Seuran viikkohoroskooppi 17.1.–23.1.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Urheiluselostaja Antero Mertaranta on syntynyt 17.1.1956. Seura toivottaa hyvää syntymäpäivää!
Urheiluselostaja Antero Mertaranta on syntynyt 17.1.1956. Seura toivottaa hyvää syntymäpäivää! © Pekka Nieminen / om-arkisto

Kauris

(22.12.–19.1.)

Asiat tuntuvat sujuvan epätavallisen vaivattomasti ja näennäiset vastoinkäymisetkin kääntyvän voitoksesi ilman että joudut ponnistelemaan niiden eteen. Kyse ei kuitenkaan ole satumaisesta tuurista, vaan hyvin tekemästäsi pohjatyöstä ja taitavasta verkostoitumisesta, jonka ansiosta saat helposti apua ja tukea.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Seuraelämä antaa sinulle nyt monia unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä. Uudet tuttavuudet rikastuttavat elämääsi, ja vanhojen ystävien kanssa on mukava muistella koettuja seikkailuja. Töissä ja arjen askareissa sen sijaan motivaatio saattaa olla hivenen hakusessa. Pyri löytämään tasapaino työn ja huvin välille.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Luvassa on hieno jakso, joka tarjoaa menestystä niin työssä kuin rakkaudessakin. Roolisi jossain hankkeessa nousee keskeiseksi, ja sinuun kohdistuu suuria odotuksia, jotka onnistut jopa ylittämään. Ihmissuhteissa riittää lämpöä, ja jokin jo hiipumassa ollut suhde saattaa peräti puhjeta uudelleen täyteen roihuun.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla riittää virtaa käytettäväksi moninaisiin hankkeisiisi. Vaarana on, että ryhdyt tuumasta toimeen liiankin nopeasti, jolloin muut asiat jäävät kesken, tai että suunnitelmasi osoittautuu heikoksi, ja tulet heittäneeksi aikaa ja muita resursseja hukkaan. Valitse tarkoin, mihin haluat nyt panostaa äläkä hötkyile.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Huomaat kenties kuormittuneesi viime aikoina liiaksi, mikä voi tuntua kolotuksina, mielialan ailahteluna tai univaikeuksina. Aseta vaihteeksi oma hyvinvointisi etusijalle äläkä vaadi itseltäsi kohtuuttomia. Kun kohtelet itseäsi armollisesti ja rajojasi kunnioittaen, olosi kohenee ja tunnet voimiesi palaavan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Asiat etenevät nyt mielestäsi aivan liian verkkaisesti, mutta niiden nopeuttaminen ei ole sinun vallassasi, joten ei auta kuin harjoitella kärsivällisyyttä. Turhautuminen saa sinut helposti etsimään säpinää muualta, ja saatat jopa innostua kurkkimaan aidan yli, josko ruoho sen toisella puolen olisi vihreämpää.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elämästäsi puuttuu nyt ennalta-arvattavuus, ja joudut sopeutumaan nopeasti yllättäviin muutoksiin. Jatkuva varpaillaan olo ja hätäisesti tehtävät päätökset syövät voimavarojasi ja nostavat stressitasoasi. Lohduttaudu sillä, että myllerrys on tilapäistä ja asiat palautuvat pian ennalleen. Etsi keinoja rentoutua..

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakso suosii erityisesti ihmissuhteita. Jo olemassa olevissa suhteissa vallitsee harmonia, jota kannattaa vaalia vaikka siten, ettet joka tilanteessa pyri saamaan viimeistä sanaa itsellesi. Elämääsi astuu ehkä myös uusi kiehtova tuttavuus, joka voi vaikuttaa tulevaisuutta koskeviin ratkaisuihisi suurestikin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jos olet yleensäkin päämäärätietoinen ja kurinalainen, nyt nuo ominaisuutesi ovat tavallistakin korostuneempia. Nyt jos koskaan kannattaakin lähteä tavoittelemaan sitä kaikkein suurinta unelmaa ja heittää turha vaatimattomuus romukoppaan. Menestyt sitä paremmin, mitä enemmän rohkenet luottaa omiin visioihisi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinulla riittää suunnitelmia ja unelmia, mutta et tahdo saada tehdyksi paljoakaan niiden toteuttamiseksi. Pienikin konkreettinen teko auttaisi sinua pääsemään alkuun, joten mieti, mikä voisi olla ensimmäinen askel, jonka otat haaveesi eteen. Taipumustasi hyväuskoisuuteen voit suitsia tarkistamalla faktat.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet jonkin suuren oivalluksen kynnyksellä, mutta sen puhkeaminen päivänvaloon vaatii tilaa ja rauhaa, joten etsi mahdollisimman paljon tilaisuuksia viettää kiireetöntä aikaa omissa oloissasi. Muiden seurassa vauhtisi kiihtyy kuin huomaamatta, ja vaikka saatkin paljon aikaiseksi, se tapahtuu toisten ehdoilla

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla riittää ideoita, mutta ei kärsivällisyyttä niiden toteuttamiseen. Lopputuloksena on hedelmätöntä säntäilyä, mikä hermostuttaa läheisiäsi ja alkaa ennen pitkää harmittaa itseäsikin. Nyt kannattaisikin ottaa aikalisä, miettiä mihin suuntaan haluat lähteä, ja päättää sen jälkeen pysyä tiukasti kurssissa.

X