Seuran viikkohoroskooppi 18.10.–24.10. – Hyvää syntymäpäivää, runoilija Arja Tiainen!

Arja Tiainen
Runoilija Arja Tiainen on syntynyt 19.10.1947. Hyvää syntymäpäivää! © Seppo Saarentola / OM-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Runoilija Arja Tiainen on horoskoopiltaan vaaka – hyvää syntymäpäivää!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet nyt vedenjakajalla sen suhteen, jatkatko valitsemallasi tiellä ja hyväksyt sen kenties mukanaan tuomat huonot puolet vai lähdetkö kohti uutta ja tuntematonta, jonka lopputulos on vielä arvoitus. Tehtyäsi päätöksen olosi rauhoittuu, ja pystyt keskittymään paremmin tekemisiisi ja meneillään olevaan hetkeen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ulosantisi on selkeää ja vakuuttavaa, joten nyt on hyvä hetki oikoa aiemmin syntyneitä väärinkäsityksiä tai pukea sanoiksi sisälläsi hautomiasi ajatuksia ja toiveita. Olet kiinnostunut varsinkin kotiin ja asumiseen liittyvistä asioista, joten muutto tai sisustamiseen liittyvä projekti voi olla ajankohtainen.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinua kiehtoo mahdollisuus saada olla seurueen keskipisteenä, sillä olet hyvässä vedossa, sanavalmis ja karismaattinen. Toinen puoli sinusta kuitenkin janoaa rauhaa ja hiljaisuutta ja askaroi mielellään syvällisempien asioiden parissa. Sinun ei tarvitse valita näiden väliltä vaan järjestää aikaa molemmille.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Haluat edistää tai muuttaa asioita, mikä voi herättää närää muissa, mikäli he kokevat toimintasi liian käskyttäväksi tai joustamattomaksi. Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset itseäsi. Olet oikealla paikalla johtaessasi joukkoa, mutta jos saat kaikki puhaltamaan yhteen hiileen, pääsette perille nopeammin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Elämäsi on nyt varsin värittynyttä. Kohtaamiset ovat intensiivisiä, onnen hetket huikeita ja epätoivon railot syviä. Moinen on hyvin kuluttavaa. Koeta löytää kultainen keskitie ja ymmärtää, ettei kaiken tarvitse tuntua ytimissä asti. Joskus tasainen meno on ylivoimaisesti parasta, mitä voit itsellesi tarjota.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Pohdiskelet elämän isoja kysymyksiä, eikä arki mitenkään riitä elämäsi sisällöksi. On tärkeää, että tarjoat itsellesi tarpeeksi tilaisuuksia jakaa ajatuksiasi, mutta aivan kaikkialla niiden julki tuominen ei herätä toivomaasi innostusta. Etsi hengenheimolaisia, joiden kanssa pääset tuntemaan yhteenkuuluvuutta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Itsevarmuutesi on huipussaan. Sinua kiinnostaa nyt vain ja ainoastaan totuus, vaikka se tekisi kipeääkin. Se, joka yrittää pimittää sinulta asioiden oikean laidan, on tuomittu epäonnistumaan aikomuksissaan, sillä sinulla tuntuu olevan aivan erityinen kyky kaivaa asioiden kova ydin esiin kiertoilmausten takaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jakso suosii etenkin uusia alkuja, mutta energiaa ei kannata hajottaa liian laajalle. Valitse siis se elämäsi osa-alue, jota haluat nyt muokata tai kohentaa, ja satsaa siihen kunnolla, niin saat hankkeellesi lentävän lähdön. Ihmissuhteissa on niin ikään uusien alkujen aika, ja voit parantaa myös niiden laatua.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Askaroit nyt mieluummin henkisten kuin konkreettisten pulmien parissa ja haastat sekä omaasi että muiden tapaa ajatella asioista. Luovuutesi kaipaa purkautumisväylää, mikä näkyy myös ideoiden ja tuoreiden ajatusten runsaana vuona. Jokin ihmissuhde nousee taka-alalta merkittäväksi, mikä yllättää itsesikin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet tavallistakin emotionaalisempi, ja sinun voi nyt olla vaikea suhtautua asioihin puolueettomasti ilman että sotket mukaan tunteita. Vahva omistautuminen liian monelle taholle verottaa nopeasti energiaasi ja tekee sinusta haavoittuvan ja taipuvaisen epätoivoon. Ota askel taaksepäin ja vältä turhaa draamaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Huomiosi kiinnittyy nyt etupäässä kotiisi ja läheisiin ihmissuhteisiisi. Haluat varmistaa, että selustasi on turvattu ja rakkaimmillasi kaikki hyvin. Et haikaile seikkailuihin tai tunne tarvetta tehdä vaikutusta kehenkään vaan saat nyt tyydytystä siitä, että arki pyörii sujuvasti ja perusasiat ovat kunnossa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Et nyt siedä lainkaan sitä, että ongelmia yritetään lakaista maton alle. Haluat puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja uskallat ottaa käsittelyyn sellaisetkin kysymykset, joiden puimista olet aiemmin vältellyt kiusallisina tai hankalina. Saatkin puhdistettua ilmaa, mikä vapauttaa käyttöösi runsain mitoin energiaa.

Kaikki Seuran horoskoopit ja syntymäpäiväsankarit löydät täältä.

Vuosihoroskooppi 2019

Anna.fin kuukausihoroskoopit