Seuran viikkohoroskooppi 18.1.-24.1.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Katariina Kaitue
Näyttelijä Katariina Kaitue on syntynyt 21.1.1967. Hyvää syntymäpäivää! © Sampo korhonen / om-arkisto

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Saatat huomata, että ajatuksenjuoksusi on tavanomaista tahmeampaa ja kuljet ikään kuin sumussa. Älä hätäänny vaan opettele sietämään epävarmuutta. Kenties tunnet myös tarvitsevasi enemmän unta kuin mihin olet tottunut. Kunnioita kehosi viestejä ja nuku riittävästi. Unet voivat myös tarjota syviä oivalluksia.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Saatat tuntea olosi ulkopuoliseksi ja epämukavaksi tilanteissa tai seurassa, jotka ennen tuntuivat hyviltä ja antoisilta. Se voi kieliä siitä, että olet kasvanut niistä ulos ja kaipaat elämääsi muuta. Älä kuitenkaan polta siltoja tai tee muutakaan radikaalia pohtimatta ensin syvällisemmin tukalan olosi syitä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Osaat nyt tuoda ajatuksesi esiin poikkeuksellisen kiinnostavasti ja selkeästi, mikä kannattaa empimättä käyttää hyödyksi tärkeissä neuvotteluissa ja kohtaamisissa. Älä jää odottelemaan, että muut kysyisivät mielipidettäsi, vaan ilmaise ideasi rohkeasti. Huomio on taattu. Rakkauselämässäsi on dynaaminen jakso.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Janoat muutosta. Huomiosi keskittyy tavallista enemmän kotiisi ja asuinympäristöösi. Muutto tai remontti voi tulla ajankohtaiseksi – tai sitten innostut uudistamaan kotisi sisustusta heijastamaan paremmin sitä ihmistä, joka tällä hetkellä tunnet olevasi. Työssäsi saat osaksesi uudenlaista arvostusta.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Varaudu säväyttäviin kohtaamisiin. Reagoit muihin tavanomaista herkemmin ja sangen kaksijakoisesti. Toiset saavat sinut suuren ihastuksen, toiset taas ärtymyksen valtaan. Kiinnitä huomiota etenkin jälkimmäisiin, sillä tilanteet, joissa joku saa niskakarvasi pystyyn, tarjoavat oivan keinon oppia itsestäsi uutta.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Läheisimmät ihmissuhteesi ovat suurennuslasin alla. Jos olet vältellyt jonkin vaikean asian esiin ottamista, tee se nyt. Sopusointua kannattaa etsiä kaikin keinoin, joten pane luovuutesi peliin. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä asia huolettaa. Älä yritä ratkoa ongelmaa yksin vaan kysy rohkeasti neuvoa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Kaipaat elämääsi selkeyttä ja järjestystä. Nyt teet mieluummin rästiin jääneitä töitä ja raivaat kaappeihisi tilaa luopumalla turhasta tavarasta kuin laadit suuria tulevaisuudensuunnitelmia tai teet uusia hankintoja. Jokaisen loppuunsaatetun työn ja siivotun laatikon myötä mielesi kirkastuu ja ryhtisi oikenee.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Luvassa on leikkisä jakso. Kenties olet tavanomaista enemmän tekemisissä lasten tai nuorten kanssa tai sitten huomaat itse käyttäytyväsi normaalia lapsekkaammin. Ajatuksesi kuplivat, ja mitä vähemmän yrität etsiä niistä järkeä, sitä parempi. Jokin hullunkurinen idea saattaa jalostua hyvinkin kannattavaksi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jokin menneisyyteesi liittyvä asiaa nousee pintaan. Kohtaa se rohkeasti, vaikka asia tuntuisi raskaalta. Saatat viimein saada selvyyden mieltäsi pitkään painaneeseen asiaan. Kun olet rehellinen niin sanoissasi kuin teoissasikin, sinulla ei ole mitään hävittävää tai pelättävää. Saat tukea yllättävältä taholta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet utelias ja erityisen vastaanottavainen kaikenlaisille juoruille ja huhupuheille, joiden kuuloetäisyydelle eksyt. Muista kriittisyys ja tahdikkuus äläkä levittele eteenpäin asioita, jotka eivät sinulle varsinaisesti kuulu. Vetovoimasi on huipussaan, etkä taatusti jää vaille seuraa missä sitten liikutkin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Käyt kierroksilla etkä millään malttaisi odottaa mitään, oli kyse sitten jonkin tavaran hankkimisesta tai vaikutuksen tekemisestä sinua kiehtovaan henkilöön. Vaarana on, että ihastuksesi kohde kokee sinut liian tunkeilevana tai että päädyt törsäämään yli varojesi. Rauhoitu ja mieti, mitä oikeasti kaipaat.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Totuttele kestämään katseet ja ota paikkasi parrasvaloissa, sillä maailma tuntuu nyt pyörivän sinun ympärilläsi. Saat osaksesi runsaasti myönteistä huomiota. Seuraasi ja mielipiteitäsi janotaan ja arvostetaan. Älä tuhlaa aikaa turhaan kursailuun vaan paistattele estoitta suosiossa ja anna sen ladata akkusi.

X