Seuran viikkohoroskooppi 18.12.–24.12. – Hyvää syntymäpäivää, Sipe Santapukki!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Rumpali Sipe Santapukki on syntynyt 20.12.1977. Hyvää syntymäpäivää!
Rumpali Sipe Santapukki on syntynyt 20.12.1977. Hyvää syntymäpäivää! © Lauri Totko/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sipe Santapukki viettää syntymäpäiviään 20. joulukuuta – onnea!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet ahne elämälle ja elämyksille ja tavallistakin valmiimpi ottamaan riskejä. Janoat vaihtelua ja seikkailua, joten pidä itsesi liikkeessä. Jännitystä ei kuitenkaan kannata etsiä oman terveytensä tai taloudellisen turvallisuutensa kustannuksella. Älylliset haasteet ja inspiroiva seura pitävät nyt mielesi vireänä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Saatat nyt mielelläsi keskeneräisiä asioita päätökseen. Samalla sinulle tarjoutuu mainio tilaisuus tehdä inventaariota menneestä ja laatia suunnitelmia tulevalle. Sanoissasi, teoissasi ja olemuksessasi on voimaa ja vakuuttavuutta. Ei ihme, että epävarmemmat kääntyvät puoleesi etsiessään turvaa ja innostavaa esimerkkiä.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Sinuun kohdistuu paljon odotuksia ja velvoitteita, mutta osaat asettaa terveellä tavalla rajat ja säilyttää tekemisissäsi rentouden ja inhimillisen tahdin. Hyväntuulisuutesi on tarttuvaa ja vaikuttaa myönteisesti tilanteissa, joissa ilmapiiri on syystä tai toisesta kireä. Raha-asioissa ja rakkaudessa on onnea.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Tunteesi ovat pinnassa, ja saatat tuntea olosi haikeaksi tai melankoliseksi. Toisaalta viihdyt hyvin seurassa, ja toiset kokevat sinut puoleensavetäväksi ja mielenkiintoiseksi. Jokin uusi tuttavuus voi osoittautua hyvinkin merkitykselliseksi. Jos podet väsymystä, lepää ja hoivaa itseäsi hyvällä omallatunnolla.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Laske kymmeneen ennen kuin annat vastapuolen kuulla kunniansa. Ärsyynnyt tavallista helpommin ja saatat ylitulkita viattomatkin keskustelunavaukset provosointiyrityksiksi. Sinulla piisaa vauhtia ja virtaa, joka kannattaa valjastaa johonkin positiivisempaan kuin muiden ojentamiseen. Etsi ja ruoki joulumieltä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinulla on idea, jota olet innokas viemään eteenpäin. Nyt siitä kannattaa puhua ääneen, sillä jakso suosii neuvotteluja ja palvelusten pyytämistä. Päättäväisyytesi tekee vaikutuksen muihin, ja saat taustatukea ajatuksillesi. Olet valmis jättämään jonkin asian tai elämänvaiheen taaksesi ja siirtymään eteenpäin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet isohkon muutoksen kynnyksellä. Suuntasi ei ehkä ole vielä täysin selvillä, mikä voi ilmetä levottomuutena ja nopeina mielialojen ja -piteiden vaihdoksina. Pyri ottamaan rennosti ja olemaan miettimättä liikaa tulevia. Nykyhetki tarjoaa yllin kyllin elämyksiä ja virikkeitä, kunhan maltat keskittyä siihen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Koet elämäsi joiltakin osin polkevan paikallaan ja olet valmis tekemään asialle jotain. Älä toimi hätäisesti vain vaihtelun vuoksi vaan mieti, mitä todella haluat muuttaa tai saavuttaa ja laadi realistinen aikataulu. Jaa matka välitavoitteisiin ja päätä, mikä on ensimmäinen konkreettinen askel, jonka aiot ottaa.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jos olet vältellyt jonkin ongelman kohtaamista tai kieltänyt sen olemassaolon, sille tulee nyt loppu. Olet valmis puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä ja ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin. Sen tuloksena olosi kevenee huomattavasti, mikä heijastuu myös ihmissuhteisiisi. Pursuat lämpöä ja hyvää tahtoa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakson paras anti on sosiaalisessa elämässä. Olet parhaimmillasi päästessäsi keskustelemaan syvällisesti mielenkiintoisista asioista ja oikeassa seurassa suorastaan säkenöit. Pyri siis mahdollisuuksiesi mukaan vaikuttamaan siihen, keiden seurassa vietät aikaasi. Aikataulut ja viivästykset voivat tuottaa harmia.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tunnet vahvasti olevasi menossa eteenpäin. Suhtaudut toiveikkaasti tulevaisuuteen ja omiin mahdollisuuksiisi ja olet valmis näkemään tavallista enemmän vaivaa päästäksesi tavoitteisiisi. Elämäsi tempo on nyt melko kiivas, mutta pysyt hyvin tilanteiden tasalla etkä stressaannu vähästä. Neuvojasi arvostetaan.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Edessäsi on kiintoisa jakso. Osaat tuoda parhaat puolesi esiin ja herätät kiinnostusta ja ihastusta missä liikutkin. Hyvät ja hedelmälliset keskustelut tuovat syvyyttä ja mielekkyyttä kohtaamisiin. Jokin niistä voi istuttaa sinuun ajatuksen siemenen, joka alkaa hiljalleen itää mielessäsi ja enteilee muutosta.

X