ongelmia, ja tunnet usein tulevasi väärinymmärretyksi tai vähätellyksi. Sen sijaan, että tuhlaisit energiaasi turhiin taisteluihin tai yrittäisit puhua muita puolellesi, ota aikalisä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet tavanomaista hellyydenkipeämpi, mutta et ehkä osaa tuoda tarvettasi esiin hedelmällisellä ja selkeällä tavalla, vaan se purkautuu oikutteluna ja äkkipikaisuutena. Olosi muuttuu sitä hankalammaksi, mitä enemmän purat pahaa mieltäsi läheisiisi, joten uppoudu pieneen itsetutkiskeluun ja säästä heidät kiukuttelultasi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tutut rutiinit ja valmiit suunnitelmat joutuvat nyt melkoiseen myllytykseen. Monenlaisia yllätyksiä ja muutoksia on luvassa, ja on selvää, että ne kiristävät pinnaasi ja vaikeuttavat arkeasi. Yritä silti pitää kiinni mielenrauhasta ja huumorintajustasi. Mitä joustavamman asenteen pystyt omaksumaan, sitä parempi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Osaksesi lankeaa yhä enemmän vastuita ja velvollisuuksia, joiden kylkiäisenä elämääsi tulee myös lisää stressiä ja vähemmän vapautta. Pystyt kyllä nousemaan tilanteen tasalle ja suoriutumaan tehtävistäsi, mutta yleinen tyytyväisyytesi laskee, mikäli hauskanpito ja vapaa-aika jäävät liian vähälle.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet poikkeuksellisen karismaattinen ja nopealiikkeinen ja teet nyt aikeesi selviksi suoraan ja siekailematta, mikä saattaa yllättää lähipiirisi, joka on tottunut mukautuvampaan puoleesi. Sen sijaan vieraampiin varma esiintymisesi tekee välittömästi suuren vaikutuksen. Ajatuksiasi kuunnellaan ja arvostetaan.

X