Seuran viikkohoroskooppi 17.6-23.6. – Hyvää syntymäpäivää, Esko Valtaoja!

Jaa artikkeli
Esko Valtaoja täyttää on syntynyt 20.6.1951. © Paula Kukkonen/Otavamedia
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Avaruustieteilijä Esko Valtaoja viettää syntymäpäiviään 20. kesäkuuta. Paljon onnea, Esko!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jos olet kokenut, ettei sanomasi mene perille tai tule ymmärretyksi, nyt voit koettaa uudelleen. Sinussa on uudenlaista varmuutta ja harkitsevuutta, ja osaat ehkä nyt asetella sanasi paremmin. Syvälliset keskustelut kiinnostavat sinua nyt enemmän kuin pintapuolinen jutustelu. Innostut mahdollisesti kohentamaan kotiasi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet tavallistakin tunteellisempi. Sille on syynsä, joten älä yritä tukahduttaa tai peitellä herkkyyttäsi vaan anna tunteiden tulla ja mennä. Jokin asia, jota sinun on ollut vaikea hyväksyä, avautuu aivan uudella tavalla ja vapauttaa paljon siihen sitomiasi voimavaroja. Olosi kevenee, ja saat uutta energiaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Suunnittelet suuria ja ryhdyt myös sanoista tekoihin. Itsevarmuutesi ja innostuksesi kantavatkin pitkälle, mutta älä anna omien kiinnostuksen kohteittesi ja hankkeittesi tehdä sinua sokeaksi tai piittaamattomaksi sen suhteen, mitä ympärilläsi ja varsinkin lähipiirissäsi tapahtuu. Ota huomioon muidenkin tarpeet.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet tottunut siihen, että mihin ryhdytkin, jälki on moitteetonta ja sekä budjetti että aikataulut pitävät. Nyt kuitenkin joudut sietämään epävarmuutta ja muutoksia, joille et yksinkertaisesti mahda mitään. Hyväksy se, että joskus asiat menevät toisin kuin olet suunnitellut. Lopputulos voi silti olla yllättävän hyvä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Asiat sujuvat nyt tavallista helpommin, ja saatat huomata saavasi apua ilman että joudut sitä erikseen pyytämään. Seuraelämä on antoisaa, ja oma roolisi on siinä keskeinen. Sinussa tuntuu nyt olevan salaperäistä vetovoimaa, joka tekee sinusta hyvin puoleensavetävän muiden silmissä. Kehuja ja huomiota satelee.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Edessäsi on hyvin intensiivinen jakso. Nyt sinun ei ole mahdollista sulautua tapettiin vaikka haluaisitkin, joten parasta on totuttautua olemaan esillä ja huomion kohteena. Olet kärsimätön ja vahva mielipiteissäsi, ja mikäli et pidä varaasi, saatat tulla puhuneeksi sivu suusi tai sanoneeksi asiat turhankin kärjekkäästi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jakson alkupuolella olet hyvinkin sosiaalinen ja vietät mielelläsi aikaa ystävien seurassa ja solmit kenties aivan uusiakin tuttavuuksia. Sitten huomiosi kääntyy sisäänpäin, ja tunnet ehkä halua vetäytyä omiin oloihisi. Ota hyvällä omallatunnolla tilaa ja aikaa itsellesi. Jokin tärkeä oivallus on syntymässä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet hyvä suunnittelemaan tulevaisuutta ja tekemisiäsi, mutta nyt asiat eivät menekään niin kuin olit ajatellut. Sen sijaan, että yrittäisit väkisin puskea eteenpäin, ota pari askelta taaksepäin, niin ymmärrät, mikä on pielessä ja voit hioa suunnitelmaasi paremmin toimivaksi. Joku kaipailee enemmän huomiotasi.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kotiin tai asumiseen liittyvät asiat ovat jakson keskiössä. Mahdollisten muutosten tulisi olla sellaisia, jotka aidosti tuntuvat oikeilta. Kompromissiratkaisut eivät nyt riitä. Sinulla on muutenkin hankaluuksia kaiken sellaisen tekemisen tai seuran suhteen, joka sotii omia arvojasi ja mieltymyksiäsi vastaan.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakso on hauska ja täynnä elämyksiä. Luovuutesi virtaa ja värittää arkisiakin askareitasi. Sinun voi olla vaikea pitää molemmat jalkasi maassa, ja olet taipuvainen katselemaan tilanteita ja henkilöitä ruusunpunaisten lasien läpi. Älä tee mitään sitovia sopimuksia, sillä yltiöoptimistisuutesi voi johtaa harhaan.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Pulppuat ideoita ja mielipiteitä ja jaat niitä innokkaasti toisten kanssa. Harmiksesi pyrkimyksesi ymmärretään kuitenkin usein väärin. Saatat myös kokea, että sanojasi väännellään. Älä jää jankkaamaan tai yritä saada viimeistä sanaa hinnalla millä hyvänsä vaan suuntaa energiasi ja luovuutesi konkreettiseen tekemiseen.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet nyt tavallista sosiaalisempi ja viihdyt monenlaisissa seurueissa. Rahaan ja omaisuuteen liittyvät asiat kiinnostavat, ja suunnittelet kenties uusia hankintoja tai sitä, miten saisit rahan poikimaan. Älä anna innostuksen mennä harkitsevuutesi ohi vaan punnitse eri vaihto­ehtoja ennen kuin ryntäät toimimaan.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Kesäkuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

X