Seuran viikkohoroskooppi 19.10.-25.10.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Sanna Stellan
Vuonna 1974 syntynyt näyttelijä, kirjailija ja juontaja Sanna Stellan juhlii syntymäpäiväänsä 19.10. Onneksi olkoon! © PAULA KUKKONEN / OTAVAMEDIA

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Hilpeys ja huvittelu saavat nyt tehdä tilaa vakavammille keskusteluille ja kohtaamisille, joissa mennään paljon pintaa syvemmälle. Yllättäen huomaat, että totuus ja rehellisyys ravitsevat sieluasi paljon enemmän kuin hauskimmatkaan kekkerit ovat onnistuneet tekemään pitkään aikaan. Sinussa herää jotain uutta.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Pystyt ottamaan melkoisen harppauksen eteenpäin tärkeäksi kokemassasi asiassa, kunhan suostut omaksumaan siinä aiempaa näkyvämmän roolin ja jakamaan visiosi muiden kanssa. Ihmissuhteissasi tapahtuu, ja mahdollisuudet vaikkapa pieneen romanssiin sellaista haikailevilla ovat paremmat kuin aikoihin. Ystävyyskin kukoistaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Läheisesi kaipaa nyt apuasi, ja tunnet joutuvasi venymään aika lailla. Pure hammasta ja tee voitavasi. Vaihe on kuitenkin ohimenevä ja avun tarvitsija sinulle tärkeä. Jos kieltäytyisit, harmittaisi se sinua myöhemmin. Käytännön asiat täyttävät nyt elämäsi, etkä jaksa tehdä suuria, kauaskantoisia suunnitelmia.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet vahvassa vireessä ja saat tehdyksi sen, mihin ryhdytkin. Jotkut saattavat pitää määrätietoisuuttasi jyräämisenä, mutta jos avaat hieman toimintasi perusteita, saat heidät nopeasti puolellesi. Ihmissuhteissa lienee luvassa pienimuotoista valtataistelua, ja puolustat omaa reviiriäsi yllättävänkin pontevasti.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kaipaat vapautta ja kuljet mielelläsi omia polkujasi. Parisuhdetta vaeltelusi nakertaa, varsinkin jos et muista huomioida kumppaniasi ja pitää häntä ajan tasalla aivoitustesi suhteen. Nyt pitää etsiä keskitie ja löytää ratkaisu, jossa kaikilla osapuolilla olisi mahdollisimman hyvä olla. Se vaatii hyvää tahtoa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kaipaat syvempää kosketusta sisimpääsi, mutta samalla pelkäät, miten toiset suhtautuvat, jos paljastat heille todellisen minäsi. Siinä onkin ongelman ydin. Panet liikaa painoarvoa muiden mielipiteille, mikä sysää sinut yhä kauemmas haaveistasi. Opettele kuuntelemaan ja kunnioittamaan sisintäsi ja sen toiveita.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Sinulla on monta rautaa tulessa, ja vaikka puuhasi olisivat mielekkäitä ja hauskoja, alkaa stressi nostaa päätään, mikäli et malta pitää riittävästi taukoja. Anna kehosi ja mielesi välillä levätä ja latautua. Ihmissuhteissa kannattaa vaalia harmoniaa, joten hakeudu leppoisaan seuraan ja yritä välttää turhaa draamaa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jakso on intensiivinen ja suurten tunteiden värittämä. Olet tavanomaista välittömämpi ja rohkeampi, ja saatat innostua uudistamaan elämääsi melko radikaalistikin, mikä voi herättää hämmennystä lähipiirissäsi. Järkesi juoksee kuitenkin hyvin, ja mielesi on kirkas, joten olet ihan tukevasti kiinni elämäsi ohjaksissa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Joudut kohtaamaan jonkin aiempiin tekemisiisi tai sanomisiisi liittyvän asian, ja vaikka se ei välttämättä ole aivan helppoa, huomaat kuitenkin voivasi yhä seistä silloisten ratkaisujesi takana. Tämä valaa sinuun varmuutta tulevien päätöstesi suhteen. Jokin työhösi tai talouteesi liittyvä asia on muutoksessa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet hieman flegmaattinen, mutta nyt ei pidä antaa laiskuudelle periksi. Sisälläsi on varsinainen ideoiden vuo, ja kunhan saat itsesi liikkeelle ja ensimmäisestä ideasta kiinni, se alkaa purkautua. Sen jälkeen mahdollisuutesi saada aikaan jotain ainutlaatuista ovat valtavat. Älä käännä selkääsi omalle luovuudellesi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet neuvoton ja koet, että kumartaessasi yhteen suuntaan tulet samalla pyllistäneeksi toiseen. Teitpä niin tai näin, aina joku näyttää pahoittavan mielensä. Aitous ja vilpittömyys toimivat parhaiten, joten tee ratkaisusi omiin arvoihisi nojaten äläkä yritä turhaan miellyttää kaikkia. Mieti, mitä haluat saavuttaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Ihmissuhteet ovat nyt melkoisen haastavia, ja sinun on mahdotonta ymmärtää eräiden motiiveja toiminnalleen, mikä tuo mukanaan stressiä ja turhautuneisuutta. Ehkä on viisainta jättää asiat hautumaan hetkeksi ja keskittyä vaikkapa oman talouden kohentamiseen. Siinä sinulla näyttääkin nyt olevan valttikortit käsissäsi.

X