Seuran viikkohoroskooppi 17.7.–23.7. – Hyvää syntymäpäivää, Riitta Väisänen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Tv-juontaja Riitta Väisänen on syntynyt 16.7.1954. Hyvää syntymäpäivää!
Tv-juontaja Riitta Väisänen on syntynyt 16.7.1954. Hyvää syntymäpäivää! Kuva: Tommi Tuomi/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Riitta Väisänen viettää syntymäpäiviään 16. heinäkuuta – onnea!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Suhtaudut elämään ja mahdollisuuksiisi vaikuttaa siihen tavallista optimistisemmin, mikä tuo päiviisi enemmän joustavuutta ja iloa. Osaat asettaa asiat mittasuhteisiinsa etkä hätkähdä pikku vastoinkäymisistä. Pohdit mielelläsi syvällisiä ja heittäydyt innolla filosofisiin keskusteluihin hengenheimolaisten kanssa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Vaistosi toimii nyt tavallistakin paremmin, ja haistat hyvän tilaisuuden ennen muita. Vielä ei kuitenkaan kannata tuulettaa, sillä onnistuaksesi saamaan siitä täyden hyödyn sinun on oltava valmis näkemään vaivaa ja omistautumaan asialle. Satsaus kuitenkin kannattaa. Intuitiosi toimii hyvin myös ihmissuhteissa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Joudut hieman rimpuilemaan sinuun kohdistuvien odotusten ja omien toiveidesi välillä. Etsi uusia luovia tapoja toimia, niin pystyt kyllä vastaamaan molempiin. Joku nuorempi henkilö osoittautuu sinulle nyt tärkeäksi opettajaksi. Niele ylpeytesi ja ota oppi vastaan. Käytä huumorintajuasi, se silottaa tietäsi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Suuntasi on eteenpäin ja vauhtisi vinha. Olipa kyse ammatillisesta kehittymisestä, ihmissuhteista tai lomailusta, luvassa on enemmän kuin olet ehkä uskaltanut toivoakaan. Liikut paikasta toiseen, tutustut uusiin ihmisiin ja kokeilet uusia asioita. Ei siis ihmekään, että tilaisuuksia tehdä muutoksia elämääsi riittää.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Tuntosarvesi ovat tanassa ja aistisi herkistyneet. Se on hyvä vaikkapa sopimuksia laatiessasi tai tehdessäsi jotain luovaa, mutta ihmissuhteissa se johtaa siihen, että luet liiankin hanakasti viestejä kumppanisi eleistä ja rivien välistä, mistä seuraa turhaa draamaa. Kukaan ei halua joutua suurennuslasin alle.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinulla on nyt mitä mainioin mahdollisuus viedä jotain aloittamaasi hanketta eteenpäin, mutta se vaatii keskittymistä ja valintoja. Jostakin on luovuttava, jotta aikasi riittää tärkeimpään. Ongelmana on se, että nautit nyt kaikista elämäsi osa-alueista niin suuresti, ettet oikein haluaisi jäädä paitsi mistään.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Panosta ystävyyssuhteisiin ja perheeseen. Niistä säteilevä lämpö ja aito välittäminen valavat harmoniaa ja tyytyväisyyttä levottomaan mieleesi. Tunnet painetta muutoksiin, mutta hätiköinti vie sinut ojasta allikkoon. Anna itsellesi lupa haaveilla villistikin mutta myös aikaa pohjustaa tulevaisuutta kunnolla.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Olet levoton ja altis erilaisille virikkeille. Tekeminen on hyvästä, mutta liika impulsiivisuus voi johtaa virhearvioihin ja suoranaiseen hölmöilyyn, joten pidä edes hitunen malttia matkassasi. Älä päästä itseäsi tylsistymään vaan pidä itsesi puuhakkaana keskittymällä asioihin, jotka lisäävät hyvinvointiasi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Nyt viikkohoroskooppi sanoo, että olet suorassa yhteydessä sisimpääsi ja osaat tuoda itseäsi ja ajatuksiasi julki hyvin suoraan ja rehellisesti, mikä vetoaa muihin suuresti. Tiedät myös tavallista tarkemmin, mitä haluat ja tarvitset, etkä sysää vastuuta tarpeidesi täyttämisestä muiden harteille, mikä on hyvin voimauttavaa ja vapauttavaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on nyt sekä näkemystä että ekstra-annos onnea matkassasi. Olet skarppi ja onnistut kenties solmimaan erityisen hyvän diilin tai tutustumaan johonkuhun, joka osaa auttaa sinua eteenpäin matkalla kohti tavoitteitasi. Seuraelämäsi on antoisaa, sillä maltat nyt ottaa toisetkin tavallista paremmin huomioon.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Tunnet vahvaa tarvetta kasvuun. Haluat ehkä laajentaa kokemuspiiriäsi, lisätä osaamistasi tai saada isomman roolin jollakin osa-alueella. Tai kenties haluat muuttaa isompaan asuntoon tai kasvattaa omaisuuttasi. Joka tapauksessa motivaatiosi on nyt raudanluja, eivätkä pienet vastoinkäymiset voi sitä tukahduttaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Viikkohoroskooppi kertoo, että nyt puhaltavat suotuisat tuulet. Kumppania kaipaavia saattaa lykästää, ja vakiintuneilla suhde suorastaan kukoistaa. Osaat tuoda parhaat puolesi esiin luontevasti ja pinnistelemättä. Sanasi ja tekosi ilmentävät sisäistä tasapainoasi, mikä vain lisää vetovoimaasi. Kirsikkana kakun päällä raha-asioissakin saattaa onnistaa.

Lue myös: Seuran suuri kesähoroskooppi ennustaa tulevan kesän tunnelmat – Kesäni 2020

X